Diadermine Lift Rellenador Gece ve Gündüz Kremi

diadermine-rellenador-de-arrugas


Merhaba

Diadermine Lift Rellenador Gece ve Gündüz Kremi sonunda blogda yerini almaya karar verdi. 
İnternette araştırma yaparken çok az yazısına rastladım Diadermine Rellenador de Arrugas gece ve gündüz kremine. Türkiye de hiç yazılmamış veya ben bulamadım. Sadece ispanyolca deneyim yazıları vardı, onlar da pek deneyim yazısı değil basın bülteni gibiydi. 
O halde Diadermine'in bu serisi bir Türk blogunda da olsun ve ben deneyimimden bahsedeyim sizlere.

Ürünün vaadi kırışıklıkları doldurmak. Net ve iddialılar bu konuda. ayrıca nemlendirme onarma gibi vaatleri de var. İçeriğindeki Hyaluronik kapsüllerin bunu sağladığını yazmışlar. Hyaluronik asitin ne olduğunu şu sıralar farklı bir ürün için araştırıyordum, burada da karşıma çıktı. Daha sonra detaylı bilgisini paylaşacağım sizinle inşallah. Bilmeyenler için 'iyi bişey' olduğunu söyleyeyim:)

Hem gece hem gündüz kreminin kıvamı koyu, akışkan değil. Gece kreminde slikon var gibi hissediyorsunuz dokunuşta ve özellikle gece kreminin sabah kalktığınızda cildinize verdiği tazelik güzellik çok hoş.

Makyaj bazı olarak da kullandım. Yani nemlendirici olarak sürdüm, baz kullanmadan ten makyajımı yaptım. Performansı iyiydi. 

Kırışıklık etkisine gelince; efendim maşallah diyelim cildimde bir kırışıklık yok (göz çevresinde başlayanları görmeyin lütfen:), yanak ve dudak arası bir yerde bir mimik çizgisi var. Düz gülmeyi beceremediğimden, yan güldüğümden zaman içerisinde oluştu. Özellikle onu gözlemledim ama herhangi bir faydası olmadı. Yine farklı bir yerde kırışıklıklara önlem için denilmiş. 30 yaş üstü uygun denilmiş.

Özet olarak; iyi nemlendiriyor. Makyaj için güzel bir zemin oluşturuyor. Cildi temiz gösteriyor ama derin kırışıklık doldurmuyor. Hatta yabancı bir sitede "bir gecede bile dolduruyor kırışıklıkları" denmiş. Benim iki veya üç kullanımlık ürünüm kaldı 50 ml kavonozlarda, geceler gündüzler kullandım ama olmadı. Bir kaç tane kullanmak mı lazım onu bilemedim. Öyle de bir nota rastlamadım. O kadar çok didikledim ki ürünü, bikaç saat daha okusaydım ispanyolcayı sökecektim:)

Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler



"Diadermine Lift Rellenador Gece ve Gündüz Kremi" için 29 yorum:

  1. Merhaba canım; nemlendirici arayışı içerisindeyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. O ÜRÜNLERİN HEPSİNİN VAATLERİ O KADAR ÇOK Kİ :) HEPSİDE MUCİZE VAAD EDİYOR BAKTIĞINIZDA AMA NEMLENDİRİCİ OLARAK KULLANILABİLİR SANIRIM:)

    YanıtlaSil
  3. ben zaten bunlara inanmayı çok uzun zaman önce bıraktım. içeriklerine bakarsanız silikon muhtemelen görüceksiniz. silikonun cildi düzgünleştirdiği iddia ediliyor. ama araştırdım sadece anlık bir etkive cilde verdiği zarar büyük.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üründe silikon yok o hissi veren Hyaluronik asit.
      İnanma konusunda evet büyük büyük konuşuyorlar. Vaatler dev.

      Sil
  4. Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. İşte ürün tanıtımı diye buna derim. Ürün arkası yazılarını yazıp, harika bir ürün diye tanıtan arkadaşlardansa deneyip, didikleyen birinin önerisini dikkate almayı tercih ederim. Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bu güzel yorum için:)
      Sevgiler benden...

      Sil
  6. Bilgiler için çok teşekkürler, demek ki yabancı bloggerlar arasında da bizimkiler gibi ürün şişiren yalancılar var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zibilyon tane yazı. Çoğu basın bülteni gibi. Yahu sizin fikriniz nedir diye yazasım geldi. Ama ispanyolca bilmiyorum. Türkçe den çevirmek verimli olmuyor:)))

      Sil
    2. Yazaydın küfürü, sonuçta onlarda Türkçe bilmiyor.

      Sil
    3. Yok canım, küfür değil de çeviri programı ile onların dilinde veya en azından ingilizce böyle ürün tanıtılmaz yazabilirdim

      Sil
  7. Diadermine'in pembe renkli nemlendiricisinden kullanmıştım bir süre önce, aynı çeşidi değil sanırım, genel olarak ürünlerini beğendiğim bir marka benimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynı değil. Vaatleri büyük olmasa ben de sevdim:)

      Sil
  8. Güzel bir yazı olmus teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  9. Masallah diyelim kirisikliklarinizin olmamasina :) Vaadler vaadler, her zaman ayni hissiyatla aliyoruz aslinda inanmiyoruz vaadlerini gerceklestireceklerini ama iste bir acaba diyerek aliyoruz. Biraz sey gibi oldu, fala inanma falsiz da kalma :) Makyaj bazi olarak sevmeniz hosuma gitti fakat söyle bir sorum var, t bölgesi yagli biri olarak yaglandirma yapar mi megilli mi? Malum yas 30 u gecince alsam mi diye düsündüm :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markalar büyük büyük konuşunca beklentiler de ona göre oluyor tabi.
      Ben bu tarz kremleri kullanmaya başlayalı 3-4 yıl oldu. Şimdiden sen başlarsan acaba nasıl bir etki olur. Gerçekten geciktirir mi çizgileri yoksa cilde uzun kullanımda zarar verir mi bilemedim. Temiz içerikli nemlendirici aslında yeter gibi geliyor. Ne bileyim 😕

      Sil
  10. 😂😂 Zeynebim yazısına koptum yanlız fala inanma falsızda kalma valla aynen yaşıyoruz😂 Bu arada gerçekten maşallah size 💋💋

    YanıtlaSil
  11. Ben 27 yaşındayım acaba diadermine hanki kremi kulanmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bana kalırsa markanın bu ürünü sizin için uygun değil ama bir kozmetik mağazasına gittiğinizde ve yaşınızı, cilt tipinizi söylediğinizde size yardımcı olacaktır. Diadermine'nin çok fazla çeşidi olduğundan benim buradan seri adı vermem yanıltıcı olabilir.

      Sil
  12. merhaba, bende kırışıklık yok demişsiniz ama yazınızın sonunda derin kırışıklıkları doldurmadı demişsiniz... arada kaldım.. derin kırışıklığı olan birinde denediniz mi? ben bu ürünün dia olanını arıorum çok memnun kalmıştım. göz altı değil ama kaz ayaklarında ciddi dzüelme vardı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Evet cildimde ciddi bir kırışıklık yok. Derin kırışıklıkları doldurmuyor dedim, yazımın içinde yüzümdeki mimik cizgisinden bahsediyorum. Onun üzerinde gözlemledim ve o anlamda işe yaramadı. O bölüme daha dikkatli bakarsanız anlayacaksınız:)
      Bahsettiğiniz seriyi denemedim. Şu sıralar farklı bir markanın yeni serisini deniyorum. Sonuçla ilgili de oldukça heyecanlıyım:)

      Sil
  13. bende kesın cozum ıcın denemıstım ama malesef mmmık cızgılerım hala var derınlemsınden de korkuyorum bu arada yuzunuze masallah dıyım :) ben yasıtlarım dan daha buyuk duruyorum ve bu benı cook uzuyor :( son denedıgın urun nasıl goz cevrem cok kuru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Yaşınıza uygun, temiz içerikli nemlendirici ve göz çevresi kremi kullanmanız yaşlanmayı geciktirecektir. Tabi bunun için iyi bir cilt temizliği şart.
      Şu sıralar HC Care cilt bakım ürünlerini deniyorum. Bazılarının denetimi bitti blogda yerini aldı. Serum göz çevresi ve nemlendirici deneyimim sürüyor. Ürünleri hccare.com adresinden inceleyebilirsiniz.
      Sevgiler

      Sil
  14. İnstagram'daki yorumundan sonra merak edip buldum yazını.Benim seri Wrinkle Filler idi.Ama özellik ve etki alanları benziyor ...

    YanıtlaSil