Dermaroller Turkey Sabunları Yorumum

Sabunların sıvı halde hayatımıza girmesinden sonra kalıp halindeki sabunları unuttuk. Hatta şifalı diye belirtilenleri bile. Dermaroller Turkey Sabunları sanırım geçmişi geri getirecek, çünkü Gözde Moralıoğlu kendi markasını çıkardı ve Dermaroller Turkey by Gözde Moralıoğlu Sabunları artık satışta.  Peki nedir bu sabunların özellikleri. Başlayalım...

Dermaroller Turkey Sabunları Yorum


Markanın sabunları 3 çeşit. Ozonlu, propolisli ve killi. Şimdi tek tek bakalım vaatleri neler, kullanırsak beklentimiz ne olacak?

Dermaroller Turkey Ozonlu Sabun

Ozonun insan bedeni üzerine etkisini zaten biliyoruz. Ben yine de yazayım birkaç satır. İçerisine uzun süre ozon kabarcıkları verilerek, yüksek kalite sızma zeytinyağından yapılmış bu sabunlar. Diğer ozonlu sabunlardan farklı olarak zeytinyağını moleküler düzeyde ozon enjeksiyonu yapılıyormuş. Amaç iyileşme faktörü salgılayan hormonları uyararak, hücrenin yeniden üretimini sağlamak. Peki bizde etkileri neler olacak? Gece rahat uyumaya, cildin elastikiyetini arttırmaya, cilt bozukluklarını tedavi etmeye, sivilce ve akne oluşumunu önlemeye. Ayrıca güneş yanıkları ve yaralanmalarda hızlı iyileşmeye, kızarıklık ve şişkinliklerin iyileşmesin yardımcı olmaya ve cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olurmuş.

Ben ozonlu sabunu hem cildimde hem saçımda denedim. Cilt ve saç temizliğini oldukça başarılı buldum. Mesela ellerim ilk yıkandığı yarım saat sanki özel el bakımı yapılmış gibi göründü çok hoştu. Tabii kupkuru bir cilde sahip olduğum için yarım saat sonra büyü bozuldu, koşturarak krem sürdüm. Yüzümde kullandığımda da aydınlık bir görüntü hissettim, 10 dakika hiç bir şey sürmedim gözlemlemek için. Ve tabi 10 dakika sonra gerilmeye başladı yüz. Biliyorsunuz tonikler temizlik aşamasının son adımı. Çok başarılı bir tonik kullandım ozonlu sabun sonrası, en ufak bir kir vs görmedim pamukta. Uzun vadede neler yapar onu daha sonra paylaşacağım sizlerle. Saçlarımda ise ummadığım bir sonuç aldım. Saçlarım fazla zorlanmadan açıldı, bunu beklemiyordum. Ayrıca uçuş uçuş olmadı. Saçı ince telli olanlar ne demek istediğimi anlar. Daha fazla saçım varmış gibi göründü, telleri kalınlaştırdı çünkü. Şekil vermek daha kolay oldu. Yıka çık formunda olmadı tabi,  zaten benim saçımı o hale getirecek bir ürün yok. Ama saçlarımı daha sıkmış gibi göstermesi, şekil verince düşmemesini sevdim. 

Dermaroller Turkey Ozonlu Sabun


Dermaroller Turkey Propolisli Sabun

Ozonlanmış %100 saf zeytinyağı kullanılarak hazırlanmış. Antioksidan ve antibakteriyel özelliğe sahipmiş. Cilde zarar veren bakterilerin oluşumunu engellermiş ve sivilce akne ve yaraların iyileşmesine yardımcı olurmuş. Yağlı ciltteki fazla yağı alır, yumuşatır ve hijyen sağlarmış. Cildi koruyup, görünümünü iyileştirirken yıpranmalara karşı cildi restore eden etkilere sahipmiş.

Ne güzel vaatler bunlar. Deneyince yazımın bu bölümünü güncelleyeceğim. 

Dermaroller Turkey Propolisli Sabun


Dermaroller Turkey Killi Sabun

Peeling etkisi yaptığı belirtilen killi sabun hem saç hem cilt için kullanılıyor. Ciltte oluşan akneleri giderirek cildin sağlıkla parlamasını sağlarmış, siyah noktaların giderilmesine de yardımcı olurmuş. Cilt lekerinde de etkiliymiş. Saçlarda da güzel kokmayı ve parlamayı vaat ediyor. Peeling etkisi, ölü tabakayı atmayı sağlıyormuş, cildi toparlayıp kadifemsi bir görünüm veriyormuş. Oldukça etkili bir sabun gibi görünüyor. Kullandığımda bu bölümü de güncelleyeceğim.

Dermaroller Turkey Killi Sabun


Dermaroller Turkey Gözde Moralıoğlu der ki; "Ürünlerimiz ilaç değildir"

Dermaroller Turkey sabunlarını incelemek almak isterseniz Instagram @dermarollerturkey hesabına gidebilirsiniz.

Detaylar ve yeni bir yazıda görüşmek üzere.

Sevgiler



"Dermaroller Turkey Sabunları Yorumum" için 2 yorum:

  1. Dermoroller ozonlu sabun çok dikkatimi çekti. Sabun kullanmayı seviyorum .Etkileri oldukça iyiymiş. Umarım denk gelirim bir gün ,sevgiler canım:)

    YanıtlaSil