Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi Yorumum

Yine bir süredir çok başarılı olduğu söylenen Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi yorumum ile geldim. Son zamanda soyulan ayak maskeleri çok ilgi görüyor. Kimi gerçekten ihtiyaçtan kimi de meraktan deniyor. Ben ihtiyaçtan denemek istedim Mjcare soyulan ayak maskesini. 
Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi Yorum


Şimdi size ihtiyacımı ve sebebini anlatacağım. Çok güzel ayaklara sahip biri değilim. O sebeple bari bakımlı görünsün diye yıllardır aşırı uğraş veririm. Bu çabalarım sonucu yanlış bir ürün deneyince, ayaklarım bakıma aşırı ihtiyaç duymaya başladı. Demir ayak törpüsünden bahsediyorum. Ayaklarıma yaptığım en büyük yanlış oldu. Benzer konular hangi ortamda açılsa bu kötü tecrübeyi anlatıyorum ki benim düştüğüm hataya kimse düşmesin diye. Topuklarımı demir törpüye alıştırdım ve zaman geçtikçe sadece demir törpü kullanmak zorunda kaldım. Çünkü o sertlikler asla başka türlü geçmiyordu. 
Çok önce yazdığım Scholl Ayak Törpüsü yazımda da bu durumdan bahsetmiştim. Yazıyı okumak isteyenler tam burayı tıklayabilir. İşte tüm bunlar sebebi ile benim ayak maskelerinden beklentim hep çok yüksek.
Bu arada ürün marka gönderimi değil, kendim aldım. Bir Kore ürünü Limonian markası satıcısı. Tabii farklı online sitelerde de görmek mümkün ancak onlar da Limonian çıkışlı. 

Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi Nasıl Kullanılır?

İlk fotoğrafta gördüğünüz gibi yan yana üç parçadan oluşuyor maske. Ortada tek kullanımlık çoraplar var. Yan taraflarda da maske sıvısı. Tek tek uygulama yaptım. Önce sağ ayağıma giyeceğim çorabın içine sıvıyı doldurdum, ayağıma giydim. fotoğrafta gördüğünüz gibi içinden çıkan bant ile bileğimden bantladım. Ardından diğer ayağıma giyeceğim çoraba sıvıyı döküp aynı şekilde bantladım. Süreç içinde o bantlar attı, çünkü bekleme süresini oturarak geçirmedim, sürekli bir koşuşturma hali. Bir dahaki sefere lastik toka ile sabitleyeceğim o bölümü. 1-1.5 saat bekleme önerisi var ben 2 saat bekledim. Beklerken de çorap üzerinden bir iki defa masaj yaptım ayaklarıma. Böyle bir öneri yoktu, ben yaptım oldu. Ardından da ürünü duru su ile yıkayarak ayaklarımdan arındırdım. Küçük bir not bırakayım; ayağınız 40 numaradan büyükse biraz zor olur bu maske. Belki en fazla 41 numara ayağa uygun olabilir. 
Mjcare soyulan ayak peeling maskesi



Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi Yorumum

Maskeleri ayağımdan çıkarığ arındırdıktan sonra ilk gördüğüm pedikürlü tırnaklar oldu, bu çok hoşuma gitti. Ancak öyle yumuşacık bir  ayakla karşılaşmadım. Bekleme süresine geçtim, malum soyulacak ayaklar. Ürünü kullandıktan sonra etkilerini tam olarak görebilmek için her hangi bir bakım ürünü kullanmadım. Merak ve heyecanla acaba ne zaman soyulacak diye bekliyorum. 5.gün ayaklarımın altında rahatsız edici fazlalıklar hissettim. Hani plajda terliğinize kum girer ve deli olursunuz. Terliğin derisi mi attı acaba diyorum ama aklıma hiç benim derilerimin attığı gelmiyor. Banyoya gittim terliği bir çıkardım keselenmiş gibi ayak derilerim. Sıcak su ile yıkadım, tekrar baktım bildiğiniz soyuluyor. Ayak parmaklarım, ayak tabanı topuk dahil her yer. Bir kaç gün sürdü bu soyulma. Neredeyse ayağımın tamamı soyuldu. Geldik en zorlu topuk kısmına. Tamamen olmasa da o da soyuldu diyebilirim. 10 gün sonra tekrarlayacağım maskeyi. Size yukarıda da anlatmıştım, topuk kısmını ben o hale getirdim, demir törpü ne demek? Ben ettim siz etmeyin.
Sonuç olarak Mjcare soyulan ayak peeling maskesi özellikle indirim zamanı alınıp yedeklenmesi gereken bir ürün. Ayağınızda benim gibi çok büyük sıkıntılar yoksa sık sık kullanmanız gerekmiyor. Bu şekilde düşünürsek çok da pahalı değil. 
Ürünü bana blogger arkadaşım Gökçe Bağtır önermişti. Onun ürün hakkındaki yorumlarını okumak isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi Yorumum" için 2 yorum:

  1. Nihal, süpriz sonlu bir yazı oldu benim için. Teşekkür ederim🌸 Mjcare maskede benim ayaklarım günlerce soyuldu. Hatta soyulması biten bölgeler tekrar tekrar soyuldu. Başarılı buluyorum o yüzden evde stoklu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de birkaç gün sürdü. Ben de devam edeceğim kullanmaya. Ayrıca ben teşekkür ederim

      Sil