Marvel Colors Saç Boyası 7.1

Marvel Colors Saç Boyası ile merhaba diyeyim size. Uzun zamandır dip boyamı kendim yapıyorum. Böylelikle farklı markaları deneme şansım da oluyor. Aslında bakarsanız performansını çok beğendiğim bir iki marka var ama yeniliklerle ilgili merak malum.  Marvel Colors Saç Boyası 7.1 kullandığım renk, hemen onu da söyleyeyim. Saçlarımı yine uzun zamandır sadece 7.1 ile boyuyorum, yani uç kısımlar küllü sarı o bölüm hariç.
Marvel Colors Saç Boyası
Marvel Colors Saç Boyası

Marvel Colors Saç Boyası da bir süredir ilgimi çekiyordu, amonyaksız olması ve ambalajı bana onu aldırdı. Hiç yorum okumadım, okusam da bir şey değişmeyecekti alacaktım kendimi tanıyorum. Neyse özellik ve vaatleri ile başlayayım. Sonra sevdiğim ve sevmediğim özelliklerini paylaşacağım sizinle.
Vaatlerinde şöyle diyor: "Bitkisel içerik, calendula yağı özü kışkırtıcılığı önleyen özelliklere sahiptir. Saçın derisinin sağlığı için çok iyi bir malzemedir. Aynı zamanda saçın yumuşak ve parlak yapısını geri kazanmasına yardımcı olur. Genel görüntüyü geliştirir. Birebir beyaz kapatır. Buğday proteini saçı korur, güçlendirir. Yumuşatır ve yeniden yapılanmasını sağlar. Bunun nedeni saçın nemi koruyarak yumuşak ve parlak bir görünüme ulaşmasında önemli bir malzeme olmasıdır. Ginseng özü saç kaybını önleyen bilindik bir losyondur. Bilimsel araştırmalarında önerdiği gibi Ginsenoside karbohidrat antrojenik saç dökülmesini yani genel adıyla kelleşmeyi önler kozmetik alanında bu losyon saç kaybına karşı çalışır."
Marvel Colors Saç Boyası kullananlar

Bu vaatler muhteşem değil mi? Evet özelliklerine geçelim. Çok eğlenceli kutuları var bence. 'Al beni' diyor. Tasarımlar, üzerine düşülmüş farklı notlar.
Kit içinden saç boyası, oksidan, eldiven, bakım şampuanı ve maskesi çıkıyor. Bir de kullanma kılavuzu. Ağır bir kokusu yok amonyaksız olduğu için. Yapı ve uygulamada diğer boyalar gibi.
Gelelim performansına. Öncelikle hemen belirteyim, küllü renkler genel olarak beyaz kapama konusunda başarılı değildir. Ben her 7.1 renk boyamın içine 7 numara da az biraz eklerim o sebeple. Bunun üzerinde değerlendirirsem Marvel Colors Saç Boyası beyazları kapatmıyor. Evet küllü renk olması sebebi ile zaten tamamen kapatmasını beklememiştim ama saçımı yıkadıktan sonra beyazların bu kadar aşikar olduğunu görmek de üzdü beni.
Onun dışında saça verdiği parlaklık, yumuşaklık gayet başarılı. Beyazları olup da Marvel Colors Saç Boyası kullananlar varsa içinizde mutlaka yoruma beklerim.
Fiyatına gelince 55 liradan 40 liraya düşmüştü ben alırken. Bir daha alır mıyım? Bu şartlarda mümkün değil, saçlarımın beyazları kapanmalı.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Marvel Colors Saç Boyası 7.1" için 3 yorum:

  1. beyaz sorununa çözüm hangi boyayı önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Küllü tonlarda saç renginiz varsa mutlaka evde boyarken aynı rengin küllü renk içermeyeninden de ekleyin. Mesela ben 7.1 kullanıyorum yani küllü kumral ama beyazlar için 7 numarasından da karıştırıyorum içine.
      Garnier Çarpıcı Renkler Serisi ve Palette'nin Deluxe serisini beyaz kapama anlamında başarılı buluyorum.

      Sil
    2. teşekkürler sevgiler

      Sil