Cecile Metallic Eyeshadow

cecile-metalik-tekli-farlar


Merhaba

Renkli kozmetik ürünlerinde son zamanlarda sıkça karşılaştığımız metalik furyası oldukça benimsendi makyaj severler tarafından. İşte böyle ürünlerden Cecile Metallic Eyeshadow bugün blogun konuğu. Cecile metalik  farlardan bahsedeceğiz.

Hemen burada Cecile Kozmetik hakkında bir bilgi vereyim; markaya beni yaklaştıran ilk özelliği %100 bir Türk markası olması. İzmir kökenli bir marka. Online satışları yoğun, ancak kendi mağazalarını da açmaya başladılar. Mesela İstanbul'da iki satış noktaları var. Elbette bir çok kozmetik mağazasında da Cecile ürünlerine rastlamak mümkün. Tabi bir çok kozmetik mağazasında da markanın ürünlerinden temin edebiliriz. Benim kullanıp yazdığım marka ürünleri için blogun arama bölümüne Cecile yazmanız yeterli.



Şimdi geçelim Cecile metalik farlara.  Bendeki renkleri ME04 ve ME01 aşağıda swatchları görüyorsunuz. Daha altta da  ME04 renginin kardeşimin gözlerinde uygulanmış halini görüyorsunuz. Malum benim gözlerim hala tam olarak düzelmediğinden göz zevkinizi bozmak istemedim. Kardeşimin gözlerinde göstermek istedim. Bu arada göz kapaklarında baz yok. Ten rengi bir toz far ile zemin yaptım ardından Cecile metalik farı uyguladım göz kapağında. Katlanma bölgesini de iyice dağıttım.

cecile-metallic-eyeshadow

cecile-metalik-farlar

Cecile Metallic Eyeshadow sağlam görünen şeffaf kapaklı bir ambalajda. Toz far olmasına rağmen kremsi bir yapısı var ve yumuşacık. Evet biraz tozutuyor ama diğer güzel özellikleri bunu görmezden gelmemize sebep olabilir.  Hatta ben ilk dokunduğumda yapısını görünce tozutmaz demiştim, öyle değilmiş. Cecile metalik far yine yapısı gereği parmaklarımızla uygulama yapmaya da müsait, fırça kullanmayı sevmeyenler var, bunu bildiğim için özellikle vurgulamak istedim. Metalik yansımalar makyajı tamamladıktan ve farı dağıttıktan sonra kolumda gördüğünüz kadar kalmıyor. Ama bu da tercih meselesi tabi. Benim kadar dağıtmazsanız blok haline tampon hareketlerle uygulamak için de oldukça uygun. Kalıcılığı da gayet iyi ve bu anlamda en güzel tarafı gün içinde, ilerleyen saatlerde parçalanmıyor.  Yavaş yavaş siliniyor. 

Cecile'in sitesinde bu farların  altı ayrı rengi var ve şu an %50 indirimde bilginiz olsun. Sadece Cecile Metallic Eyeshadow değil tüm ürünlerde bu indirim var.
Bu yazıya Google aracılığılığı ile geldiyseniz anlık paylaşımlarım için beni instagram huzunsarisiblog hesabımdan da takip edebilirsiniz.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

cecile-eyeshadow



"Cecile Metallic Eyeshadow" için 10 yorum:

  1. Son dos sombras preciosas!! Un beso

    YanıtlaSil
  2. Cecile markasına ait far hiç kullanmadım .Bu farların rengi çok güzelmiş .Ben bu tonları çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa kullandım canım Cecile far. Daha önce farklı ürünlerini denemiştim.

      Sil
  3. Baz olmamasına rağmen farın duruş rengini çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim o özelliğini. Bir de silinirken parça pinçik olmuyor yavaş yavaş gidiyor. Gün sonunda hafif bir renklendirme yapmışsın gibi kalıyor gözlerde.

      Sil
  4. Cecile'de severek kullandığım ürünler var ama hiç farını almadım.Grileri severim, bakmalı :)

    YanıtlaSil
  5. bunlar mı emin değilim ama elimde farklı ambalajda 4 farklı far var renklerine bayılıyorum belki blogda yazısı bile olabilir hatta :-))

    YanıtlaSil
  6. Dağıtılınca da çok güzel durmuş. Hem gündüze hem geceye uyarlanabilir o zaman 😍

    YanıtlaSil
  7. Cecile farların yapısı güzel oluyor. Bu farların renkleri çok yakışmış..

    YanıtlaSil