L'rouge Deo Spray

lrouge-deo-sprey


Yeniden Merhaba

En sonunda yaz geldi ve pir geldi. Yaz gelsin diye isyanlar edenlerin bir çoğu pişman ama ben her şeye rağmen razıyım, kış sevmiyorum. Yaz mevsiminin korkunç hallerinden biri de ter kokusu. Bir de benim gibi kokuları aşırı alıyorsanız, yaz bu anlamda kabus olur. Kendini bilen ve ter kokusu önleyici önerileri takip edenler için L'rouge Deo Spray bugünün ürünü.

Size tüm samimiyetimle söylüyorum; ter kokusu yüzünden bir gün minibüste yarı baygınlık geçirdim, pazarda da başım döndü sendeledim. Bir de o kadar eminler ki kendilerinden bu saygısız insanlar, kollarını kaldırmaktan hiç çekinmiyorlar. Bazı insanların teri fazla kokar bu onların suçu değil ama dikkatsiz davranmaları tamamen onların suçu.

Neyse ben öfkemi buralara döküp atarlanmadan ürüne geçeyim:)


50 ml spray formunda bir koltuk altı ürünü L'rouge Deo. Amacı terlemeyi önlemek değil, ter kokusunu önlemek. 
Aliminyum içermiyor, paraben ve türevlerini içermiyor. Boya,gaz ve hayvansal katkı da içermiyor. Biotin ve çeşitli bitki özleri içeriyor. Ürün koltuk altında kullanılıyor ve biotin içeriyor. Aslında B grubu vitaminlerinden Biotin, ancak daha ağırlıklı saç, kirpik tırnak bakımında kullandığımız bir içeriğin koltuk altında kullanılması uzun vadede neler yaşatır bilemedim. Anladınız sanıyorum anlatmak istediğimi:)

Ürünü kullandığım süre boyunca ter kokusu hiç olmadı, gayet başarılı bu konuda. Fazla fazla terlediğimde bile böyle bir şey olmadı. Havuza denize girmekle, duş almakla etkisi geçmez demişler sitelerinde. Bunları da denedim bu konuda da kesinlikle doğru yazılanlar. Bu arada L'rouge Deo Spray fiyatı 30 lira civarı

Kullanım önerisi olarak temizlenmiş kol altına 20 cm mesafeden püskürtmek yeterli.
Bu ürün aynı özelliklerle roll on veya stick şeklinde olsaydı çok daha fazla sevecektim sanırım. Sıkarken ağzıma burnuma gelmesi genzime kaçması canımı sıktı. Yüzümü ne kadar geri çevirsem de kaçmak mümkün olmadı:) Bunun dışında çok başarılı bulduğum ter kokusunu önleyici ürünlerden biri oldu L'rouge Deo Spray.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler








"L'rouge Deo Spray" için 4 yorum:

  1. Ter kokusundan ben de nefret ederim. Aslinda onlara kullanmali bu deodorantlari 😄😄😄

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten başarılı bir ürün,temizlik hissi çok uzun sürüyor .

    YanıtlaSil
  3. Evet maalesef insanlar çok umursamaz ve bu bizleri fazlasıyla zor duruma sokuyor. Bu sıkıntının dışında ben de yazı çok seviyorum. Güzel ürünmüş nerede satılıyor? Bir bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel kokuyo ve kokusu çok uzun kalıcı

    YanıtlaSil