Nsup Pureage Collagen Yorumlarım

Nsup Pureage Collagen ile geldim bugün. Ürünü biraz inceleyelim. Vaatleri neler? İçeriği nasıl? Sonra da ben kendi yorumlarımdan bahsedeyim size. İçeriği liste halinde yazımın sonuna ekleyeceğim ancak onun öncesinde bazı değerli içeriklerin neden var olduğunu yazacağım. Bu nokta çok önemli dikkatle okumanızı öneririm. Her zaman lazım olan bilgiler bunlar. Peki, başlayalım...

Nsup Pureage Collagen Yorum


Seramid: 

Genelde buğday, pirinç ve soya elde edilen deriyi onaran, nemlendiren pürüzsüzleştiren glukozil sfingolipid yapısında bir yağ asididir. Cildin nemlenmesine ve beyazlaşmasına yardımcı olur. 6 haftada kayda değer bir biçimde cildi nemlendirir. Kırışıklıklar ile ilgili düzelmeye bağlı olarak cildin pürüzsüz bir hal almasına yardımcı olur. 

Kolajen: 

Kemik, kas, cilt ve tendonlarda doğal olarak bulunan insan vücudunun en önemli yapı taşlarındandır. Kolajen yapısı her yaşla birlikte %1 oranında azalır ve ciltte kırışıklıklar, eklem sıvısı ve kıkırdağında azalma, elastikiyette azalma başlar. Kolajen ve seramid beraber kullanıldığında dehidrasyonun azalmasına ve çok keskin olmayan yaraların iyileşmesinde sinerjik etkinin artmasına yardımcı olur. 

Elastin: 

Eklem sağlığı ve kalp damar elastikiyetini arttırarak kalp damar sağlığı başta olmak üzere vücudun esnekliğine yardımcı olur. 

Hyaluronik asit: 

Vücudun nem miktarını arttırır. Bromelain: Ananastan elde edilir. Ödem atıcı ve sindirime yardımcı etkileri mevcuttur. 

Glutatyon-Resveratrol: 

Bilinen en güçlü antioksidanlardandır. Serbest radikallere karşı vücudu korur. 

Glisin ve L-Prolin: 

Kolajen üretimini sağlayan öncül aminoasitlerdir. 

Vitamin D3-K2: Damarlarda başıboş gezen kalsiyumun hücre içine girmesine yardımcı olarak kemik sağlığına yardımcı olur. K2 vitamini doğal bir ağrı kesicidir. 

Biotin (H Vitamini): Saç ve tırnak gelişimine yardımcı olur. 

Coenzim Q 10: Enerji metabolizmasında rol alır.


Gördüğünüz bu içerikler bir çok üründe yer alabilir, bazen hepsi bazen bir kısmı. Burada önemli olan miktarlarıdır. O zaman bir bakalım, Nsup kolajende hangi içerikten ne kadar varmış?

Nsup Pureage içerik

Şimdi de Nsup Pure age Collagen kullanımı ve yorumlarıma geçeyim. Ürün toz halde ve 300 gr. Aroması çilek ve içimi çok keyifli. Bir bardak suya bir ölçü şekilden her gün bir defa kullandım. 15 günlük kullanım sonucu bu yazıyı hazırlıyorum, bittiğinde güncelleyeceğim. Dizlerimde son zamanlar ortaya çıkan ağrıda hafifleme gözlemledim, saç dökülmenin azaldığını fark ettim son bir kaç gündür. İlerleyen günlerde hem bu etkileri hem de farklı gözlemlerimi eklerim buraya.





0Yorum