Sleek Matte Me Metalik Rujlar

sleek-matte-me-metalik


Yeniden Merhaba

Yine ben geldim. Size Sleek Matte Me Metalik Rujlardan bahsedeceğim bugün. Geçtiğimiz yaz kullanıp, deneyimlediğim bu ürünü güzel havalar yaklaşmışken sizlere paylaşmak istedim. Şimdi sadece yaz aylarında mı kullanılır diyebilirsiniz onu da izah edeceğim.
Bende üç ayrı rengi var Matte Me Metallic rujların. 1042 Rusted Rose, 1043 Volcanic ve 1044 Roman Cupper. Burada benim favorim Volcanic oldu.
Bu likit rujlar markanın metalik olmayan rujları ile hemen hemen aynı ambalajda. Oldukça sağlam buldum ambalajları bu arada.


Sünger aplikatörü ürünü kontrollü kullanmaya gayet uygun, ürün de ölçülü geliyor zaten aplikatöre. Bu durumu sevdim. Sevdiğim diğer bir özelliği ise rujların yansımaları. Adından da anlayacağımız gibi rujlar var ama metalik yansımalar çok hoş görünüyor. İşte bu noktada yaz ayları ve özellikle bronz tende muhteşem görünüyorlar. Kalıcılıkları da hiç fena değil, hatta bir kaç kat uygulama yaptıysanız tamamen çıkması için bir temizleyici kullanmanız gerek.  Alttaki fotoğrafta renkleri net olarak görüyorsunuz.  Şimdi sevmediğim özelliklerine geçeyim. 


Dudaklarınızı nemlendirmezseniz yazık ki bazı mat rujlar gibi kuruma yapıyor. Çizgileri de belli ediyor. Günlük kullanımda tek kat uygulama yetti bana ama özel bir gün ise ya bir kaç kat uyguladım veya farklı bir mat rujun üzerinde kullandım. Hatta saten bitişli rujla da kullandım. Kalıcı mat rujlarla birlikte verdiği effect için kullanmak bana kalırsa en verimlisi oldu. 
Sleek Matte Me Metalik rujlar ilk çıktığında sınırlı sayıda üretildiği söylendi ve sanıyorum ki ilgi görünce devamı geldi çünkü uzun süre görebildik. Artık yok sanıyordum ama bir arkadaşımın aldığını duyunca hemen yazmak sizlerle paylaşmak istedim. Malum bazı ürünleri 2017 yılında sağlık sorunu çok yaşadığımdan zamanında yazamadım.
Bu arada biliyorsunuz Sleek ürünleri ülkemizde sadece Gratis mağazalarında satılıyor.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Sleek Matte Me Metalik Rujlar" için 16 yorum:

  1. Ben bu seriden hiç kullanmadım. Hatta sleek ürünlerinden hiç kullanmadım. Renkler çok güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sleek'in muhteşem ürünleri var aslında mesela farlarını

      Sil
  2. Volcanic bir başka rujun üzerine sürünce de çok güzel duruyor ama en çok rusted rose'u sevdim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Violet rujlarla çok iyi durdu bende o şekilde bitiricem

      Sil
  3. bu seri rujları almadım, ama Rusted Rose denk gelirsem alacağım bir renk!

    YanıtlaSil
  4. Mat ve metalik güzel ama kuruluk ve çizgileri belli etme olmamış gibi sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o noktalarda sıkıntı var ama yazdığım şekillerde kamufle ediyorum benzer rujları

      Sil
  5. Sleek mat likit rujunu kullandım ama bu seriye hiç elim gitmemişti. Tek kat yetersizliğinden uzak durdum, pratik ürünleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tek kat yeterli yoğunluğu vermiyor yazık ki ama ben günlük olarak kullandım o şekilde

      Sil
  6. Renklerini çok beğendim. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  7. Bemde ciktigi zamanlarda Volcanic rengini aldim fakat cok pisman oldum. Rusted Rose stokta olmadigi icin onu secmistim aslinda. Ama 10 kat uyguladim nerdeyse rengini vermesi icin. Baska ruj uzerine uygulamadim ama cok sogudum nedense.. neyse bi ara tekrar sans vereyim🙊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence farklı rujlarla bir dene. Yansımalarını seveceksin

      Sil