Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide

Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide bugünün ürünü olsun. Geçtiğimiz yazın sonuna doğru kullanmaya başladığım bir üründü. Şimdi de size yorumlama zamanı. İçinizde Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide kullananlar varsa yoruma beklerim.
Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide kullananlar


Önce Bioderma Photoderm Max Spf 50 özellikleri ve vaatlerine bakıyoruz. Renkli bir güneş kremi bu arkadaşlar, 40 ml boyutunda bir ürün. Vaatlerinde şöyle diyor: "Tüm cilt tipleri için su bazlı, akışkan dokulu ve matlaştırıcı etkili çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu."
Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide yorum


Bu vaatler doğrultusunda değerlendirirsek; rengi sizi yanıltmasın, teninizle kısa sürede bütünleşiyor. Kapatıcılık yok tahmin etiğiniz gibi ama cilt rengini eşitliyor. Cildimde ağırlık asla yapmadı ki bu çok önemli, kolay emildi. Herhangi bir irriatasyona da sebep olmadı. Koruması da gayet başarılı. Zaten fazla tereddüt etmemiştim alırken, markaya güven diye bir şey var malum. Tek endişem acaba kuru olan cildimde nasıl olacak endişesiydi. 
Sonuç olarak tahmin de ettiğim gibi gayet başarılı bir ürün ve iyi ki almışım dediklerimden.
Aşağı ilgilenenler için içerik bilgisi paylaşıyorum. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler


Buraya da içerik var 
AQUA/WATER/EAU DICAPRYLYL CARBONATE OCTOCRYLENE METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO] BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE GLYCERIN METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER CYCLOHEXASILOXANE CYCLOPENTASILOXANE BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE POLYMETHYLSILSESQUIOXANE METHYLPROPANEDIOL HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER C20-22 ALKYL PHOSPHATE C20-22 ALCOHOLS DECYL GLUCOSIDE GLYCERYL STEARATE CITRATE PENTYLENE GLYCOL MICROCRYSTALLINE CELLULOSE C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER 1,2-HEXANEDIOL CAPRYLYL GLYCOL DISODIUM EDTA XANTHAN GUM MANNITOL XYLITOL SODIUM HYDROXIDE CELLULOSE GUM RHAMNOSE PROPYLENE GLYCOL CITRIC ACID ECTOIN TOCOPHEROL. [BI 642]


"Bioderma Photoderm Max Spf 50 Aquafluide" için 3 yorum:

  1. Renkli Güneş koruyucularini seviyorum. Elimdeki bittiğinde bu ürünü düşüneceğim.

    YanıtlaSil
  2. Renkli Güneş koruyucularini seviyorum. Elimdeki bittiğinde bu ürünü düşüneceğim.

    YanıtlaSil