Cosmed Anti Selülit Serum ve Losyon

selülit-giderici

Merhaba 

Cosmed Anti Selülit Serum ve Cosmed Anti Selülit Losyon var bu yazımda. Selülit sorunu her kadının hatta bazen erkeklerin bile kabusu değil mi? Yaş veya kilo önemli değil bu durumda. Sıfır beden veya 18 yaşında birinde selülit görmek mümkün. Bu sorunu yaşayanlar selülit giderici ne varsa kullanıyorlar, deniyorlar. 

Ben selülit ile geç tanışan şanslılardanım. Kilo alıp vermeler ve artık yaş olarak yolun yarısını geçmiş olmam sanırım selülit sebepleri bende. Bacaklarımda üst bölümün iç taraflarında başladığını farkettiğimde bişeyler yapmam gerektiğini düşünüp Cosmed'in selülit ürünlerini kullanmaya karar verdim.
Ürünlerin vaat ettikleri; 

    
                                                         Cosmed Anti Selülit Serum
"Portakal kabuğu görünümüne sebep olan yağ hücrelerinin yeniden şekil kazanmasına yardımcı bitkisel etken maddeler ile yeni yağ hücrelerinin oluşumunun engellenmesine yardımcı olurken, cildin yeniden şekillenmesine destek olur." şeklinde. Kullanım şekli ise gece yatmadan önce ilgili bölgeye aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yapmak. Fiyatı 65 TL civarı 

selülit-kremi


Cosmed Anti Selülit Losyon
"Portakal kabuğu görünümüne sebep olan yağ hücrelerinin yeniden şekil kazanmasına yardımcı bitkisel etken maddeler ile yeni yağ hücrelerinin oluşumunun engellenmesine yardımcı olurken, cildin yeniden şekillenmesine destek sağlar. Yoğun nemlendirici özelliği ile pürüzsüz ve yumuşak bir cilt sağlar." şeklinde. Bu ürün de gündüz kullanım için. Yine aynı şekilde kullanılıyor farklı olarak içerisinde limon çekirdeği yağı, she yağı, pro vitamin B5 var. Fiyatı 50 TL civarı 150 ml

Ben bu iki ürünü elimden geldiğince bitene kadar düzenli kullandım. İlk bir hafta sonra selülitlerde artış olduğunu farkettim ve hemen Cosmed'e yazdım. Bunun normal olup olmadığını sordum. Bana gelen cevapta en az 9 günlük düzenli kullanım sonrası test sonuçlarında %55 oranında düzelme olduğu yazıyordu. 4 haftalık kullanımda ürünün etkinliği daha da ortaya çıkacak diyordu ilgili. Teşekkür edip kullanmaya devam ettim. Ürünlerin ikisini de dediğim gibi tamamen kullandım. Ama inanın en ufak bir faydasını görmedim. Hatta ilk hafta artış oldu demiştim ya, o şekilde duruyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. Sadece nemlenirme ve bacak dokusunda bıraktığı kadife dokunuş avantajı oldu bana kullandığım süre içinde. Üstelik ürünleri kullanırken yürüyüş egzersizleri yaptım ama olmadı işte. Cosmed benim çok güvendiğim bir marka, kullandığım her ürününden memnun kaldım ama bunlar yazık ki sorunumu çözemedi.

Selülitin giderilmesinde sizin önerileriniz var mı?
Sevgiler 


"Cosmed Anti Selülit Serum ve Losyon" için 16 yorum:

  1. Selülit gibi problemim hiç olma dı..Birazda genetik sanıyorum..Şanslıyım yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ciddi şans. Benim de geç oluştu, bizde de genetik sanırım. Annemde hala yok desem yeridir:)

      Sil
  2. Selüit bayanların özellikle yazın kabusu. Bende de var ama çözüm yok bence yaşam şekli mizi çocukluktan itibaren değiştirmek gerek. Hareket ve gıda çok etkili. Selülit kremine inanmayanlar kulübüne üyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç bir şekilde selülitlerin giderileceğini düşünmezdim. Ta ki Gülben Ergen'in bu anlamdaki değişimine kadar:)))
      Bi yolu var demek ki ama ne?

      Sil
  3. Her ürün işe yaramıyor hele bu selülit ürünleri zaten çok tek başlarına fayda etmedikleri için çok da güvenmemek lazım deniyorum ama ben de az selülitim var tamamen geçirmese de azaltması yeterli oluyor benim için şu an kullandığım ürünün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu aşırı sıcakları atlatalım onu denemeyi planlıyorum. Çoğalacak diye korkuyorum, hani dizlerden aşağı çöker ya selülitler. Ya öyle olursa :(

      Sil
  4. Cosmed anti selülit bende kullandım ama memnun kalmadım. Krauterhof ürünlerine bir bak şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aklımdaki ürün o. Biraz havların serinlemesini bekliyorum:)

      Sil
  5. bol su en iyi çözüm bence:))
    Kremlerin etkili olmadığına inanıyorum cilt tipiyle ilgili sanırım,özellikle doğum sonrası mutlaka ortaya çıkıyor.
    Yaa bu selülit olayını ilk gündeme alanı vurmak lazım:)))))))))) o hatırlatmasa kimse kimsenin selüti var mı oralı olmayacaktı:))))))))))))))
    sevgiler iyi tatiller canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan 50 yıl önce kimin haberi vardı acaba selülitten:)))
      Ben su içmeyengillerdenim :(

      Sil
  6. Bende çok var ve başa çıkamam diye hiç uğraşmıyorum:)) İnşallah bir gün bir formülünü buluruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülben Ergen bulduysa demek bi formül var. Yılmak yok yola devam

      Sil
  7. Hiçbir selülit ürününün tek başına işe yarayacağına inanmıyorum. O portakal kabuğu görünüm yıllaın esei aslında, tek ürün ve birkaç kullanımla mümkün değil azalması.
    Cosmedi ben de kullanmıştım ama sizdeki gibi selülit artışı da gözlemlemedim. Keşke biraz olsun işinize yarayabilseydi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke. Başka formüllerle devam edeceğim iyileştirme çalışmalarına:)

      Sil
  8. 4 yıl önce tarihi geçmiş losyonun kullanmak sıkıntı yaratır mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      4 yıl çok uzun bir süre. Özellikle de açılmış ise hiç tutmayın atın lütfen

      Sil