Miniso Ojeler / Purple-Green


miniso-oje



Merhaba

Bugün Miniso ojelerin iki farklı renginden bahsetmek istedim. Miniso mağazaları çok fazla olmadığından bugüne kadar bir türlü alamamıştım. Aslına bakarsanız Kanyon mesafe olarak bana en yakın ama çok ters tarafta kalıyor, fırsat kolluyorken Vialand'a gittim ki dünyanın yolu. Miniso'yu orada görünce paldır küldür girdim içeri ve direkt ojeler neT75TRrede diye dolanmaya başladım.  Bulduğumda da hemen purple ve green renklerini aldım. Şimdi size bu iki renkten bahsedeceğim.

Önce ortak özelliklerine bakalım. Mesela şişeler! Sizce de çok sevimli değiller mi? Pembe kapakları  onları farklı ve sevimli yapan. İlk gördüğümde acaba kavrama sorunu olur mu oje sürerken dedim ama hiç öyle olmadı. Parmaklarınız arasında evirip çevirince kavrayabileceğiniz noktayı bulup, uygulamayı gayet rahat yapabiliyorsunuz. Fırçaları da kolay sürüme uygun, sorunsuz. Şimdi bağımsız özelliklere geçelim.

Miniso Oje Purple

miniso-oje

Adı mor olsa da tam bir mor değil aslında bana göre . Pembe lila mor karışımı bir renk. İçinde pırıltı simdem kaynaklı değil sim yok bol ışıltı var ojede. Kuruma hızı fena değil, uzun sürede kuruma bekledim aslında ama öyle olmadı. İnce yapılı bir oje. Tırnaklarımda iki kat uygulanmış halini görüyorsunuz, baz yok. Bana göre iki kat değil de üç kat daha bir rengi belli edecekmiş gibi geldi. Kalıcılığına gelince de bozulmadan iki gün kaldı tırnaklarımda. Temizleme işlemi zor olmadı, kolayca arındı tırnaklardan.


Miniso Oje Green

miniso-oje

Koyu kıvamlı bir oje green. Gördüğünüz gibi su yeşili.  Öyle tek kat iki kat filan yazık ki olmuyor. 3 katta ancak biraz toparlandı gördüğünüz gibi. Yağlı boyaları bilir misiniz? Hani eskiden kapı pencere boyanan yağlı boyalar. Onun gibi bir yapısı var, tırnak etlerine bulaştığında öyle asetonla, temizleme kalemleri ile alıp, basitçe düzeltmeniz mümkün değil dağılıyor. Kalıcılığı da kat kat sürüldüğü için fazla olmadı. Ertesi sabah tırnak uçlarından soyulma usulü ile gitmeye başladı. Temizleme işlemi de yine zor olmadı. Rengini çok çok sevdiğim ama beni zorlayan ojelerden biri oldu.

Miniso ojeler yine Miniso mağazalarında satılıyor arkadaşlar. Farklı renkleri de var tabi. Ben yine farklı renklerinden alacağım yolum düşerse. Özellikle Miniso Soyulan Oje ilgimi çekiyor. Bu arada yukarıda anlattığım ojelerin fiyatı 5.25 lira.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


miniso-magazalari












"Miniso Ojeler / Purple-Green" için 14 yorum:

  1. Miniso'ya Ankara'da gitmek bir türlü nasip olmamıştı. Bangkok'da karşıma çıkınca daldım hemen. Fiyatlar çok uygundu. Ojelerden aldım ancak pek de mutlu değilim. Dediğin gibi 2-3 kat sürünce ancak rengini veriyor ve cabuk bozuluyor. Şirin şişeleri masamı süslesin yeter diyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişeler çok cezbedici evet.
      Bazı renklerde opaklık sorun bazılarında yapısı

      Sil
  2. Miniso ojelerin bir kaç rengi var bende , şişeleri çok sevimli dediğin gibi :) Yolum düştükçe farklı rengini alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklıma iki renk var bende olmayan Miniso'ya denk gelirsem bakacağım.

      Sil
  3. Miniso'nun bu ojeleri özellikle de şişeleri pek tatlı bu renkleri baharda süreceğim yine ben :-))

    YanıtlaSil
  4. Renklerine de şişelerine de bayıldım. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  5. Her iki renk de güzel ama en çok yeşili sevdim ben..

    YanıtlaSil
  6. Kullanım zorlukları bir yana miniso ojlerin renklerine bakmak bile yetiyor insana. Kızlarıma alsam bu ojelere bayılırlar.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet genç kızlar böyle cazip ambalajlara bayılıyor. Laf aramızda bizler de öyle :D

      Sil