Rimmel London 24HR Supercurler Volume&Curl Maskara

24hr-supercurler-volume-curl-maskara


Merhaba

Bir süredir maskara yazısı yazmıyordum.
Bugün Rimmel London 24HR Supercolor Volume Maskara'dan bahsedeyim sizlere.
Her maskara yazımda belirtirim; uzun, sık ve kıvrık kirpiklerim yok benim. Durum böyle olunca makyajda vazgeçilmezim maskara oluyor. Maskara seçerken de uzatsın, dolgun göstersin, Kıvırsın filan istiyorum.
Bu Rimmel Supercolor maskara nın da kirpikleri kaldırma tam siyah olma özelliğini duyduğumdan merak ediyordum.
Bu maskaranın 24 saat kalıcı olma vaadi de var, isminden anlaşıldığı gibi ama o bölümle çok fazla ilgilenmiyorum. Bir maskara en fazla 10 saat kalıyor kirpiklerimde, sonra siliyorum.


Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir fırçası var. Sentetik kılları olan ve kıvrımlı bir fırça. Uygulama esnasında kirpikleri kavrıyor ve hafif doldurarak uygulamayı tamamlamanıza izin veriyor.
Rengi evet, tam siyah. Kirpikleri de kaldırıyor kıvırıyor. Sizlerle sonuç paylaşacağım için 16 saat silmedim, beklettim. Yaklaşık 10 saat sonra o güzel kaldırılmış kıvrılmış kirpikler formunu kaybetmeye başladı, gerçi az bir zaman da ayılmaz. 16 saat sonunda maskara kirpiklerimde duruyordu ama varlığı ile yokluğu belli değildi. Kirpiklerim kopmadı, topaklanma dökülme oluşmadı kullandığım sürelerde.
Eğer maskaradan beklentiniz kirpiklerinizi kaldırıp kıvırması ise memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ama benim gibi zayıf kirpiklere sahipseniz ve hacim istiyorsanız yeterli gelmeyecektir.
Bir çok kozmetik ürününde olduğu gibi beklentilere göre cevabı var bu maskaranın da. Yani beklentiniz siyah ve yukarı doğru kıvrılmış kirpikler ise tamamdır. Ama benim gibi kirpikleriniz yetersiz olduğu için hacim dolgunluk vs istiyorsanız siz aradığınızı bulamayabilirsiniz. 
Kısacası hemen hemen vaatlerini yerine getirdiği için, o anlamda başarılı ama benim kirpiklerime yeterli gelmediği için bittiğinde yenisini almayacağım sanırım.
Rimmel London ürünleri oldukça ekonomik arkadaşlar. Yine bu marka Watsons Mağaza'larında satılıyor.Yeri gelmişken; Watsons olayı ile ilgili henüz bir karar vermiş değilim. Yaşanan olay sonrası sosyal medyasının başarısız olması krizi yönetememesi biraz can sıkıcı oldu. Dev bir markanın hem yaşanan bu olayı hem de sosyal medyasını nasıl telefi edeceğini merak ediyorum. Ve bir mağazasına ziyaret düşünüyorum personelde nasıl bir değişiklik var gözlemlemem gerekiyor. Yargısız infaz yapma yaşını çoktan geride bıraktım. Tüm bunların sonucunda vereceğim kararımı. Bir de belirteyim ben net konuşursam gerçekten uygularım, bazı  watsons boykot diyenlerin bir süre sonra alışverişlerini izleriz boykot ettikleri platformda:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Rimmel London 24HR Supercurler Volume&Curl Maskara" için 12 yorum:

  1. Merhabalar size katılıyorum. Kınayanlardan biri benim ama kişisel olduğundan ben o olayı yaşatanları kınadım. Ayrıca geçenlerde watsonsa gittim, bir şeyler almadım ama orada çalışan arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre çok fazla düşüş olmamış hala dolu doluydu mağaza, sanırım sosyal medyadaki bizler sadece olaydan haberdarız. Bence halkın boykottan falan haberi yoktur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki öyle. Yaklaşık 20 bin takipçi kaybetmiş diye duydum. Bunlar sadece sosyal medya kullanıcıları. Bizim karşı dairede bir abla var. Dün elinde watsons poşeti ile binaya girdi. Şampuan filan almıştır olayı bilmiyordur bile. Dev yatırım yapmış bir marka öyle kolay kolay bitmez ama bir süre için yara aldı bu doğru. Ama asla maddi kaybı olduğunu düşünmüyorum.
      Dediğim gibi bi ziyaret edicem, bakalım müşteriye karşı duruşlarında bir değişiklik var mı? Bu benim için önemli. Sonra tabi ki olaya karşı tavırları da önemli.
      Bakalım neler olacak:)

      Sil
  2. Rimmel ve Revlon Watsons'ın en sevdiğim markaları arasında.Bu ara ayağım gitmiyor açıkçası ama önümüzdeki dönem ne olur bilmiyorum.
    Müşteriye yaklaşımlarını gerçekten sevmiyorum.Gözümde hiçbir zaman bir Gratis olamayacaklar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün Armoni Park şubelerine gittim. Personelin siniri alınmış gibi sürekli gülümsüyorlar. İlgi var ama öyle dibinde rahatsız edici halleri yok. Herhangi bişey almadan çıktım. Aslında almam gereken bir iki parça şey vardı ama içime sinmedi hiç alışveriş 😕

      Sil
  3. Zaten instada dikkat ettiysen bir çok kişi paylaşıma başladı bile :)
    Bu rimeli denemedim ama fırçası ilgi çekici geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlayacaklar zaten. Bin pişman olacak bazıları o havalı havalı protestoları için. Watsons bu, senin iki paylaşımınla batacak değil. Yaptıklarını telafi etsinler yeter. Bekleyip göreceğiz onu da.

      Sil
  4. Tam da rimelim bitmişken bu yazıyı okumam iyi oldu.. 10 saat benim için yeterli bir zaman.. Bu kadar süre formunu koruyorsa yeterli gelir benim için.
    Çok teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Benim de aradığım hacim o zaman bana da uygun olmayacaktır 😊 Watsons ı o olaydan sonra ben gözden çıkardım ayaklarım gitmiyor. Büyük bir indirim ile protesto edenlerden çoğu kişinin koşacağını düşünüyorum bakalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben olaya biraz daha profesyonel bakıyorum yıllarca ticaret yaptığım için. Ve bekliyorum:)

      Sil
  6. Merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim. Benim de 2017'YE GİRMEDEN ÖNCE YAPMANIZ GEREKEN 3 ŞEY İSİMLİ YAZIM BLOGUMDA.Blogumu yeni açtım. Desteğinize ihtiyacım var!

    kucukayipdunya@gmail.com

    YanıtlaSil