Hüzün Sarısı 2 Yaşında Sponsorları -2-

Merhaba

Etkinlik sponsorlarını yazmaya devam ediyorum. Bugünü Hüzün Sarısı 2 Yaşında sponsorlarımızdan olan kozmetik markalarına ayırdım. Hep birlikte bakalım neler var. Benim deneyimlediklerim ve henüz tanışmadığım ürünler hangileri onları da paylaşacağım sizinle.
Etkinlik hakkında yazımı buradan sponsorlarımızdan bahsettiğim ilk yazımı ise buradan okuyabilirsiniz. 
Gelelim kozmetik alanındaki sponsorlarımıza

Pastel Kozmetik bizlere dolu dolu bir paket göndermişti. İçinde ise yazısını tam şurada yazdığım Moon Light Highlighter, iki adet ruj 7 adet oje bu ojelerden 3 tanesi Pastel Renk Laboratuvarı yarışmasında dereceye giren ojeler. Ayrıca daha evvel denemedim bu yeni ürünü. Deneyince muhakkak sizlere paylaşacağım. Teşekkürler Pastel

Dalan da çok şık bir paketle sponsorlarımız arasında yer aldı. Duş jelini kullanmaya başladım bile, kısa zamanda detay yazısını blogda yazarım diye planlıyorum.Teşekkürler Dalan

Herbital markasını yeni tanıdım. Saç bakım yağı, saf argan yağı, kaş kirpik serumu , parfüm ve lip balmları ile bizimle oldu. Hepsini denedikçe sizlerle paylaşacağım. Sanıyorum ilk deneyeceğim kaş kirpik serumu olacak:) Teşekkürler Herbital.

Deina Kozmetik yeni tanıştığım bir marka. Gönderdiği pakette kontur paleti (bana göre çok işlevli), ojeler, eyeliner, ruj ve makyaj bazı vardı. Tamamını çok merak ediyorum. Kısa süre içerisinde deneyimleyeceğim. Teşekkürler Deina Kozmetik.

Essence markasını iyi tanıyor ve hepimiz seviyoruz. Fiyat performans karşılaştırmasında başarılı ürünleri olan bir marka. Etkinliğimize ojeleri ve rujları ile katıldı. Teşekkürler Essence.
Hc Hair Care daha önceden saç tiplerimizi öğrenip ona göre hazırladığı şampuan ve saç kremi ile katıldı etkinliğimize. Markanın daha evvel Complex saç yağını kullandım ve çok memnun kaldım yazısını ise tam şurada yazıp sizinle paylaşmıştım. Şampuan ve saç kremini ilk defa deneyeceğim. Teşekkürler Hc Hair Care

Nobren Parfüm şık karton çantası ile göndermişti parfümlerimizi. Ben kokusuna bayıldım. Kalıcılığı ve diğer detaylarını bağımsız bir yazıda sizlerle paylaşacağım. Teşekkürler Nobren.

Neutrogena şık kutusu ile Visibly Clear serisi ile bizimle oldu. Daha evvel jelini kullandığım serinin bu defa peelingi ile kullanacağım. Teşekkürler Neutrogena.

Mediwell bizlere daha evvel deneyimleyip çok beğendiğim lip balmları ile katıldı. Ayrıca mini bir manikür seti de yollamıştı. Mediwell lip balm yazımı okumak için burayı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler Mediwell.

Beliz Kozmetik Kiss Takma Kirpikleri ile etkinliğimizde yer aldı. Daha evvel kullandığım ve sevdiğim bu ürünün duruşlarını ve nasıl kullanıldığını fotoğraflarla size anlatacağım. Teşekkürler Beliz Kozmetik.

Revox Şampuan etkinliğe şampuanları ile katıldı ancak aynı gün doğum günüm oluşunu atlamayan Revox tüm ürünlerinden olan bir paket göndermişti bana. Kullanmaya başladım set halinde. Yeterli kanaat oluştuğunda detayları ile yazacağım. Teşekkürler Revox.

Esterel daha önce ürünlerini kullanmadığım markalardan biri. Dipliner ve eyeliner ürünleri ile bizimle oldu. Teşekkürler Esterel

Karline susuz manikür ve pedikür setleri ile katıldı organizasyonumuza. Manikür setini denedim kısa zamanda yazısını yazacağım. Teşekkürler Karline.

Fullipster Çok şık kutusunda XP Mascara, XP Eyeliner ayrıca far ve eyeliner aparatı göndermişti bize. Teşekkürler Fullipster

Bebak Makyaj Temizleme Mendili ve severek kullandığımız gül suyu ile bizimleydi. Teşekkürler Bebak.

Makyaj Kutusu kutusu bizlere 6 ürününü göndermişti. Çekilişle sahiplerini bulular. Bana da çekilişte bu güzel fırçalık çıktı. Çoktan yerini buldu bile masamda, içi de dolduruldu. Teşekkürler Makyaj Kutusu


Haceri Simya Cilt Bakım Maskesi ve Bakım Kremi ile bizimle oldu. Maskesini denedim ilk kullanımda olması gerektiğinden daha iyiydi, sevdim. Devam etmek isterdim ancak son kullanma tarihi mart olunca kullanmak istemedim. Marka yetkilileri kapağı açıldıktan sonra 12 ay kullanabilirsiniz dese de, içim rahat etmedi. Yine de, teşekkürler Haceri Simya

Cosmed  çok cici bir pembe kese içinde saç bandı ve 3 adet tek kullanımlık vanilyalı nem maskesi göndermiş. Teşekkürler Cosmed.

Kozmetik sponsorlarımız da böyleydi. 3.sponsor yazım, gıda ve kozmetik dışı sponsorları kapsayacak.
Yine etkinlik gününden, en çok güldüğümüz anlardan bir kare ile yazımı sonlandırmak istiyorum.
Sevgiler







"Hüzün Sarısı 2 Yaşında Sponsorları -2-" için 24 yorum:

  1. Yine çok güzel ürünler güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil
  2. etkinliğin yankıları hala sürüyor ;) hepsi çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun

    YanıtlaSil
  3. Canım herşey için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım, pastelin bu paketi gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Tüm ürünler benim için çok güzel:)

      Sil
  6. Harika hepsi ellerine sağlık canım pek çoğunu kullanmaya başladım bile ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de ayaklarına sağlık. Keyifli günlerde kullanmanı dilerim:)

      Sil
  7. Güzel günlerde kullanın ve emeğinize sağlık böyle bir etkinlik dzenlemişsiniz :)

    YanıtlaSil
  8. Ojenizi hiç bir yerde bulamıyorum. Online sipariş vereceğim başka türlü olmayacak sanırım.
    Emeklerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bizler de online alabildik, bulamadık :(
      Çok teşekkür ediyorum:)

      Sil
  9. HC ürün yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Tüm ürünler çok güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka Asena Hanım, çok teşekkür ediyorum:)

      Sil
  10. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, evime de yakınmış sanırım bu Sefaköy'e gelirkendi dimi bu otel? :)
    Güle güle deneyimleyin, baya uğraş dolu bir etkinlik olmuş dolu dolu sponsorlara bakarsak, ne mutlu arkadaşlaraa :)

    Özellikle Deina paletin ve Revox ürünlerinin yorumlarını bekliyorum.

    Emeğine sağlık, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sefaköy otobüs durağına çok yakın.
      Çok teşekkür ederim evet oldukça uğraş gerektiriyor. Önce konuklarınız için sorumluluklarınız var etkinlik bitince sponsorlarınıza karşı sorumluluklar başlıyor:)
      Revox u kullanmaya başladım, paleti de en kısa zamanda deneyimleyeceğim.
      Tekrar teşekkür ederim:)
      Sevgiler

      Sil
  11. güle güle kullan ürünleri tatlım

    YanıtlaSil
  12. Hepsini güle güle kullan.Emeklerine sağlık ♥

    YanıtlaSil