W7 Brow Parlour Far Kiti

w7-brow-parlour


Merhaba

W7 Brow Parlour Far Kiti ile buradayım bugün. Bir süre önce Eve Shop'tan aldığım W7 Kaş Farını o günden beri kullanıyorum. Soranlar da sıklaşınca yazmak istedim.

Önce W7 Brow Parlour özelliklerini anlatayım sonra deneyim sonucuna geleyim. Dikdörtgen ve çok da alışık olmadığımız teneke bir ambalaja sahip. İçi ise siyah ve ürünleri yerleştirmek için hazırlanmış yuvalara sahip.  Alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi 4 ayrı renk var, renklerin üzerine görevlerini yazdım ama tekrarlayayım; bir sabitleyici var yani vaks. Yanında kaş altları için aydınlatıcı toz ürün ve alttakiler ise iki ayrı renk kaş farı. Yine ambalaj içinde bir cımbız ve uygulama fırçası. Kutunun kapağında da ayna mevcut.
w7-brow-kaş fari

Sabitleyici, yapış yapış olmayan uygulaması kolay ve uzun saatler farları kaşımda tutan bölümü bu kitin. Tarafımdan sevildi. Bir kaç saat için kullanacaksam bu kaş farını vaks kullanmadım ama gün böyu kalması gereken makyajlarda mutlaka kullandım. Aydınlatıcıyı çok sevdim hatta sadece kaş altlarımda kullanmadım. Aydınlatıcı gereksinimi gördüğüm her yerde kullandım çok tatlı ve net bir ışıltısı var. Sanıyorum bu kaş kiti içinde ilk dibini göreceğim bu aydınlatıcı olacak. Kahverengi olan kaş farlarına gelince; abartılı bir tozutması yok. Pigmentasyonu iyi rengi gerektiği kadar gösterip görevini yapıyor. Koyu rengi tek başına veya iki rengi karıştırarak kullanıyorum. Göz farı olarak da kullandım, açık kahve güzel bir geçiş rengi oldu:) Fırçasının bir ucu  kaşları taramak diğer tarafı ise ürünü uygulamak için. İşini yapıyor ama ben yine de kendi fırçalarımla uyguluyorum. Cımbız ise yazık ki bu kitin en başarısız ürünü oldu. Yani en fazla kirpik takmak için kullanılabilir. Renkler aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi.  Her hangi bir baz uygulamadan kullandım burada.


Ürünün Eve Shop sitesindeki fiyatı 32 TL ancak şimdi %50 indirimde ve fiyatı 16.45. tam burada ürünü görüp, inceleyip satın alabilirsiniz. Ayrıca Eve Shop Mağazaları'ndan da temin etmek mümkün W7 ürünlerini.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"W7 Brow Parlour Far Kiti" için 21 yorum:

  1. Fiyatıda çok uygun kendide bence 😃 tesekkr ederiz yazi icin

    YanıtlaSil
  2. Nihal Hanım, bu kitin tek çeşidi mi var acaba? Kaş farı için renkleri bana koyu çünkü... Yakınımda hiç Eve mağazası olmadığı için W7 ürünlerini hiç denemeyemedim ama ilk fırsatta bir kaç ürün denemek istiyorum. Güzel günlerde kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazık ki tek renk 😕
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Kaş farların başta normal göz farı sandım :D Çok kaliteli ve kullanışlı duruyor :) Mutlu günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz farı olarak da çok rahat kullanılır ben kullandım:))

      Sil
  4. Bazsız olmasına rağmen renkler gayet iyi görünüyor ✌️ W7 nin gelmesi güzel oldu🎊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de güzel oldu. Hem performans iyi hem fiyatlar uygun 💕

      Sil
  5. Fiyatı uygun ambalajı güzel o zaman denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  6. Böyle pratik ürünlere bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Teneke ambalajlari beni itmisti w7 ürünlerindeki, far paletleri de oyle.. Guzel gunlerde kullan, fiyatina göre gayet guzelmis :)

    YanıtlaSil
  8. Far olarak sanki daha güzel:)Far olarak bayıldım.

    YanıtlaSil
  9. Fiyatı uygun güzel kullanışlı bir ürünmüş seviyorum böyle her şeyi içinde olan makyaj setlerini 😊

    YanıtlaSil
  10. fiyatı da kendiside çok güzelmiş ürünün bu ara kaş farı arayışındaydım bende ilk alışverişde bakayım teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  11. w7 markasını son zamanlarda çok duyuyorum, denemek lazım. Bu arada blogunuzu yeni keşfettim takipteyim, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil