Avon Nutra Effects Bb Krem Spf 15 Fondöten

Avon Nutra Effects Bb Krem Spf 15 Fondöten geçtiğimiz günlerde Instagram'da paylaştığım ve sorularının gelmesi üzerine bekletmeden blogda yazma gereği duyduğum bir ürün.
Avon True Nutra Effects BB Krem yorumlarına baktığımda ortalama sonuç görüyorum. Beğenenler olduğu gibi tercih etmeyenler de olmuş. E tabi böyle ürünler hem cilt tipi hem beklenti ile alakalı.
Avon Nutra Effects Bb Krem
Avon Nutra Effects Bb Krem

En çok sorulan sorulardan biri Avon True Nutra Effects BB Krem ne ise yarar, diğeri ise içerik nasıl soruları. Hepsini yazı içinde anlatacağım. Önce vaat ve özelliklere bakalım.

Şöyle anlatılmış: Jujube meyvelerinin tohumlarıyla geliştirilen Avon Nutra Effects BB Krem SPF 15, vitamin ve mineralleri renkli pigmentlerle bir araya getirir, nemlendirirken cilde renk verir. Çok amaçlı Avon Nutra Effects BB Krem cildi pürüzsüzleştirir, kırmızı görünümü azaltır, nemlendirir, cildin daha sağlıklı görünmesini sağlar. Cilt tonuna parlak ve berrak bir görünüm katar, kusurları kapatır, ışıltılı bir bitiriş sağlar ve cildi korur. Pigment, mineral ve vitaminlerin birleşmesiyle oluşturulan hafif formülüyle tüm ciltler için sağlıkla parlayan bir görünüm kazandırır. Hassas ciltler için uygundur. Alerji testi yapılmıştır. Paraben ve boya içermez.
Plastik tüp içinde olan bu BB, adında da gördüğünüz gibi spf 15 içeriyor. Üç ayrı çeşidi var, şu an okuduğunuz ışıltılı bitiş sağlayan çeşidi.
Avon Nutra Effects Bb Krem yorum

Nemlendirirken cilde renk verir diyor, sitesindeki bu vaat tam yerinde bana göre. Cildin daha sağlıklı görünmesini sağladığı da doğru. Eğer fazla kapatıcılık aramıyor ve ışıltılı bitişi seviyorsanız, Avon True Nutra Effects BB krem size uygun olabilir. Renk skalası yazık ki az. Bende gördüğünüz renk en açık rengi ve bana uydu düşünün. Buğdaydan esmere doğru benim ten rengim.  Paraben ve boya içermediğini de ekliyorum şuraya. Ama içeriğin tertemiz olduğunu söyleyemem. Parfüm var, Diazolidinil var, Petrolatum var. Benim için içerik evet önemli ama aşırı hassas değilim bu konuda, onu da belirteyim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Avon Nutra Effects Bb Krem Spf 15 Fondöten " için 3 yorum:

  1. Renk konusunda bende aynı düşünüyorum. Bende bir de Medium vardı düşün :)) Baya koyu hatta yazmıştım bloga... Ama bu en açıksa onda da şansım yok malesef..

    YanıtlaSil
  2. Yapısı yoğun değil hafif o yüzden bence tercih edilir. Arada öyle bb kremlere denk geliyorum ki kafam karışıyor.

    YanıtlaSil
  3. Birde yenı cıkanı var ben onuda cok beğendım.

    YanıtlaSil