Maybelline Baby Skin Pore Minimizer

maybelline-gözenek-kucultucu


Merhaba Yeniden;

Maybelline Baby Skin Pore Minimizer deneyimimden bahsetmek istiyorum size. Bu Maybelline gözenek gizleyici makyaj bazını bir süredir kullanıyorum. Sanırım yeterli kanaat oluştu bende.
Makyaj bazı sevenlerden misiniz kullanır mısınız bilmiyorum ama bir süredir ihtiyaç olduğunu düşündüğümden ben kullanıyorum.
Her makyaj bazı aynı amaçla kullanılmıyor tabi ve vaatleri de ona göre farklı.
Biliyorsunuz bazı bazlar gözenek küçültmek, bazıları kadife fon oluşturmak için, bazıları makyajın daha kalıcı olmasını sağlama konusunda iddialı. Hangisinin hangi anlamda daha başarılı olduğunu ise deneyerek çözüyoruz, deneyimine güvendiğimiz bloglardan veya arkadaşlarımızdan öğrenerek alıp kullanıyoruz. 
Maybelline Baby Skin Pore Minimize daha ağırlıklı olarak gözenekleri minimize hale getirmeyi vaat eden bir baz.  Adından da anladığımız gibi bebek cildi gibi küçülmüş gözenekler. Bu aşamada hemen şunu belirteyim ürün tedavi edici değil. Yani kullandıkça, zaman içinde gözenekler kapanacak bitecek olayı yok, anlık bir kamuflaj bu. Daha önceki bir yazımda benzer bir soru sorulmuştu "kalıcı mı?" diye hemen hatırlatayım dedim. Özellikle makyaja yeni başlayanlar veya baz kullanımına yeni başlayanlar denk gelirse, bir not olarak dursun burada.

maybelline-baby-skin-pore-minimizer

İnce bir ucu olan 22 ml plastik bir ambalajda. Şeffaf jel yapısı var, bana meşhur UHU yu hatırlattı, biraz daha koyu kıvamlı:) Kokusu çok belirgin değil, beni rahatsız etmedi. . 
Ben bu ürünü tüm yüzüme de kullandım makyaj öncesi, sadece gözeneklerin daha fazla olma olasılığı olan burun çevresi ve alın bölgesine de. Bunu uygulayıp üzerine sevdiğim başka bir bazı da uyguladığım oldu ten makyajına geçmeden.
Şimdi şöyle değerlendireyim; vaatlerinde gözenek küçültme olayı tamamen doğru. Benim gözeneklerim çok belli değil ama belli olan bir arkadaşımda özellikle denedim kamuflaj tamam. Ancak bu ürün bana kalırsa lokal olarak kullanılmalı. Mesela uygulama sonrası dokusunu sevdiğiniz, makyajın kalıcı olmasını sağlayan bir baz ile kullanabilirsiniz. Ürünü araştırırken tüm cilde uygulayanların çoğunlukta olduğunu gördüm.
Eğer makyaj bazında aradığınız yukarıda yazdığım özelliklerin hepsi ise yazık ki bu ürün size yeterli olmaz. Ama sadece gözenekler küçülsün diyorsanız bana göre işinize yarayacaktır. Böyle derken kesinlikle diğer baz özelliklerini yerine getirmediği anlaşılmasın ama en verimli olduğu yer yine kendi vaadi olan gözenek küçülmesi.

Baby Skin Pore Minimizer ülkemizde satılmıyor. Bana Deneyen Bayan'ın hediyesiydi, daha önce yazdığım Maybelline Fit Me Concealer gibi. Muhtemelen yine yurt dışı ürün satışı yapan instagram hesaplarında vardır.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Maybelline Baby Skin Pore Minimizer" için 18 yorum:

  1. Genelde silikon içerdikleri için gözenek görüntüsündr etkileri belirgin oluyor. Bende w7 nin bazını kullanıyordum o da fena değil, TR ye de gelmişken bakılabilir ☺️😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. W7 nin henüz hiç bir ürününü almadım. Sanırım yeni yılda listem baya kabardı benim:)

      Sil
  2. Bunu merak ediyorum ama inatla getirmiyorlar Türkiye'ye 😐😐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fit Me fondötenden sonra gelir diye ummuştum aslında :/

      Sil
  3. Benefit Porefessional seyahat boy var bende, pek gözenek sorunum olmadığından uzun süredir kullanıyorum. Bu tip bazlar bence de, lokal olarak kullanıldığında daha iyi oluyor. Haftaya Almanya'da bulursam, Maybelline'i alayım. Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asında ona çok benzetilmiş okuduğum yorumlarda.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Güzel bir ürünmüş. Gözenek sorunu olan arkadaşlarıma önereceğim yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bende kısa zaman önce sevgili Zeynep'le Benefit Porefessinal ve Maybelline Baby Skin 'i yorumlamıştık. Fiyatına göre bence oldukça iyi. Ama yoğun silikon bir süre sonra ağırlaşıyor :) Elinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  6. Makyaj bazını ben de yeni yeni kullanmaya başladım açıkçası bu güzel bilgilendirici yazınız için çok teşekkürler <3 :)

    YanıtlaSil
  7. eğer ülkemize gelirse deneyebilirim, bana sdece gözenek küçülten bir baz lazım uygun fiyatlı =) elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurt dışı fiyatı bana çok uygun gelmedi. 22 ml bir ürün için 18 euro bana göre fazla, bir de tek işlevli olduğu için. Ancak ülkemizde daha uygun satılır diye düşünüyorum.

      Sil
  8. Ambalaji çok sekermis. 😊

    YanıtlaSil
  9. Benim de alınacaklar listemde olan,Benefit in ürününe muadil olduğunu düşündüğüm ürün :) Ambalajı da çok minnoş bence. Benim gibi şekilciler almalı :)

    YanıtlaSil