Pastel Silky Dream Fondöten

Merhaba
Pastel Silky Dream Fondöten ile uzun bir aradan sonra buradayım. Her ne kadar BB ve CC kullanmaya çalışsam da ben bir fondöten insanıyım bunu biliyorum. Pastel Silky Dream Fondöten'i uzun bir süre önce, bir online alışverişimde almıştım. Deneme şansım olmayınca pc başında renklerin içine düşerek, bu mu daha uygun yoksa bu mu diyerek dakikalarımı harcadığımı hatırlıyorum. Sonrasında Pastel Silky Dream Fondöten 353 seçerek tamamladım alışverişi. İsterseniz özellikleri vaatleri ve sonrasında benim deneyimime geçeyim.

pastel-silky-dream-fondoten-353


Pastel Silky Dream Fondöten renkleri ile başlayalım. 6 ayrı rengi var. Sizlerle aşağıda renklerin olduğu alıntı bir fotoğrafı paylaşacağım. Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile 350 ve 352 pembe alt tonlarda diğerleri ise sarı alt tonlu. Pompalı plastik bir ambalajı var ve 30 ml bir ürün.  Vaatlerinde, kapatıcı oluşundan, hafif yapısından bahsedilmiş. Gün boyu kalıcı olması, nem etkisini sürdürmesi canlılık ve rahatlık vermesi de diğer vaatlerinden.

pastel-silky-dream-fondoten

Bendeki rengi yukarıda bahsettiğim gibi 353 sarı alt tonlu bir renk. Aslına bakarsanız altı da üstü de sarı bu rengin, net:) Ben de sarı alt tonlu fondötenlerle iyi anlaştığım için bu durum hoşuma gitti. Bahsedildiği gibi hafif yapıda bir ürün, uygularken de yüzünüzde taşırken de bunu hissediyorsunuz. Kapatıcılığı orta diyebilirim. Aşağıda bunu paylaşacağım. Cildiniz benim gibi kuru ise yüzünüzü iyice nemlendirdikten sonra kullanmanız daha iyi bir sonuç verecektir.  Kalıcılığı ise yine cildinizi nemlendirmenize ve makyaj altında kullandığınız baza göre değişiyor. İyi bir baz ile uzun saatler kalabiliyor bozulmadan. Ancak bazsız uygulamada cildin yapısına göre süre değişiyor. Benim cildimde baz olmadan 6 saat kaldı mesela. Sonra minik silinmeler gözlemledim. Bu arada hemen bir not ekleyeyim. Makyaj bazı kullanımının hemen ardından fondöten uygularsanız hem fondötenin hem makyaj bazının performansını düşürürsünüz. Cildin bir ürünle bütünleşmesi için bir kaç dakika lazım size. Sonrasında sıradaki ürünü uygulayabilirsiniz. Her marka ve çeşit cilt ürünü için bu söylediklerim geçerli. Peş peşe uygularsanız, iki ürünü bir yerde karıştırıp cildinize uygulamış gibi olursunuz. Bundan nasıl verim alacağınız malum.
pastel-silky-dream-fondoten-353

Pastel Silky Dream Fondöten fiyat ve performans olarak değerlendirildiğinde gayet başarılı. Özellikle 30 ml olması bizler gibi çok sık fondöten değiştirenler bloggerlar ve kozmetik meraklıları için gayet iyi. Çünkü tamamını bitirebildiğimiz ürün sayısı çok az. 
Pastel ürünlerini pastelshop.com sitesinde ve bir çok kozmetik markette bulmak mümkün. Şu sıralar hemen her yerde bayram indirimi başlamış durumda, değerlendirmek lazım.
Son olarak ilgilisine içerik bölümünü de paylaşayım. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


Ve Pastel Silky Dream Fondöten renkleri

pastel-fondoten-renkleri



"Pastel Silky Dream Fondöten" için 1 yorum: