Sleek CC Cream

sleek-cc-krem

Merhaba

Başarılı bir ten ürünü ile birlikte selamlıyorum bugün sizi. Sleek CC Cream. bu yılın başlarında almıştım ancak yaz başladığından bu yana deneyimlemeye başladım.
Yazın ağır makyaj yapamıyorum, aslında bu bana has bir durum değil, bir çok kadın mümkün olduğunca hafif makyaj tercih ediyor. Hatta mümkün olsa sıfır makyaj:)
Neyse efendim durum böyle olunca yaz mevsiminde ilk yaptığım BB kremlere geçmek oluyor ve tabi artık CC kremlere.
Sleek CC ise favorilerim arasına girdi bile. Nedenini de anlatacağım. 
Önce özellikle ve vaatlerinden bahsedeyim.  
Ürün kalın plastik, yassı bir ambalajda, 25 ml. İçeriğindeki, serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı cildi korumaya yardımcı olan C vitamini, kırışıklıkları, ince çizgileri azaltır ve cildin elastikiyetini geliştirirmiş. Nemlendirici etkisi varmış ve orta kapatıcılığa sahipmiş. İçindeki spf ise 29.

4 ayrı rengi var. Fair, light, medium ve lark. Bendeki renk light. Yalnız renkler arasında ciddi ton farklılıkları var. Ve renkler koyu görünse de uygulandığında açılıyor, yani mutlaka almak istediğinizde deneyim. Mesela ben buğday tenli olmama rağmen gördüğümde koyu geldi ancak küçük bir uygulama yapınca doğru renk olduğunu fark ettim. Alıntı bir fotoğrafla tüm renkleri yazının sonunda paylaşacağım.


Şimdi geçelim performansına. Sleek CC Cream'in Kapatıcılığı ortanın altında. Mat ancak öyle kurutan pul pul olan ten ürünlerinden değil ki biliyorsunuz benim cildim kuru. Cildinizde kapatılması gereken bölümler varsa bunun için ayrı bir kapatıcı kullanmanız gerekecek. Ancak ciltteki renk tonu eşitlemesi, bir makyaj bazı olarak oldukça başarılı. Ağırlık yapmamasını, cildin nefes aldığını hissettirmesini de sevdim. Gün boyu kaldığı vaatler arasındaydı, bu da doğru. Yani 8 saat kullandım en fazla, bu benim için yeterli.
Sevmediğim tek özelliği ise boyut-fiyat değerlendirmesinde oldu. Ben ilk aldığımı 40-45 lira gibi bir rakama almıştım, indirimliydi. İki gün önce bir tane kendime bir tane de sizlerden biri için aldığımda indirim yoktu 54 liraydı rakam. (Bugün/yarın instagramda çekiliş başlayacak).
Eğer Sleek CC Cream fiyatı size çok yüksek gelmediyse bir CC krem olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. 
Deneyen var mı? Sizler performansını nasıl buldunuz?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Bu fotoğraf alıntı




"Sleek CC Cream" için 12 yorum:

  1. Fiyatı hayli yüksekmiş. Denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel ürüne benziyor, mutlulukla kullanın :*

    YanıtlaSil
  3. Performansınin iyi olduğunu göz önünde bulundurarak, alınması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin cildine de yeterli gelecek ve seveceğini düşünüyorum:)

      Sil
  4. Fiyatı oldukça yüksekmiş fakat özelliklerine değer bence :) Gratiste bir inceleyeyeim ben de emeğinize sağlık, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de sıfıra yakın makyaj yapanlardanım. Ağırlık yapmıyor dediğiniz için bakabilirim ^.^

    YanıtlaSil
  6. Artık ne bb ne cc direk fondöten var benim için 😄😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık fondöten çok ağır geliyor bana ama dediğin gibi o olmasa da eksik makyaj gibi geliyor :D

      Sil