Thalia Aloe Vera SOS Serum

Thalia Aloe Vera SOS Serum ile geldim. Bir süre önce Instagram paylaşımımda kullanmaya başladığımı duyurmuştum. Şimdi de bitirdiğim bu ürünü anlatmak istiyorum size. ThaliaAloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu benim Thalia markasına ait kullandığım ilk ürün. Çok defa görmüştüm, merak da ediyordum ama bu ürün ile başlamak nasip oldu.
Thalia Aloe Vera SOS Serum

Geçelim ürüne; en iddialı vaadi şöyle: "%90 aloe vera özsuyu içeriğiyle cildinizi hızlıca onarır." Bakalım bunun dışında neler diyor? Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum, cildinize anında rahatlatıcı ve nemlendirici özellikler sunuyor. Dokusu son derece hafif ancak etkisi güçlü olan serum; cildinizi hızla nemlendiriyor, cildinizin gerginliğini hafifletiyor, nem dengesini geri kazanmasına yardımcı oluyor.
10 ml boyutundaki şişe ambalaj damlalıklı. Damlalık bozulmadan, sorun yaşatmadan bugüne geldik. Biliyorsunuz benzer ürünlerde damlalık sorunu bolca yaşanır.
Kullanım önerisi, avuç içine damlatıp temiz cilde uygulamak.
Thalia Aloe Vera SOS Serum yorum


Thalia Aloe Vera SOS Serum Yorumum


Serumu akşam rutinime dahil ettim. Cildi temizledikten sonra damlalık yardımı ile alnıma yanaklarıma ve çeneme olmak üzere birer damla kullanarak tüm cildime dağıttım. Ve birkaç dakika sonra nemlendiricimi sürdüm.
Kullandığım süre içinde cildimi daha sağlıklı gösterdiğini söyleyebilirim. Özellikle tatilde yorulan cildimi dinlendirdi sanki. Ürün bittikten yaklaşık bir hafta sonra cildim eski solgun haline geri döndü. Cildimdeki bu solgun duruş daimi var ve ben ürünlerle canlı ve sağlıklı tutmaya çalışıyorum.
Sonuç olarak anladığım şu ki, ürünü uzunca bir süre kullanmak gerekiyor. Bu şekilde, kalıcı bir cilt güzelliği sağlayacağını ön görüyorum.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Thalia Aloe Vera SOS Serum" için 2 yorum:

  1. Kullanmadım bu serumu ama devam edildiği sürece etkisi memnun ediyor demek .

    YanıtlaSil
  2. ah ah birde ben ürünleri düzenli kullanabilsem keşke :)

    YanıtlaSil