Mediwell Dudak Bakım Kremi (Dudak Balmı)

meyveli-dudak-kremi

Merhaba 
Yumuşacık bir postla karşınızdayım. Mediwell Dudak Bakım Kremi'nden bahsedeceğim sizlere. Meyveli dudak kremi:) 
Bu dudak balmını yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.
Mediwell Şanlı İlaç'a ait bir marka önce onu belirteyim. Bu anlamda güven verici. Şimdi ürünün içeriğinden bahsedeyim. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi dört ayrı çeşidi var. Kavunlu dudak kremi, Tutti Frutti aromalı dudak kremi, çilekli dudak kremi ve muzlu dudak kremi. Aşağıda maddelerle sıralayacağım içeriği markanın web sitesinden aldım.

Beeswax
Apidae familyasından bal arılarının peteklerinden elde edilir. Doğal yumuşatıcı ve kıvam artırıcı olarak kullanılır, cilt ve çevre arasında bariyer oluşturarak koruma sağlar.

Shea Butter
Shea (Karite) ağacının meyvesinden elde edilir. İçeriğindeki yüksek miktarda A ve E vitamini sayesinde ciltteki çatlak ve yara görünümünü iyileştirir, cildin ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Sweet Almond Oil
Prunus amygdalus var.dulcis (Badem) meyvesinden elde edilir. E vitamini açısından oldukça zengin ve yararlıdır. Hassas ve kuru ciltleri besler, cildin yumuşak kalmasını sağlar.

Vitamin E
Yağda çözünebilen bir vitamin türüdür. Kolajen üretimini artırarak bağ dokusunu güçlendirir, cildi sıkılaştırır, daha canlı bir görünüm kazanmasını sağlar.
Ve tabi doğal meyve aromaları.

Şimdi gelelim benim izlenimime. Şimdiye kadar bir çok alanda bir çok ürün denedim ama "bu tamamdır" dedim çok az ürün var bilirsiniz beni. sıfırcı hoca gibiyim. Ama ben bu dudak kremlerine bayıldım. Dokusu yumuşacık, sürerken keyif alıyorsunuz zaten ve dudaklarınızda bıraktığı his müthiş. Ben muz ve kavun aromalı ürünleri sevmiyorum ne yazık ki. Bu ürünler içinde de muz aroması kendini fazla hissettirdiğinden kullanamadım oğluma hediye ettim ama kavunda o kadar yoğun değildi kullanıyorum. Favorim ise yukarıda fotoğrafını gördüğünüz Tutti Frutti aromalı dudak kremi. 
Bu ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz ve online satış sitelerinde de mevcut. Fiyatı 3.5 TL civarı. Parmaklarımın arasında gördüğünüz gibi minicik bir kapaklı kutu içinde. Mediwell Dudak Bakım Kremi'nde hoşuma gitmeyen tek özellik parmak uçları ile alınma zorunluluğu. Tırnaklarınız uzunsa ciddi sorun oluyor ama ben her kullanımda yeni bir kürdan açıp, onunla alıp parmak ucuma bırakıyorum ürünü sonra uyguluyorum dudaklarıma. Yumuşacık misss:)
Mediwell lip cream kurumuş çatlamış dudaklara bakım olarak kullanıldığı gibi, günlük olarak kullanıma da uygun.
Yazımın başında da belirttiğim gibi bu dudak kremini oldukça beğendim. Elbette yenisini alırım:)
Sevgiler







"Mediwell Dudak Bakım Kremi (Dudak Balmı)" için 12 yorum:

  1. Kesinliklr alacağım bulduğum anda ben de tutti frutti aromalı olanı istiyorum bir de çilekli tabi :)

    YanıtlaSil
  2. minik minik çok da şirinler ayrıca faydalı:)

    YanıtlaSil
  3. minik minik şeker kutusu gibiler
    küçük olması güzel bir avantaj olmuş bu sayede rahatlıkla çantadada taşınabilir.
    güle güle kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantaya atıp bulamadım bir gün, o kadar minik. Şimdi çantamın küçük gözünde duruyor biri:)

      Sil
  4. çok güzelmiş bu şekilde satıldığını bilmiyordum , çokta kullanışlı :) güzel günlerde kullan canım ....

    YanıtlaSil
  5. Kızlarım için alayım bunlardan. Güle güle kullanın..Sevgiler..

    YanıtlaSil