Verita 4'lü Far Paleti

far-paleti

Merhaba

Verita 4'lü Far Paleti ile karşınızdayım. Daha önce hiç kullanmadığım hatta adını duymadığım bu ismi bir kozmetik mağazasında gördüm. Bir kaç ürününü aldım. Hatta sizlerle instagram hesabımda paylaşmıştım alışverişi yaptığımda.
Aldığım Verita ürünleri arasında ilk denediğim bu 4'lü far paleti oldu. "Kristal Bakışlar" gibi iddialı bir sloganı varmış bu ürünün, araştırınca gördüm. Ayrıca araştırmalarımda bu markanın çok az yazısına denk geldim. 
Şimdi size bu far paletini kısaca anlatayım.

far-paleti

Gri metalik bir ambalajı, küçük bir aynası ve sünger aplikatörü mevcut. Gördüğünüz gibi renkler swatchta çok net. Pırıltılı bir far paleti bu. Simli değil pırıltılı, özellikle belirteyim. Paletteki tüm renkler kullanılabilir tonlarda. Kahvenin tonlarını görüyorsunuz ve benim favori rengim burada da en koyu olan kahve. Kolumda bazsız uygulama görüyorsunuz, baz ile daha sabit ve bütünleşmiş duruyor.
Tozutma kesinlikle yapmadı bu konuda krem farlar kadar kullanışlı. Kalıcılığı ise orta diyebilirim. Baz ile tahmin ettiğiniz gibi daha kalıcı.
Verita 4'lü Far Paleti'nin 7 farklı rengi var. Bendeki 408 numara. 401 ve 410 numaralı paletleri de çok beğendim Armoni Park AVM^ye gittiğimde muhakkak onları da bulursam alacağım.
Cosmoworld Mağazası'nda tüm ürünlerde %50 indirim zamanında yaklaşık 5 TL gibi bir rakama almıştım. Demek ki fiyatı 10 TL gibi.
Özellikle ışıltılı far sevenlere önerebileceğim bir palet bu. Küçük olması ve renklerin kombinini sevdim.

Sizler Verita markasına ait hangi ürünleri kullandınız?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler






"Verita 4'lü Far Paleti" için 28 yorum:

  1. Renkler çok güzelmis. Hem yazin hem kisin sürülebilir.

    YanıtlaSil
  2. İlk defa duydum bende bu markayi sayenizde renkleri guzelmis gercekten fiyatida uygun mus denemek lkazim guzel gunlerde kullanin (:

    YanıtlaSil
  3. Lise yıllarıma döndürdünüz beni... İlk makyaj malzemelerim ve ilk ojem Verita'ydı. Yaşadığım şehirde o kadar pahalıydı ki, harçlıklarımı biriktirirdim. Yıllardır bu markayı görmemiştim, ne güzel oldu da yazdınız.

    Bu arada bloğumda sizi mimlediğim bir yazı var, vaktiniz olursa, bakarsanız çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski bir markaymış ama ben yeni tanıdım:)
      Biliyorsun biraz yoğun bir dönem geçiriyorum ama yazacağım inşallah ilk fırsatta:)

      Sil
  4. Markayı ilk defa duyuyorum. Kalemine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Markayı hiç duymamıştım ama renk kombini olarak çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. İlk defa duydum, renkler güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  7. Markayı daha önce duymuştum canım, ama denemedim ürünlerini. Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanın Nihal hanım'cığım...ben pek anlamıyorum markalardan ama sizden okudukça gidip gidip Gratis'ten almaya başladım bir şeyler...sevgiler

    Selma'nın Organik Mutfağı

    YanıtlaSil
  9. renkler hoş sağlıkla kullan markayı ilk gördüm yeni mi diyecektim ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla eski bir markaymış.

    YanıtlaSil
  10. Aaaa seneler önce annemin kullandığı farlar nostalji yaşattın bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni sandığım marka nostalji olacak kadar eski yani:)

      Sil
  11. Merhaba bloğunuzu her zaman duymuşumdur az önce de sevgili renkli pasta bloğunda sizden bahsettiğini görünce gelip hemen merhaba demek istedim.Bu ziyaretim kısacık bir tanışma oldu.İnşaAllah tekrar geleceğim bloğunuz iç açıcı ferah çok güzel sevgilerimle.

    YanıtlaSil