Opulence Opia Parfüm Yorumlarım

Opulence Opia Parfüm yorumlarım ile geldim. Opulence parfümler sevilen cilt ve saç bakım markası HC Care'a ait. 7 çeşidi var. Bunun 5 tanesi kadın 2 tanesi erkek. Yani 5 for women 2 for men. 100 ml ve 50 ml olarak satışa sunulmuş. Ayrıca tüm parfümleri denemek isteyenler için, her çeşitten 2 ml eklenmiş kit hazırlanmış ve satışa sunulmuş. 
Opulence Opia Parfüm Yorumlarım


Opulence parfümler, sitesinde alıştıklarımız dışında anlatılmış. Biraz daha ilgi çekici biraz daha edebi dille anlatılmış. 
Bendeki Opulence Opia Parfüm 50 ml. Şimdi de bu parfümün sitede anlatılış şekline bakalım "Opia; göz göze bakışmanın verdiği yoğun ve gizemli duygu... Cazibeli, kendine güvenen, çarpıcı ve modern kadının hayatı anlamlandırma çabası... Onun neşeli olduğu kadar karmaşık yapısı, mutlu ve göz kamaştırıcı kadının cazibesine bir övgü niteliğindedir. Bazen caz kulübünde, bazen şık bir otelin lounge salonunda, bazen lüks bir yatta şehrin ışıklarını izleyerek geceyi sonlandırırken, üzerinden yayılan modern gül ve leziz çikolata aroması Opia'nın karakterini tarif eder. Ağız sulandıran derin kırmızı meyveler ve karamel-vanilya ikilisine eşlik eden koyu çiçekler ana temasını oluşturur. Kararlı, yoğun ve kadınsı kıvılcımlar yayan koku formu, olabilecek en iddialı ve rekabete hazır feminen manifestodur. Opia'nın mottosu açıktır: "Baştan çıkarıcı parfümler sadece büyüleyici ve ışıltılı kadınlar içindir." denilmiş.
Arkadaşlar biliyorsunuz parfümler EDT ve EDP şeklinde isimlendiriliyor. Bendeki Opia EDP olarak geçiyor. Peki farkı ne? EDP yani Eau De Parfum esansın daha yoğun kullanıldığını anlatan bir ifade. Yoğunluk %10'dan başlıyor, %30'a kadar çıkabiliyor. EDT yani Eau De Toilette %4 ile %12'ye kadar esans kullanılan parfümleri belirten bir ifade. Tabi bu ifadelere göre de parfümün kalıcılığı hakkında az çok fikir sahibi olmanız mümkün.
Opulence Opia Parfüm kullananlar


Tekrar dönelim Opulence Opia parfüme. Bana göre bu parfüm bir kış kokusu ve bahsedildiği gibi kesinlikle cazibe kokan bir parfüm. Günlük kullanıma uygun olmayacak kadar farklı bir esans diyebilirim. Kullananlar ne demek istediğimi kesinlikle anlamıştır.
Kalıcılığı da bence oldukça başarılı. Kokunun kaybolması da, yavaş ve esans bozulmadan oluyor ki bu harika bir şey. Malum bazı parfümlerde, esans giderken yerini garip bir kokuya bırakır. Bunu yaşamamış olmak çok güzel.
Bu parfüm ambalaj anlamında da oldukça ilgi çekici. Mesela çok iyi bir hediye seçeneği olabilir. Şu sıralar da çok iyi bir indirim var kendi sitesi olan www.hc.com.tr'da bakmanızı öneririm.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Opulence Opia Parfüm Yorumlarım" için 1 yorum: