Nuxe Prodigieux Duş Yağı Yorumum

Nuxe Prodigieux Duş Yağı yorumum ile geldim. Yine vücudumun, özellikle bacak bölgemin aşırı kuruduğu bir dönemde araştırmaya girip Nuxe Prodigieux Duş Yağı kullananların yorumunu okuyup aldığım bir üründü. Kullandım, bitirdim şimdi de size anlatayım.
Aslına bakarsanız duş yağları çok bilinen ürünler değil, hatta bu yağların duş sonrası kullanıldığını zanneden bile var. Nuxe Prodigieux Duş Yağı nasıl kullanılır sorusunun bolca aratıldığı Google'da bunu da fark etmiş oldum.
Nuxe Prodigieux Duş Yağı

Ürün plastik tüp bir ambalajda 200 ml boyutunda. Vaat ve özellikleri için şöyle denilmiş "Temizler, ipeksi bir his ve hos bir koku verir Tüm cilt tipleri için 92.2 % doğal içeriklerden oluşur. Altın parıltılar içeren ve tüm duyulara hitap eden bu duş yağı nazikçe temizler, ipeksi bir his ve hoş bir koku bırakır." İçerik bölümünü de yazımın sonuna ekleyeceğim, ilgilenenler için.
Nasıl kullanılır sorusuna da hemen cevap vereyim. Nemli cilde uyguluyoruz ve duruluyoruz.
Hoş ve temiz bir kokusu var. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi altın ışıltılar barındırıyor. Ben duş jeli sonrası da kullandım, herhangi bir ürün kullanmadan da uygulama yaptım.
Nuxe Prodigieux Duş Yağı kullananlar

Normal bir cilt bu ürünü çok sevebilir ama benim beklentim sanıyorum büyüktü  ve bu beklentimi karşılamadığını söyleyebilirim. Yani şöyle açıklayayım nemlendirme etkisi muhteşem olan duş jelleri boyutunda bir etki gördüm. Gerçi vaatlerinde kuru ciltlerde harikalar yaratır demiyor ama sonuçta yağ denildiği için beklentim o yönde olmuştu.
Alıp kullanmaya devam etme konusunda da fiyat performans dengesinden bahsedebilirim. 57 lira gibi bir fiyata almıştım, indirimli fiyatı bu. Ama bu fiyatın karşılığını görmedim diyebilirim. Bu arada temizleme konusunda başarılı ve herhangi bir irritasyona neden olmadı hemen belirteyim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Nuxe Prodigieux Duş Yağı nasıl kullanılır

Nuxe Prodigieux Duş Yağı İçerik
INGREDIENTS : AQUA/WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERYL OLEATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 77491/IRON OXIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2210/A].


" Nuxe Prodigieux Duş Yağı Yorumum" için 1 yorum:

  1. Aslında ben oldukça merak ediyordum. Fiyat olarak indirimli de olsa biraz yüksek ama yazın biraz daha iş görür gibi geldi.

    YanıtlaSil