Kiwi IPL Lazer Epilasyon Cihazı

Kiwi IPL Lazer Epilasyon Cihazı bugünün konuğu. Ürünün tam adı Kiwi KEP 6833 Pro IPL Lazer Epilasyon. Youtube için videosunu çekmiştim, yazımın sonuna eklerim ama blogumda da olsun istedim. Kiwi lazer epilason cihazı kullanımımı ve şimdiye kadar yaşadığım tecrübeyi anlatayım size.

Kiwi IPL Lazer Epilasyon Cihazı


Cihaz bir çoğunuzun bildiği gibi küçük ve ergonomik. 900 bin atış vaat ediyor. Farklı kademeleri var atış için. ^Yaklaşık 3 saniye ara ile atış yapabiliyorsunuz. İsterseniz manuel, isterseniz otomatik olarak.

Ürün tanıtımında her bölge için kullanılır dese de kullanım kılavuzunda biraz kısıtlama var gibi. 

Hiç uzatmadan gelelim benim Kiwi lazer epilasyon cihazı yorumuma. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Hangi bölgelerde kullandım? Bıyık bölgesi, koltuk altı, çene, bacaklar ve bikini bölgesi. Hangi sıklıkta kullandım? Ortalama haftada bir. 3 Aylık kullanımda kaç toplam kaç atış yaptım? Tahmini 70 bin.

Bendeki etkileri şöyle: Önce mutlu edenleri söyleyeyim dudak üstünde yani bıyık bölgesinde yan taraftaki birkaç tüy kıl şeklinde çıkardı. Artık öyle bir durum yok. Ve inanılır gibi değil, tüylerin çıkış süresi fazlalaştı. Yani eskiden birkaç günde bir kontrol ederdim mutlaka bir yerden bir şekilde  çıkardı tüyler. Şimdi daha seyrek çıktığı gibi, belli belirsiz çıkıyor. Çene kısmımda da aynı şekilde diyebilirim. Oradaki tüylerin bir kısmını ben elimle çekerek kıl haline getirmiştim zamanla. Şimdi onlar da çok seyrek çıkıyor ve hemen çıkmıyor. Bunlar, bu cihazda en sevdiklerim...

Bir de sevmediklerim var ki kalın tüylerde 'tüyleri alma' anlamında işe yaramıyor. Sanki eritiyor ama yerinden sökülmesini sağlamıyor. Bunu da şöyle düşündüm; acaba bazı güzellik merkezlerinde olduğu gibi tüyleri keserek aldıktan sonra uygulansa, acaba kökleri görüp yok eder mmi? Şimdi bu aşamadayım. Bu deneyimin de sonucunu yazıyı güncelleyerek sizlerle paylaşırım. 

Sevmediğim bir özelliği de 3 saniyede bir atış yapıyor olması. Sürekli acelesi olan biri olarak o üç saniyeyi beklemek bana çok zor geliyor. Minik bölgelere atış yapıyorsunuz ve her defasında 3 saniye bekliyorsunuz. Bir bacak kaç dakika sürer tahmin edin:))

Sonuç olarak bu epilasyon cihazını iyi ki almışım. Beklentim çok büyük olmamasına rağmen bıyık bölgesi sorunumu çözmesi bile büyük lüks benim için.

Bir de fiyatından bahsedeyim. Instagram'da alırken paylaşmıştım. Ben 2.040 lira gibi bir rakama almıştım. Ama şu sıralar oldukça düştü. Hatta A101 markete geleceği söyleniyor 1.300 liraya aklınızda olsun.

Dediğim gibi, farklı bir gelişme olursa mutlaka yazımı güncelleyeceğim. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere


Sevgiler





"Kiwi IPL Lazer Epilasyon Cihazı" için 4 yorum:

  1. Interesting product, thanks for sharing

    YanıtlaSil
  2. İşine yaramasına sevindim.Üşenmeden yapınca bu cihazlar işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. henüz etkisini göremediğim bölümde de işe yarasa çok memnun olucam:)))

      Sil