Ana Sayfa » , , , , , , » Şişli Belediyesi'nin Şişli Sağlık Kart Projesi Hakkında!

Şişli Belediyesi'nin Şişli Sağlık Kart Projesi Hakkında!

sisli-belediyesi

Merhaba Arkadaşlar

Bugün size Şişli Belediyesi'nin Şişli Sağlık Kart uygulamasından bahsetmek istiyorum. Bana göre örnek bir proje. Hangi il hangi ilçede yaşıyorsanız yaşayın bence bilmelisiniz.

Geçen hafta annemde kaldım birkaç gün, sonra eve geldiğimizde bina kapısında üç tane zarf bulduk, aile fertlerinin isimleri yazılıydı. Gönderen ise Şişli Belediyesi. Merakla açtım kendi adıma olan zarfı ve içinden bir mektupla birlikte fotoğraftaki kart çıktı. Merakım çoğaldı tabi, beklemeden mektuba geçtim.

Şişli sakinleri için oldukça avantajlı, üstelik birebir sağlığımızla ilgili bir projeydi bu. Yaşı 18'i geçmiş her Şişli sakini, adına özel bu karta sahip olacak. 18 yaş altı olanlar ise ebeveynlerinin kartlarından faydalanacak.  Avantajlarımız ise şöyle; Şişli Belediyesi'ne sponsor olan hastanelerde %50 ye varan indirimden yararlanacağız. 

Sadece muayene değil , ameliyatlar, fizik tedavi, diş protez, laboratuvar tetkikleri, yatarak tedavi, kadın doğuma kadar birçok sağlık biriminde %50 ye varan indirimlerden faydalanabileceğiz.

Bu güzel, heyecan verici örnek projeyi tüm takipçilerimle ve geçerken bloguma denk gelen okuyucularımla paylaşmak istedim.

Bu sağlık projesinden ilk faydalandığımda sizin için gelişmeler ile tekrar yazacağım.

"Sağlıklı Yaşam Şişlililerin Hakkı" diyen başkanımız Hayrı İnönü'ye bir Şişli sakini olarak sonsuz teşekkür ediyorum.

Sevgiler





"Şişli Belediyesi'nin Şişli Sağlık Kart Projesi Hakkında!" için 19 yorum:

  1. aslında yerel yönetimlerin yapmış olduğu güzel çalışmalar var ama çoğundan bilgimiz olmuyor.Bende geçenlerde Beylikdüzü kültür merkezinde tiyatroya gitmiştim 58 tl bilet ücreti olan oyunlar öğrenci 2tl tam 3tl bilen biliyordur ben hiç bilmiyordum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağlı olduğumuz belediyelerin sitelerini daha sık kontrol etmemiz lazım aslında. Bu kart gelene kadar benim de haberim olmamıştı projeden

      Sil
  2. En kısa zamanda İzmir'e gelmesini diliyoruz :) tabi aslında allah ihtiyaç vermesin de kullanmayalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim örnek olur. Tabi ilk dileğimiz ihtiyaç duymamak:)

      Sil
  3. Güzel bir uygulama bence de diğerleri de örnek alır umarım :)

    YanıtlaSil
  4. bence çok güzel ve diğer belediyelerin örnek alması gereken bir uygulama oldu. ben şişli belediyesinin gerçek anlamda her alanda çok ciddi çalışmalar yaptığını bizzat görüyorum. belediyeye bağlı birçok yardım dernekleri var aylık 5tl gibi cüzi miktarlarla üye olunabiliyor. ayrıca insan olsun hayvan sağlığı olsun hiçbir belediyede olmayan yakınlık görüyorum. en ufacık soruma bile nazik dille anında cevap alabiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu zamana kadar hiç bir durum için irtibata geçmedim ama bundan sonra belediyenin bizlere sunduğu imkanları takip edeceğim:)

      Sil
  5. Ne kadar güzel düşünmüşler çok hoşuma gitti ama bize daha böyle bir şey gelmedi. Anadolu yakasını görmüyorlar sanırım :) İnşallah tüm bölgede bu şekilde proje olur

    YanıtlaSil
  6. Alkışlanacak uygulama, bu tür projelerin sadece belli bir seçmen kitlesine ödül olarak değil HERKESE imkan olarak sağlamak mümkünmüş demek ki...

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişli Belediyesi nin bu imkanları bizler için değerlendirmiş olması gerçekten çok sevindirici:)

      Sil
  7. Güzel bir uygulama, darısı diğer belediyelerin başına..

    YanıtlaSil
  8. Şişli'de olanlar şanslıymış.Beşiktaş'tan da bekliyoruz aynısını ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diliyorum. Sağlık ararken sağlığımızı kaybetmemek için seçeneklerin çoğalması iyi olacak:)

      Sil
  9. Şişli ilçesinde doğdum ve orada büyüdüm, ayrıca Sn.Hayri İnönü, ilkokul arkadaşımdır, kendisi ile gurur duyuyorum. Bahsettiğiniz uygulamayı son derece olumlu buldum, halen Beylikdüzü'nde oturuyorum ve burada da bu türden girişimlerde bulunulması benim gibi tüm Beylikdüzü sakinlerini mutlu edecektir diye düşünüyorum. Sevgili Hayri İnönü'yü de yürekten kutluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diliyorum tüm belediyeler bu projeyi örnek alır Serdar Bey.
      İlginize teşekkür ediyorum.

      Sil
  10. İstanbul da yaşamasam da şişli belediyesinin etkinlikleri ve sunduğu hizmetler gerçekten çok güzel,İnsana yapılan yatırım her zaman olumlu sonuçlanır. tebrikler.

    YanıtlaSil