Deina Waterproof Eyeliner



deina-eyeliner
 Merhaba 

Deina Waterproof Eyeliner ile buradayım bugün. Biliyorsunuz Deina Kozmetik henüz her kozmetik mağazasında bulunabilecek bir marka değil. Daha çok online alabildiğimiz bir marka. Hüzün Sarısı 2 yaşında etkinliğimde sponsorlarımızdandı ve ürünlerini o şekilde tanıma şansımız olmuştu.
Bir süre önce sizlerle Deina Matte Lipstick ve Deina Oje deneyimlerimi paylaşmıştım. Şimdi de Deina Eyeliner deneyimimi anlatacağımı.

Çoğunuzun bildiği gibi sıklıkla eyeliner kullanan biri değilim; kişilerin göz şeklini bilerek ürün kullanması taraftarıyım. Eyeliner bu anlamda insanı rezil de eder vezir de eder,  çok iyi uygulayabildiğim ürünleri gözlerimde kullanıyorum, eyeliner olarak tabi.

Adından da anladığınız gibi Waterproof bir ürün bu. Bu yazıyı sadece işi bilenlerin okumayacağını, araştırırken karşısına çıkmış olanları da düşünerek Waterproof nedir sorusuna da cevap vermek isterim. Kelime anlamı olarak su geçirmez demek. Kozmetikte de yine aynı anlamda kullanılıyor kolay kolay çıkmayan, sıradan makyaj temizleme ürünlerinin çıkaramadığı kozmetik grubu. Yani şimdi bunu okuyan bir kozmetik yazarı arkadaşım daha önce yaşadığım gibi 'bilmiyorduk iyi ki söyledin' demez umuyorum. Blogumu sadece kozmetik yazarları okumuyor çünkü:)

Fotoğrafta gördüğünüz gibi muntazam kıl fırça bir ucu var ve oldukça ince. Rengi tam olarak siyah ve oldukça da ıslak bir yapıya sahip. Ancak hızla kuruyor, müdahale etmeniz gerekiyorsa hızlı davranmalısınız. Bu gibi ucu olan ürünlerin kontrolü de kolay oluyor. Bazı benzer ürünlerde kıl fırçalar dağılıyor ve kontrol edilemiyor. Ama bunda o durum söz konusu değil. İnce uçlu ve muntazam olduğundan dilediğiniz kalınlıkta çizmek sorun olmuyor, tekrarlar yaparak. Eyeliner uygulama konusunda profesyonel biri olmamama rağmen gayet sorunsuz uyguladım. Aşağıdaki fotoğrafta gelişi güzel birkaç defa geçilmiş halini görüyorsunuz.


Şimdi gelelim waterproof özelliğine; Koluma uyguladığım şu çizgi sıradan su ile yıkamama rağmen iki gün boyunca kaldı, özellikle farklı bir ürün kullanmadım çıkarmak için. Ancak gözlerimde bu kadar dayanıklı olmadı. Sabah kullanıp evden çıktım akşam üstü kuyruk kısmı tazeleme gerektiyordu. Başka bir uygulamam ise evden çıkmadığımda oldu, deneme amaçlı. Hiç çıkarmadan yattım sabah kalktığımda hafif silinme vardı. Çıkarırken de özel bir ürüne gerek duymadım şurada yazdığım ürün ile bir iki git-gel yaparak temizledim. Buna rağmen sıradan birçok eyelinerdan başarılı buldum ojelerinin tersine:)

Şimdi yazmam gereken Deina Kapatıcı Palet var sırada en kısa sürede onu da sizlerle paylaşacağım.
Sevgiler





"Deina Waterproof Eyeliner" için 15 yorum:

  1. Ben maybelline kullanıyorum ama gece yatsam kesinlikle heryerime bulaşır. Ürün çok dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. İlk kez duydum bu markayı, eyeliner sınıfta kalmış gibi, paletin yorumlarını bekleyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı markalara göre sınıfı geçmiş olsa da beklentiye göre evet sanki biraz daha iyi olabilirdi:)

      Sil
  4. canım güzel bir yazı olmuş bu tip ürünler işimizze yarayabilir :)
    Emeğine sağlık sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. deinadan hiç ürün kullanmadım ama bu linerın ucu, fırçası tam benim sevdiğim gibi. incelemeniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Suda çıkmayan ürünleri sevmiyorum, palet yazını merak ettim, beklemedeyim

    YanıtlaSil
  7. Sürmesini beceremediğim ürünlerden :) Bir gün sürmeyi öğrenince bol bol yayın yapacağım.Bana da sürmesini öğret canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan öğretecek kadar başarılı değilim eyeliner konusunda. Bir gün çok iyi olduğuma karar verirsem mutlaka özellikle ücretsiz ders vereceğim insanlar var :)

      Sil
  8. Ben bu yaz kullandım ve memnun kaldım. Suya dayanıklı olma özelliğini özellikle çok beğendim. Ben gözlerini fazla kurcalayan biri olarak ,sıradan ürünlerde hep kuyruk siyah bir çizgi olarak yüzüme yayılır yoksa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suya dayanıklı ürünler özellikle yazın işe yarıyor. Deniz kum ve bol ter:)

      Sil