Colour Specialist Saç Boyası

Colour Specialist Saç Boyası

Merhaba
Colour Specialist Saç Boyası bugünün ürünü. Uzunca bir zaman kullandıktan sonra sizlerle paylaşma gereği duydum. Beni tanıyanlar saçlarımın bu renk olmadığını bildikleri için şaşırdı tabii. Bu renk kız kardeşimin rengi 9.1 Zor bir renk olduğu için özellikle bunu anlatmak istedim, genel yorumum da gelecek. Evet zor bir renk dedim; kızıllaştırmadan rengi tutturabilmek için hem iyi bir kuaförünüz olmalı hem iyi bir saç boyanız. Başlayalım...
Colour Specialist Saç Boyası

Colour Specialist Saç Boyası 9.1

Schwarzkopf'un bu serisinin genel özellikleri şu şekilde anlatılmış: "Üstün Bakım özellikli krem boya.OmegaPlex profesyonel kırılma karşıtı teknolojisi sayesinde saçı yıpranmalara karşı korur.Saç tellerinde %90 a kadar daha az kırılma . saç kalitesinde gözle görülür iyileşme ve uzun süre kalıcı yoğun ren sonucu sağlar.Kırılma karşıtı serum, onarıcı renk sabitleyici bakım maskesi ve onarım aktifleştirici ile 3 adımda saçları korur, rengi sabitler ve saçı güçlendirir."
Öncelikle içeriğindeki omegaplexin oldukça ilgimi çektiğini söylemem lazım.
Hemen set içindekileri yazayım size ve tabii hangi amaçla bu kite eklendiklerini. 60 ml boya, aynı ölçüde oksidayson (uygulama kabı içinde), kırılma karşıtı serum, boyama sonrası renk sabitleyici bakım, üç hafta sonra kullanılacak renk aktifleştirici.
Colour Specialist Saç Boyası 9.1

Colour Specialist Saç Boyası Nasıl Kullanılır

Kız kardeşim genellikle kuaförüne giderken kendi boyası ile gider, Yani bu boyayı da 2 kutu olarak alır ve kuaförüne boyama aşamasında götürdüğü boyaları kullanmasını söyler. Ancak geçtiğimiz yaz Antalya görevinde kendine bir kuaför bulana kadar biz kendimiz yaptık dip boyasını ve o arada keşfettik zaten markanın bu serisini, üstelik tamamen tesadüf. 9.1 başka markada yoktu bulunduğumuz kozmetik mağazasında. Neyse devam edelim. Belirtmem lazım ki ben, bu kitleri de tüp boya gibi kullanıyorum. Yine aynı şekilde uygulama kabı içindeki oksidasyon ve tüp boyayı saç boyama kabına alıp karıştırdım ve içine kırılma karşı serumu ekledim. Benim yaptığım dip boya olduğu için ilgili yerlere uygulayıp 20 dakika kadar bekledik, kalan boyayı saçın boy ve uçlarına sürdüm 10 dakika kadar daha bekledik ve yıkadık. Ardından da boyama sonrası renk sabitleyici kremi uyguladık ve boyama işlemi tamamladık. Kit içinden çıkan ve üç hafta sonra kullanılacak renk aktifleştirici ürünü de zamanı gelince kullandık. Bu noktada önemli bir detayı söylemek isterim: Eskiler kirli saça boya daha iyi tutunur derler. Ama bence öyle değil. Deneme yanılma yöntemi ile fark ettiğim ve teyit ettiğim sonuç, temiz saçı boyarsanız boyayı akıtma esnasında şampuan kullanmazsınız ve dolayısı ile de boyanın tamamının saçta kalmasını sağlarsınız. Sonuç olarak boya saçta daha uzun süre kalır eskimez.

Colour Specialist Saç Boyası Yorumum

9.1 olarak başka marka ve seriden bulamadığım için aldığım Schwarzkopf Colour Specialist Saç Boyası her anlamda istediğimiz sonucu verdi. Kızıllaşma riski minimumda (tamamen yok olması tek başına bir boyanın yapabileceği bir şey değil), saçlar tam istenilen renk olarak karşımıza çıktı. Benim için en önemli sonuçlardan biri de defalarca açılmış saçın sağlıklı görülme ihtimalidir ve bu boya ile o sonuca da ulaştık.
Diğer renklerinden de kullandık bu serinin. Küllü olmayan renklerin beyaz kapama özelliği çok başarılı. Küllü renklerde beyaz kapama biraz daha zayıf olur bu marka ve seri ile alakalı değil. 3 hafta sonra kullanılan renk aktifleştiricinin de görevini yaptığını söylemeyi unutmayayım. Bir dahaki boyama aaması video olarak hazırlamayı planlıyorum, bu yazıyı da o zaman güncellerim.
Tek bir sorun var; 9.1 in özellikle indirim dönemleri kolay bulunamıyor olması.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Colour Specialist Saç Boyası yorum



"Colour Specialist Saç Boyası" için 1 yorum: