Nutrinew Collagen Beauty

Nutrinew Collagen Beauty ile geldim, çok merak edilen kolajenler hakkında da biraz bilgi vermek istedim. Eğer siz de kolajen kullanıyorsanız, hatta Nutrinew Collagen Beauty kullananlar varsa yoruma beklerim. Nasıl kullandınız ne faydasını gördünüz gibi.
Nutrinew Collagen Beauty
Nutrinew Collagen Beauty

Biliyorsunuz son zamanlarda yaş ilerlemesi ile birlikte eteklerim tutuştu tabi. Fazlaca araştırma yapıp, cildime uygun cilt yaşını geri sarmaya en azından durdurmaya yönelik aklıma yatan ürün ve takviyeleri kullanmaya başladım. Sizlerle de ara ara bunları ve deneyim sonuçlarını paylaşıyorum. Bu arada en çok sorulan soruya cevap vereyim hemen bir defa da buradan: Cildimde herhangi bir işlem yok. Botoks yok, kaldırma gerdirme hiçbir şey yok. Tamamen gördüğünüz ürün ve işlemler var benim, kendim yaptığım.
Gelelim Nutrinew Collagen Beauty özellik ve vaatlerine. Ürün bir kutu içinde 30 adet şase halinde geliyor. 1 şasede neler var? Hidrolize kolajen 2500 mg, Hyaluronik asit 75 mg, C vitamini 40 mg.

Ürünün sitesinde; cildin kırışıklıklarını, çatlakları ve erken yaşlanmayı azaltır. Eğer cildinizde kuruluk artmaya, cildinizde kırışıklıklar oluşmaya başlamışsa kolajen eksikliği söz konusu olabilir. Kemiklerin yoğunluğunu fazlalaştırarak daha dayanıklı olmalarını sağlar. Kasların daha güçlü olmasını sağlar. Saç dökülmeleri, saç kırılmalarını engeller ve saçların daha sağlıklı uzamasını sağlar. Dokuda bulunan kolajenler hücrelerin yenilenmesinde ve yaraların daha hızlı iyileşmesini sağlar. Kalpte ve damarlarda oluşan yağlanmayı azaltarak, kalbin daha güçlü olmasını sağlar. Aynı zamanda gözde korneanın ve vücutta bulunan kıkırdakların daha sağlıklı olmasını sağlar. iç organlarda protein desteğinin sağlanmasını ve vücut organlarının sağlıklı çalışması sağlar. Hyalüronik asit, eklem rahatsızlıklarına, cilt kırışıklıklarına, yara iyileşmesine, reflüye, göz kuruluğuna, sistit ve kronik yorgunluklara iyi gelir. C vitamini cildin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.
Nutrinew Collagen Beauty kullananlar

Nutrinew Collagen Beauty Nasıl Hazırlanır? Ne Kadar İçilmeli?
200-250 ml suya bir şase ürünü boşaltıp, iyice karıştırıyoruz. Toz ürünün tamamen erimesi gerekiyor. Günde 1 veya 2 şase tüketebiliriz.
Nutrinew Collagen Beauty şöyle bir uyarıda bulunmuş arkadaşlar: alerjen uyarısıdır, balık ürünü içerir.
Ananas aromalı bu takviyeyi ananas aroması sevmeyenler mutlaka 250 ml su ile tercih etmeli derim. 200 ml ile fazla baskın oluyor.
Ben kullanmaya başladım, zaman içerisinde detayları @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan, kullanımı tamamlayınca da sonucu buradan sizlerle paylaşacağım.
Ayrıca kolajenin genel olarak kullanım bilgisi, hangi durumlarda kullanılması gerektiği ve diğer detaylarını sizlerle ayrı bir yazıda paylaşacağım. Birkaç uzman ile görüşme aşamasındayım, sağlıklı bilgiler vermek istiyorum size, bunu da söylemiş olayım.
Yeni bir yazı ve detaylarda görüşmek üzere.
Sevgiler
Nutrinew Collagen Beauty yorum



"Nutrinew Collagen Beauty" için 4 yorum:

  1. Tadı önemli açıkçası. Ben de hep kullanayım artık diyorum ama tat mevzusu yüzünden bir türlü cesaret edemedim

    YanıtlaSil
  2. Kolajen olayı son dönemde çok dikkatimi çekiyor. Alacağım bende araştırıyorum.

    YanıtlaSil
  3. en faydalısı bu toz halinde olanlar sanırım sonuçları paylaşmanı bekliyorum...

    YanıtlaSil