Ana Sayfa » , , , » Tavsiye Kanalı ile İlgili Son Yazım!

Tavsiye Kanalı ile İlgili Son Yazım!



#tavsiyekanalinikiniyorum
Merhaba Arkadaşlar;
Bundan bir süre önce Tavsiye Kanalı'nın bloggerlara ve kadınlar yönelik hiç hoşuma gitmeyen gazete röportajı ile ilgili yazımı tam burada yazmıştım.
O günden sonra neler oldu?
Üyeliğimin iptalini istedim defalarca sonunda sildiler, sosyal medya hesaplarını takibi o zaman bırakmıştım biliyorsunuz.
Bu arada röportajı yapan gazeteciye ulaştım. Yazılanlarda yorum eklemesi, kurgu vs olup olmadığını sordum. Cevabını biliyordum zaten ama öğrenmek istedim. Umduğum gibi bir yanıt aldım. Renan Hanım'ın söylediklerini yazdığını belirtti.
Bunu facebook hesabımın duvarında blogger arkadaşlarımla paylaştım. 
Biliyorsunuz Tavsiye Kanalı'ndan bir özür maili almıştı bazı bloggerlar. Çok sıradan, geçiştirilmiş bir yazıydı. Ardından bir basın bülteni okuduk ki evlere şenlik. Yine gazete suçlanmış, gazeteci suçlanmış  "giden gitsin kalan sağlar bizimdir" tarzında bir açıklama yapmış. Bu noktada böyle bir oluşum için daha fazla söylenecek bir söz yok. Her şeyde bir hayır vardır, belki daha ciddi bir sorunla karşılaşacaktık.
Bu gece bir şey öğrendim; sadece bloggerlara değil, yarışmalarına katılan diğer üyelerine de haksızlık ve adaletsizlik yapıyorlar. Yarışma şartları belirliyorlar, şartlara uymamış katılımcılar yarışmayı kazanıyor. Bunun sebebini soranlara "jüri bu yönde karar verdi" şeklinde cevap verip geçiştiriyorlar ve bu ilk olmuyor.
Tüm durum ortada. Ben bir blogger olarak, bir kadın olarak üzerime düşeni yaptım. Eğer fotoğrafı gazetede kullanılanlardan olsaydım davamı da açardım. 
Kanal'dan samimi bir özür gelene kadar kınamaya devam edeceğim. Ancak blogumda son yazışım bu.
Burada da gazeteci Pınar Hanım ile yaptığım görüşmeden bir not var

Allah herkese kalbindeki samimiyet kadar şans versin.
Sevgiler


"Tavsiye Kanalı ile İlgili Son Yazım!" için 24 yorum:

  1. artık daha fazla konuyla ilgilenmeye gerek yok bence sen çok üzüldün biliyorum ama dediğin gibi samimi bir özür gelmediğien göre demek ki kendi bildikleri gibi devam edecek bu kişiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle aynı fikirdeyim. Yukarıda dediğim gibi benden bu kadar. Ta ki farklı bir gelişmeye kadar:)

      Sil
  2. bende hemen üyeliğimi iptal ediyorum. çok büyük saygısızlık..

    YanıtlaSil
  3. Ben de mail attım. Tamamen siliyorum onları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok kişi silecek, hala farkında değiller

      Sil
  4. Bence de artık bu konu üzerine bloglarımızda yayın yapıp onlara prim vermeyelim sonuçta onlar için reklamın iyisi kötüsü olmaz değil mi!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de katılıyorum..yeterince reklamları oldu.. tepkimizi verdik, sessiz kalmadık. onlar kendi işlerine yarayacak kişilerle devam etsinler.. ben belli bir duruşu olan bloggerların farklı bir yeri olduğuna inanıyorum.

      Sil
    2. Bahsettiğim gibi son yazı blog için googlea Tavsiye Kanalı yazılıp arandığından çıkacak olan bu yazılar onların samimiyetsiz samimiyetlerini bir çok insana göstermesi anlamında iyi olacak arkadaşlar

      Sil
  5. hayatımda şahit olduğum ilginç olaylardan oldu, bundan sonrası güzel olur inşallah

    YanıtlaSil
  6. Hâlâ bu kanalı bırakmayıp üyeliğe devam edenleri anlamıyorum.Demekki bu söylemleri kabul ediyorlar .Evde kocalarından teşekkür almayıp 500 beğeni ile mutlu oluyorlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olay ilk oluştuğunda hediye göndererek gönlünü almaya çalışacak insanların demiştim. Böyle bir olayla muhatap olmamak için de hemen adres bilgilerimi silmiştim.
      750 liralık cihaz yolluyorlar çoğunluk kabul ediyor. Sorsan, gazeteciye mi inanıyorsun derler:))
      Evet gazeteciye inanıyorum!

      Sil
  7. Bazı karakterlerin , kendilerine fiyat biçilmiş olmasını ,aşağılanmasını hediye anlamın da bile olsa kabul etmeleri ayıp ötesi bir şey yazık :(
    Her ne açıdan bakılırsa bakılsın bu Tavsiye kanalının suçunu kabul etmiş olmasıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye kabul etme olayını nereden bakarsanız bakın kabul edemiyorum. İlk hamlelerinin bu olacağını bildiğimden ve asla böyle bir durumla muhatap olmak istemediğimden sitelerinde adresimi silmek yaptığım ilk iş oldu.
      Herkesin kendi ahlakı kendi terbiyesi

      Sil
  8. Sonuna kadar arkandayız canım...

    YanıtlaSil
  9. Bu tarz şeyleri fazla sallamamak lazım. Gereken tepkiyi gösterdikten sonra birlik olarak dayansıma grubunda devam etmeliyiz. Grubun gücü arttıkca bu tarz durumlar da anında tepki görecektir ve zannımca azalacaktır. Saygılar.

    YanıtlaSil
  10. Bu olayda çok emek verdiniz.. Teşekkürler...Hiç birimiz zaten o sözleri içimize sindiremedik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğiniz için ben teşekkür ediyorum. Sindirilecek sözler değildi ki :(

      Sil
  11. yapılanlar insanların ilgisini çekmek içindi olduda Allah hidayet eylesin okurların kimlere güveneceğinide bunlardan öğrenecek değiller

    YanıtlaSil