Hediyeleşme Etkinliği Hediyeleri



Herkese Yeniden Merhaba

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen hediyeleşme etkinliğimizi hatırlarsınız. Tam şurada genel hatları ile bahsetmiştim. Bu yazımda da etkinliğin tek sponsoru ve blogger arkadaşlarımızla hediyeleşmemize yer vereceğim. Parfümden kozmetik hediye setlerine neler neler var bu yazıda bakalım. Fazla uzatmıyorum hemen geçiyorum.

Markamız Mineaderm bizler için birer paket hazırlamıştı. Hem marka hem de ürünleri ile ilgili bol bol yazı bulacaksınız bu blogda. Ayrıca ikili fincan setleri getirmişlerdi bizler için çok şık ve hepimiz için çok anlamlı bir tercihti. Bu da yetmedi iki kişiye çeyrek altın önerimi de kabul edip yanlarında getirdiler. Gökhan Bey'in çektiği kurada Makyaj Deneyimleri Ayşegül, Üzeyir Bey'in çektiği kurada ise ben çıktım. Çok şanslı bir insan değilimdir hiç beklemiyordum şaşkınlığım videolara yansıdı zaten. İşte markanın çeyrek altın hediyesi. Kahve fincan seti hediyesini de ilk fotoğrafta görüyorsunuz.


Biliyorsunuz bu etkinlikte bloggerlar birbirleri ile eşleşiyor ve hediyeleşiyorlar. Bu yıl Blogluyorum sahii Gökçe Bağtır ile eşleştik biz. Ve Gökçe ile fotoğramız altında da bana hazırladığı hediyeler. İtina ile denenip detayları paylaşılacak.

Gökçe'nin ayrıca her birimize hazırladığı başka bir hediye daha vardı. İsimlerimize hazırlanmış davetiye ve yanında hoş bir ayna ile Esaderm Güzellik Merkezi'nden ya Microblading veya Aqua Peel cilt bakımı. Benim tercihim sanırım kaş konturunden yana olacak. Onu da sizlerle anlık olarak instagramda sonrasında ise burada paylaşacağım.

Diğer hediyelere geçelim. Medyaextra imtiyaz sahibi arkadaşım Funda Erkoç mis kokulu bir hediye ile gelmişti etkinliğe.

Efendim geldik Gülümse Yüzüme blog Yasemin'in hediyesine. Ben hiç DD krem kullanmadım sanırım bunu fark etmiş olacak bana Cosmed DD krem hediye getirmiş. 50 spf bir ürün o sebeple yazın denenecek kısmet olursa.

Beğendim Paylaştım blog yazarı Şerife nin hediyesi de böyleydi. Oje tutucu daha önce kullanmadım, kullandığımda pratiklik yönündeki iddiasını sizinle paylaşacağım. Tabi fotoğrafta tırnaklar başka renk oje başka renk ona aldırmayın. Şerife'nin hediyelerini gösterebilmek için aynı gün çektim fotoğrafı.

Locosmetico blog sahibi Ebru'da Gratis yılbaşı konseptli ürünlerden oluşan bir paket hediye etti bana. İşte o güzel hediyeler

Etkinlik gününde beri instagramda bir çok takipçimin sorduğu etkinlik hediyeleri böyleydi. Daha evvel denemediklerim çoğunlukta ve hepsi denenip sizlerle sonucu paylaşılacak.
Aslına bakarsanız bizim kültürümüzde, bize öğretilen şey hediyelerin sergilenmemesi düğün dernek hariç ama bu işi yapıyorsanız en merak edilen de size gelen hediyeler oluyor.
Söylediğim gibi markamızın ürünlerini bağımsız bir yazıda sizinle paylaşıp marka hakkında da biraz bilgi vereceğim. 
Şimdi etkinlikten bir kaç fotoğraf paylaşayım izninizle. 
Dilerim daha çok organizasyon yapıp sizlerle olmaya devam ederim. Etkinliğimde davetime gelenlere, organizasyon aşamasında yanımda olanlara ve markamız Mineaderö'e çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler
Ben ve Blogluyorum

arkadaşım Dilek, Gülümse Yüzüme, ben ve Funda Erkoç

hepimiz, her birimiz








"Hediyeleşme Etkinliği Hediyeleri" için 10 yorum:

  1. Ay ne güzel,hepsini güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  2. İkili fincan takımı çok güzelmiş. Aslında bütün hediyeler öyle.. Güle güle kullanın.. Şansınız daim olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok sevdim kullanmaya kıyamıyorum da
      Teşekkür ederim inşallah

      Sil
  3. Güle güle kullan hepsini far paletine içim gitti tabi ki 😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hep birlikte
      Evet çok güzel far paleti. Bu arada buradaki bronzer yılların mat seven kadınına ışıltıyı sevdirecek kadar güzel

      Sil
  4. Etkinlik kadar hediyelerinde bir o kadar harika :) Güle güle kullan hepsini Nihal'cim <3

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, bol bol sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bşaka yaptığım bir şey yok zaten sürüp sürüştürüp duruyorum 25 yıldır :D

      Sil