I Heart Blushing Makeup Hearts Bronzer Hot Summer Of Love

I Heart Blushing Makeup Hearts Bronzer Hot Summer Of Love olsun mu bugünün ürünü? Hazır yaz geliyorken biraz bakalım, nasılmış, nasıl kullanılıyormuş göründüğü kadar şirin miymiş? Siz adında bronzer kelimesi geçtiğine bakmayın. Aydınlatıcı olarak da kullanırsınız, allık olarak da...Hazır anneler günü indirimi de devam ederken bir kaç şey yazayım Summer Of Love hakkında.

I Heart Blushing Makeup Hearts Bronzer Hot Summer Of Love

Ürün 10 gr sağlam bir karton ambalajda satışa sunulmuş. Şekli gördüğünüz gibi kalp ve inanılmaz şirin görünüyor. Üç ayrı renk ve işleve sahip. Renklere bakalım. Aşağıda dağıtılmış ve dağıtılmamış hallerini görüyorsunuz.
summer of love bronzer kullananlar

summer of love highlighter

En açık rengi henüz dağıtılmadan bakıldığında pudra gibi duruyor farkındaysanız ancak dağıtıldığında ışıltılar ortaya çıkıyor.  Açık renk tenliler bu bölümü highlighter olarak kullanabilir ben göz makyajımda kullandım mesela o en açık rengi:) Devam edelim; ortadaki renk yine ten rengine göre değerlendirilmesi gereken bir renk. Açık renk tene sahip olanlar allık olarak değerlendirebilir ışıltısı da baya fazla onu da belirteyim. Allıkta ışıltı sevenler için tabi. Ben o bölümü aydınlatıcı olarak kullandım. En alttaki ve en koyu olan renk ise bronzer ama herkes ışıltılı, yani bu kadar ışıltılı bronzer kullanmak ister mi onu bilemedim, yanıyor. Ben bronzer olarak kullanmadım mesela. Allık fırçamı ürünün tüm renkleri üzerinde gezdirip allık olarak kullanmak en çok tercih ettiğim uygulama şekli oldu. Laf aramızda göz makyajında da oldukça güzel sonuçlar alabilirsiniz.
I Heart Blushing Makeup Hearts Bronzer Hot Summer Of Love fırınlanmış bir ürün olduğundan tozutma uçuşma sorunu yok diyebilirim. Kalıcılığı gün boyu olmasa da uzun süre gidiyor. Siz yine de kullanırsanız yanınıza alın, sonuçta küçücük bir ürün atın çantaya:)
I Heart Makeup ürünlerini Watsons mağazaları ve online sitelerinden bulmanız mümkün. İndirimde denk gelirseniz tadından yenmez.
Bu arada bu üründen bronz tende beklediğim performans çok daha fazla. Bu anlamda yazıyı güncelleyeceğimi de belirteyim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Not: Bu güzel ürün bana Blogluyorum sahibesi Gökçe Bağtır'ın Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 etkinliğimde bana hediyelerinden biriydi.


summer of love highlighter watsons



"I Heart Blushing Makeup Hearts Bronzer Hot Summer Of Love" için 8 yorum:

  1. Harika bır renk,ambalaj müthiş <3

    YanıtlaSil
  2. Kutusu pek şirinmiş ablam bayıldım.💕 Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Renkleri çok güzel görünüyor ^^

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan o zaman, henüz bu ürüne göz atmamıştım. Aklımda aslında almak ama düşündüm de bronz tende gerçekten çok hoş durur . Indirim döneminde muhakkak göz atayım.

    YanıtlaSil
  5. Yazin bronz tende isilti icin kullanmali, goz makyajinda kullanmak da guzel olur.

    YanıtlaSil
  6. I Heart allıklar ve aydınlatıcılar renkleriyle, yapılarıyla çok göz alıcılar. Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  7. Yaz makyajı için güzel bir ürüne benziyor hafif koyu kısmı terracotta allık gibi kullanılabilir, zaten yazın terracotta lık sürüp kapatıcı rimel sürüp çıktınmı tamam :) ben terracottada golden rose kullanıyorum tavsiye ederim kızlar https://shop.goldenrose.com.tr/allik

    YanıtlaSil
  8. I heart blushing makeup hearts bronzer hot summer of lovenin renk geçişlerini çok sevdim. ben de fırçayı üzerinde gezdirip allık olarak kullanmayı tercih ederim.. Ambalajı da çok hoş. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil