Sensilis Origin Pro EGF 5 Serisi Lansmanı

sensilis-origin-pro-egf-5


Herkese Merhaba

Geçen hafta katıldığım bir lansmandan bahsetmek için geldim. Sensilis Origin Pro EGF 5 Serisi ile Yaşlanmaya Karşı 360 Derece Bakım lansmanından kısaca bahsedip, ardından serinin basın bülteninden önemli notlar paylaşacağım.

Sensilis bir italyan markası arkadaşlar ve Cortex Pharma markalarından. Origin Pro EGF 5 isminde Türkiye'de ilk olan bir formül içeriyor. Vaatlerinden biri de  360 derece bakım sağlaması.

Kuruçeşme mekanlarından Neşedabad’da düzenlenen lansmanda bir çok blogger katıldı, ayrıca basın da ilgi gösterdi. Marka elçisi Ayşe Tolga, Sensilis Origin Pro EGF Serisi'ni bizlere anlattı.  Cortex Pharma yetkilileri ile birebir konuşma fırsatımızın olmasına da şahsen mutlu oldum. Çünkü ürünler hakkında geniş bilgi aldık, sizlerle de bu bilgileri elbette paylaşacağım.



Bu serinin en önemli özelliği olabildiğince doğal olması. Ürün deneyimmi yazımda içerikten de ayrıca bahsedeceğim. Şimdilik şunu söyleyebilirim, formülünde 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre bulunuyor.

İlk fotoğrafta gördüğünüz ürünlerden göz çevresi yaşlanma etkilerine karşı olan krem benim deneyeceğim ve deneyim sonucunu paylaşacağım ürün. Bu göz kreminin vaatlerini de yine deneyim sonucunda sizler anlatacağım. Ayrıca benzerlerinden bu ürünü ayıran bir özellik daha var, o da ilgili yazımda olacak. .

Dilerseniz Cortex Pharma'nın Sensilis Origin Pro EGF Serisi ile ilgili hazırladığı basın bülteninden bir bölüm bırakayım buraya.

Formülü ile Türkiye'de bir ilk olan Origin Pro EGF 5, 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre içeriyor. Bu sayede de; hem cildin yenilenmesini sağlıyor hem sıkılaştırıyor hem de yaşlanma karşıtı anti-aging bakım yaparak onarıcı ve sağlamlaştırıcı bir etki sunuyor. 40 yaş ve üzeri her kadının kullanabileceği Origin Pro EGF 5 serisi; krem, göz konturu ve serum olmak üzere 360 derece yani bütünsel bir bakım sunan 3 ayrı üründen oluşuyor. Serinin formülünde elma ve üzüm kök hücre özü, Vitamin B9 (folik asit), Glutamin, pembe lotus çiçeği özü, Vitamin C, kayısı özü, Fenolik bileşenler, hercai menekşe özü oligosakkaritler ve yulaf polisakkaritleri bulunuyor. Özellikle yaşlanma karşıtı ürünlere özel olarak odaklanmış, doğallık trendi ve felsefesi ile etkinliğini artıran tüm Sensilis ürünleri, 20 yıldır Dermofarm Laboratuvarların‘da kimyagerler, biyologlar ve doktorlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilerek formüle ediliyor. Sensilis ürünleri paraben, mineral yağ, alerjen parfüm, hayvansal kaynaklı etken madde, SLS & SLES ve Krom, Nikel, Kobalt, Paladium ve Civa olmak üzere vücuda zararlı olan ağır metaller içermiyor. Tüm dermotolojik ve oftalmolojik testlerden geçiriliyor.



Sensilis Origin Pro EGF 5 Serisi hakkında ilerleyen zamanlarda hem öğrendiklerimi hem de deneyimlerimi sizlere aktaracağım. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


Not: Ürün fotoğrafı Cortex Pharma instagram hesabından alınmıştır.


"Sensilis Origin Pro EGF 5 Serisi Lansmanı" için 5 yorum:

  1. Bu haliyle bile dikkat çekici bir deneyim yazısı olacağı belli:) Ilerleyen zamanlarda deneyimlerini bekliyorum o zaman canım:)

    YanıtlaSil
  2. Gelemediğim için çok üzüldüm bu etkinliğe :( O nedenle deneyim ve yazılarınızı merakla bekliyorum =)

    YanıtlaSil
  3. 40 yaş üstü için temiz içerikli ürün o kadar az ki çok sevindim bunu duyurduğunuza. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Markanın ürünlerini ben de çok merak ediyorum. Yorumlarını heyecanla bekliyorum...

    YanıtlaSil