Farmasi Kaş Maskarası Yorumlarım

Farmasi Kaş Maskarası yorumları ile geldim. Uzun zaman önce kullanmıştım bunu, microblading yaptırmadan önce yani. Ama ancak fırsat buldum yazmaya. Bu arada ürünün adı Farmasi Brow Design olarak da geçiyor.
Farmasi Kaş Maskarası Yorum


Önce özellik ve vaatlerine bakalım, sonra performansını anlatayım size. Minik bir fırçaya sahip, 5 ml boyutunda bir kaş maskarası bu. 3 rengi var. Açık kahve, kahve ve koyu kahve şeklinde. Ayrıca transparan maskara da var seri içinde. Bendeki rengi açık kahve. Saçlarımda sarı balyajlar varken kullanmıştım, şimdi bu renk bana uygun değil hemen belirtmiş olayım. Farmasi'nin sitesinde şöyle bahsedilmiş üründen "Kaşlarını tara, sabitle ve stil kazandır! Farmasi Kaş Maskarası, ince fırçası ve özel yapısı sayesinde kaşları sabitleyerek stil kazandırır. Doğal bir renk vererek hacimli ve dolgun görünüm sağlar."
Farmasi Brow Design


Biliyorsunuz kaş maskaraları kaşlara şekil vermek için değil, rengi belirginleştirmek kaşları taramak ve sabitlemek amaçlı kullanılıyor. 
Farmasi kaş maskarası da rengini güzel veren, gün boyu kaşların sabit kalmasını sağlayan bir ürün. Fırçası da güzel düşünülmüş. Bendeki renginde çok hafif kızıllık oluşturuyor ama fazla göze batmıyor. Bu konuda takıntısı olanları bildiğimden detay vermek istedim. 
Belirtmem gerekir ki açık kahverengi olan rengi çok açık kahve olarak beklememelisiniz. Bu maskaralarda renk skalası dar. Mesela koyu kahveyi siyah kaşı olanlar kullanabilir ama açık kahveyi sarı kaşları olanlar kullanamaz düşüncesindeyim. 
Sonuç olarak; dediğim gibi kaşları güzel sabitliyor gün boyu kalıyor. Rengini de veriyor.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Farmasi Kaş Maskarası Yorumlarım" için 1 yorum: