Flormar Color Master Lipstick Serisi

Bugün yeni bir ruj serisinden bahsetmek istedim size. Flormar Color Master Lipstick Serisi. 2 gündür sürekli deneme sürüşleri yapıyorum. Az çok kanaat sahibi oldum ve fazla bekletmeden de sizlerle paylaşmak istedim.
Flormar Color Master Lipstick Serisi


Önce bir bakalım özellikler vaatleri nasılmış. Color Master Lipstick serisinin 16 ayrı rengi var. Flormar'ın sitesinde "pürüzsüz bir görünüm sağladığı, dudakları nemlendirmek ve yumuşatmak için E vitamini ve Shea yağı ile formüle edildiği söylenmiş. Kremsi yapısı, mat bitişi ve yüksek örtücülük sağlayan pigmentleriyle cesur dudaklar yarattığı belirtilmiş. Şimdi bendeki renklere bakalım sonra da yorumumu yapayım.
002-DELICATE-PEACH

006-BERRIES-ON-LIPS

009-KISS-ME

014-THE-RED


002-DELICATE-PEACH 
006-BERRIES-ON-LIPS 
009-KISS-ME 
014-THE-RED 
Renkler bu şekilde. Size swatch ile de göstermek istedim ama asla dudakta durduğu gibi durmuyor elimde kolumda. O sebeple hiç paylaşmak istemedim, rujların pigmentasyonuna haksızlık olurdu bu.
Sürümü kolay, dağılmadan bulaşmadan uygulayabiliyorsunuz. Yeme içme olmazsa iki üç saat kalıyor, zaten öyle kalıcılık iddiası da yok. Uygulama esnasında kavun kokusunu yoğun bir şekilde alıyorsunuz. Uygun bir dudak kalemi ile çok daha güzel duruyor, bunu söylemeden geçmemem lazım. Eğer dudaklarınız benim gibi kuru ise önceden nemlendirmeniz görüntüyü çok daha güzelleştirecektir. Yapı olarak kuru ve zor bir stick değil, söylediğim gibi sürümü kolay ama aşırı kuru dudaklar ne demek istediğimi anladı bile. Bu arada tasarımını da oldukça beğendim. Seri ilk çıktığında kapalı hali ile likit sanmıştım itiraf edeyim. Sonra açık hali ile görünce stick olduğunu anladım. 
Bu arada daha önce sizlerle paylaşmıştım Flormar Sanal Makyaj Uygulaması ile bu seriden istediğiniz rengi deneyip, yakışıp yakışmayacağına karar verebilirsiniz aklınızda olsun. 
Flormar'a ve Inhouse İletişim'e bu güzel pr paketi için teşekkür ederim. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

0Yorum