Selective Ammino Keratin Saç Maskesi Yorumlarım

Bugün uzunca bir süredir kullandığım Selective Ammino Keratin Saç Maskesi yorumlarım ile geldim. Instagram'da her paylaştığımda fazlası ile sorulan bir ürün oldu. En çok da Selective Ammino Keratin Saç Maskesi nasıl kullanılır sorusu geldi. Çünkü ben tüm kullanım şekillerini unutun diyordum.
Selective Ammino Keratin Saç Maskesi Yorum


Önce Selective Ammino Keratin'in özelliklerine ve vaatlerine bakalım. 300 ml boyutunda tüp bir ambalajda, kremsi bir yapısı var. Hoş bir kokusu var, derinlerden muz aroması kokusu geliyor. Vaatleri şöyle: Saçın ihtiyacı olduğu tüm protein ve nem yüklemesi ni maksimum düzeyde sağlamaya yardımcı olur. Keratin aminoasitleri ve pro-vitamin B5 içerir. Kılcal yapıların canlılık kazanması na ve korunmasına yardımcı bileşenler içerir. Saçın iç maddesinin yenilenmesi ne yardımcı olur. Düşük molekül ağırlığı sayesinde saça sızarak nemlendirir.

Selective Ammino Keratin Saç Maskesi Nasıl Kullanılır?


Kullanım önerisi aslında şöyle: Temiz ve nemli saça uygulayın 5-10 dakika bekletin ve durulayın diyorlar. Ben bunu denedim evet oldukça başarılı ama sonra düşündüm. Madem bu bir keratin, neden kuaförlerde olduğu gibi yükleme şeklinde yapmıyorum? Tabii ki hemen denedim sonuç çok daha mükemmel oldu. Nasıl yaptım? Önce üründen bir miktar saç boyama kasesine sıktım. Temiz ve kuru saçlarıma boya yapar gibi, dipler hariç sürdüm, ardından fön çektim. Düzleştirici veya fön makinesi ikisi de olur. Ertesi güne kadar da yıkamadım, saçlarımı toplamadım o şekilde kaldı. Yıkadıktan sonra sıradan bir tarama ile bile saçlarımın görüntüsü çok hoşuma gitti. Bu arada benim saçlarım düz ve normalde de düz kullanmayı sevdiğim için bu şekilde yaptım. Sizler dalgalı kıvırcık saça sahipseniz şöyle yapabilirsiniz; yine benim gibi boya fırçası ile uygulayın, bir havlu ile saçınızı sarın. Ara ara da havlu üzerinden ısı uygulayın. Toka filan takmayın saçı havluya sararken, iz yapmasın.
Bir uygulama videosu çektim onu da yazının sonuna ekliyorum.
Bir de fiyatını çok soran oldu. Performansına göre oldukça uygun fiyatlı bir ürün. Ben Trendyol'dan almıştım. Siz de almak bakmak incelemek isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Selective Ammino Keratin Saç Maskesi Yorumlarım" için 1 yorum:

  1. Severek kullandığım bir ürün. Yıllardır Filiz Kozmetik'ten Eminönün' den alırım. Nette bulunabilir olması da çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil