Cecile Nail Colors Oje 53



Merhaba

Fark ettim ki blogda hiç Cecile oje yazmamışım. Hemen en sevdiklerimden birini yazmak istedim. Cecile Nail Colors 53 en sevdiklerimden biri. Çok iyi bir kırmızı. Daha önce Cecile oje kullananlar ne düşünür bilmem, düşüncelerini yorum olarak yazarlarsa hep birlikte öğrenebiliriz.

Cecile Nail Colors 53 çok iyi bir kırmızı, net ve çok canlı bir kırmızı. Klasik Cecile oje şişesi ile sunulmuş ve 10 gr. Fırçası uzun ince tasarlanmış. Bunun avantajı kısa tırnaklara da kolayca uygulama yapabilmek bence. Geniş ve kalın oje fırçaları kısa tırnaklara uygulamada sorun yaşatabiliyor malum.


Çok akışkan olmayan ama ince yapısını oldukça sevdim, bahsettiğim fırça detayı da güzel kontrollü uygulama için. Kurumu hızı normal. İlk kat çabucak kuruyor ikinci katı sürünce biraz bekliyorum. İki gün boyunca tırnaklarımda kaldı  3.gün sabah kendim çıkardım. O zamana kadar da soyulma deforma olmadı. Çıkarırken de rengine rağmen parmaklarımı boyamadı, huysuzluk etmeden kolayca temizlendi.

Bu arada ojelerle ilgili önemli bir detaydan bahsetmek isterim. Oje tırnağınıza ne kadar süre kaldıysa temizlemesi de o kadar zaman alır. Aynı oje 2 gün kaldığında sorun olmaz çıkarırken ama 4 gün kalırsa yorabilir sizi. Bir önemli detay daha: Oje yeni ise kuruma hızı da iyidir ama daha eski ojelerinizi takip edin, zor kururlar.

Cecile oje nerede satılıyor diye bir soru gelmişti bana İnstagram'da hemen ona da cevap vereyim. Gratis ve Watsons mağazalarında bulabileceğiniz gibi bir çok kozmetik mağazasında da bulmak mümkün. Ayrıca Cecileshop alışveriş sitesi ve yine Cecile'in mağazalarından ulaşabilirisiniz.

Cecile Nail Colors 53'ün duruşunu tam rengini aşağıda göstermeye çalıştım. Siz ne düşünüyorsunuz renk hakkında? 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Cecile Nail Colors Oje 53" için 12 yorum:

  1. Cecile'in likit mat rujlarından denedim ama ojesini denemedim. Bu ojenin rengi güzelmiş. Ayrıca fırçasının ince olması da güzel. Çünkü kalın fırçaları kullanmakta zorlanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. Tırnakların ve rengin duruşunun maşallahı var :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadanda canlı harika bir turanj öyle bayıldım !!

    YanıtlaSil
  4. Cecile'den kullanmadığım tek ürün ojeleri sanırım. Bir ara bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Ojelerle ilgili verdiğiniz pratik bilgiler çok iyi..
    Oje de tırnaklarınıza çok yakışmış. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Tırnakların şahane ablacığım maşallah <3 Cecile ojelerini ben de çok seviyorum bu renge de bakayım :)

    YanıtlaSil
  7. Ahh ne olacak benim son zamanlarda artan kırmızı tutkum. rujlarda kırmızıdsan vaz geçemiyorum. Cecile nail colors 53 ojenin rengine de bayıldım. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Cecile nail colors 53'ün albenisi çok. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Cecile markasının bende lip gloss'u vardı. Memnun kalmıştım. Ben dükkandan aldığıma göre kolay bulunan bir marka olduğunu düşünüyorum. Cecile nail colors diğer ürün tecrübemden sonra almayı düşünebileciğim bir oje. Fotoğraflarda da çok güzel durmuş.

    YanıtlaSil
  10. Siz rengine kırmızı diyorsunuz ama fotoğraflarda turuncu görünüyor. Hangisi doğru acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba renk kırmızı ama fotoğraflarda turuncu gibi çıkmış, doğru

      Sil