Pepticollagen Krem Yorumlarım

En sevdiğim ürünler cilt bakım ürünleri biliyorsunuz. Yine onlardan biri ile geldim Pepticollagen Krem yorumlarımı paylaşmak istedim sizinle. 10-12 Kasım gibi, sabah akşam cilt bakım rutinimde kullanmaya başladım. Bu arada içinizde Pepticollagen Krem kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum. 
Ürünü Ayşenur Yazıcı'dan dinledim. Kendisin bugüne kadar uygun bulmadığı hiç bir  ürünü önerdiğini duymadım. Yıllardır bu anlamda takip ederim, tüm önerilerinden güzel sonuç aldım dermaroller dahil. O sebeple Pepticollagen'i de kullanmam gerektiğine karar verdim. 
Pepticollagen Krem Yorumlarım


Şimdi biraz vaatlerini anlatayım sonra kullanımım ve yorumlarıma geçeyim. 
Pepticollagen Krem 100 ml boyutunda, çok da gösterişli olmayan sıradan bir ambalajda satışa sunulmuş. Aynen şu şekilde anlatılmış sitesinde "Pepticollagen  3 ana peptide, kolajen, antioksidanlar ,yağlar ve vitaminlerle formüle edilen bir antiaging kremdir. Bileşimindeki etkili maddeler sayesinde kolajen üretimini arttırarak cilt ve güneş lekelerini, kırışıklıkları, ince çizgileri , elastikiyet kaybını ,yara izlerini , kaz ayaklarını ve yaşlılık belirtilerini azaltmaya yardımcı olur." Aslına bakarsanız bir çok antiaging üründe gördüğümüz vaatler. Ama dediğim gibi ürünü öneren ve almam konusunda fikrimi sabitleyen kişinin kim olduğu önemli. 
Önce ne şekilde kullandığımı anlatayım; Youtube için kullanımını anlattığım bir video hazırlamıştım, yazının sonuna ayrıca eklerim. 
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullandım. Önce kullanım miktarını ayarlayamadım çünkü çok yoğun yapıda. Az kullanınca yetmiyor, çok kullanınca yüzümde bir ağırlık. Bunun bir formülü vardır dedim ve farklı bir iki deneme sonrası çok az miktarda el üstüne alıp, minik dokunuşlarla cildime dağıtıp tampon hareketlerle cildime dağıtmanın en uygun kullanım şekli olduğunu saptadım. Videoda göreceksiniz zaten. Cildimi iyice temizledim tonikledim ve akşamları retinol serum sabahları da hyaluronik asit serum sonrası uyguladım. Cildim çok kuru olduğu için ve bu anlamda takviye şarttı. Pepticollagen Krem'i göz çevreme de kullandım belirteyim.
Pepticollagen Krem kullananlar


Şimdi gelelim sonuca; öncelikle her benzer üründe söylediğim gibi bu ürünlerden mucize beklemiyoruz. Hele bilmem kaç yaş gençleşmeyi hiç beklemiyoruz. Bu gibi ürünlerin hiç biri estetik operasyon sonucu vermez. Cildimize bakarak mümkün olduğu kadar güzel yaş almak hedefimiz. Bahsettiğim gibi  60 gün oldu kullanmaya başlayalı. Tanıyanlar bilir, oldukça düzenli kullanırım cilt bakım ürünlerini. Yaklaşık  60 günlük kullanım sonucu göz çevresindeki ince çizgilerin belirginliğinin hafiflediğini söyleyebilirim. İki elmacık kemiğimde yaklaşık 1 cm çapında lekelerim var. Bu lekelerin bir tanesinde gözle görülür bir açılma oldu. Cildimin daha sağlıklı göründüğünü fark ediyorum. Instagram'da filtre kullanmadan paylaşım yapıyorum, arada bakarsanız sizler de fark ederiniz. 
Ürün hala bitmedi 1 ay daha en az kullanabileceğim ürün var içinde. 
Bu hafta cilt bakım rutinimde değişiklik yapacağım. Pepticollagen'in yerini değiştirmeyi planlıyorum ama bitene kadar rutinden çıkarmayı düşünmüyorum. Bu ürünün nazolabial çizgilere de etki edeceğini düşünüyorum. Şimdilik gözlemliyorum, farklı bir durum olduğunda yazıyı güncelleyeceğim. Yine anlık paylaşımlarım için beni Instagram @huzunsarisiblog hesabımdan takip edebilirsiniz.
Son olarak paylaşım sonrası fiyatını fazla bulanlar için birkaç şey söylemek istiyorum. Ürün yaklaşık 3.5 ay gidiyor, bunu hesaplayalım. Sıradan bir nemlendirici değil anti age bir ürün olduğunu da düşünelim. Siz bu kremi alıp birkaç defa kullanıp bir kenara bırakacaksınız evet pahalı. Ama düzenli, istikrarlı kullanacaksanız pahalı değil. Hesabını buna göre yapın lütfen.
Bir de içerik merak edenler için şuraya bırakayım;
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-25, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Palmitoyl Pentapeptide-4, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Cyclopentasiloxane, Collagen, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sorbitol, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Allantoin, Retinol, Disodium EDTA
Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler




"Pepticollagen Krem Yorumlarım" için 4 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir cilt bakım ürünüydü, sendeki etkilerini çok beğendim. Kalemine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Gayet açıklayıcı bir yazı olmuş kolajen krem ile ilgili.

    YanıtlaSil
  3. Ayşenur Hanım in paylaşımlarında görünce merak etmiştim ürünü. Senin yorumunu bekliyordum. Sanırım tam ihtiyacım olan ürün bu.

    YanıtlaSil
  4. Ayşenur Hanım in paylaşımlarında görünce merak etmiştim ürünü. Senin yorumunu bekliyordum. Sanırım tam ihtiyacım olan ürün bu.

    YanıtlaSil