Liviton Pure Gold 24K

Liviton Pure Gold 24K

Merhaba
Bir arkadaş önerisi ile aldığım, yeni tanıştığım ve bir süredir kullandığım Liviton Pure Gold 24K ürünleri bugünün konukları. İlk defa bu seri ile tanıdığım markanın aslında farklı ürünleri de var oldukça ilgi çekici ancak onları daha sonra inceleyeceğim. Şimdi size Liviton Pure Gold Serisi'nin şampuan ve maskesi ile ilgili tecrübemi anlatayım. Bu arada Liviton Pure Gold kullananlar varsa içinizde, yorumlara beklerim.
Liviton Pure Gold 24K
Liviton Pure Gold 24K

Liviton Pure Gold Şampuan


300 ml gold siyah renklere sahip bir ambalajda bu şampuan. Bence oldukça şık bu görüntü. Vaat ve özelliklerinde ise şöyle İçeriğindeki 24 farklı yağ ve özel bileşen ile saçlarınızı besler, doğal nemini geri kazandırır. Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.
Geçelim yorumuma; aşağıda gördüğünüz gibi sarı yarı şeffaf ve ışıltılı bir görünümü var. Kokusu hiç fena değil, kalıcı olmayan hoş bir bitki kokusu. Saç temizleme konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bir kutuyu tamamen bitirdim. Yalnız şampuanla ilgili sorunum tek başına asla kullanılamayacağı. Aşırı sertleştiriyor, ek bir ürün olmadan saçları taramak bile mümkün olmuyor.

Liviton Pure Gold Şampuan

Liviton Pure Gold Maske


Geldik serinin maskesine. Şu şekilde bahsedilmiş: Ürününün tamamlayıcı ürünü Hair Mask Pure Gold, saçlarınızı taramalardan kaynaklı kopmalara karşı korur. Saçlarınızın doğal nemini geri kazanmasına yardımcı olur. Yıpranmış saçlarınızın onarımına katkıda bulunur. Daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olursunuz.
Kavanoz tipi bir ambalajda. Kıvam olarak tam krem diyemem, hafif köpğk formda bir maske. Şampuan uygulamasından sonra yeterli miktarda alıp saçların boy ve uçlarına uyguluyoruz. Birkaç dakika bekletiyoruz ve duruluyoruz. Saçlarımız çok kuru ve yıpranmış ise benim gibi. bekleme süresini 7 dakikaya çıkarabiliriz. Bu maskeyi oldukça sevdim. Şampuandan sonra uygulayınca şampuanın o rahatsız edici etkisi kayboluyor saçlar daha sağlıklı görünüyor.

Liviton Pure Gold Maske


Sonuç olarak; temizleme anlamında şampuanı, yumuşatma ve sağlıklı göstermesi anlamında maskeyi sevdim. Ancak fiyat performans olarak değerlendirdiğimde tekrar almayacağımı söyleyebilirim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Liviton Pure Gold 24K" için 3 yorum:

  1. I don't know this brand, thanks for sharing

    YanıtlaSil
  2. Maskelerde bekleme süresi ideal 5 dakika 7 dakika da olur ama öyle yarım saat falan olunca ben uyamıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Maske elimde mevcut kullanmaya başlamıştım ama araya başka ürünler girdi. Şimdi yine başladım kullanmaya . Yalnız o bekleme süresi çok sıkıcı geliyor bana :))

    YanıtlaSil