Maybelline The Colossal Maskara

Yine bir maskara yazısı ile buradayım. Maybelline The Colossal Maskara günün ürünü. Maybelline Colossal'ın tek çeşidi bu değil; Colossal Big Shot var mesela ve Big Shot Volume. Aldım ama açmadım henüz. Nasıl dayandım bilmiyorum ama açmadım. Colossal Platinum var, Colossal Volume Express var Go Express var. Yani Colossal maskaralar arasında benim bildiklerim bunlar. İçinizde Maybelline The Colossal Maskara kullananlar varsa veya diğerlerini, yoruma yazarsa sevinirim.
Maybelline The Colossal Maskara
Maybelline The Colossal Maskara

Maybelline The Colossal Maskara

Maybelline.com sitesinde 4.5 yıldız almış olan bu maskaranın özellik ve vaatlerine bakalım. Devasa hacim vaadi var bu maskaranın. Tek katta bile iddialı olduklarını belirtmişler. kollajen içeriyormuş. Lens kullananlar için de ayrıca test edilmiş.
Maskara gördüğünüz gibi canlı sarı bir ambalajda, kıl fırçaya sahip, uç kısmı daha ince alta doğru kalınlaşıyor. Biliyorsunuz bu yapıda fırçalar hacim vaadini yerine getirmek amaçlı, kısa kirpikleri de kavrayabilmek için tasarlanmış.
Yorumlarıma geçelim; kirpiklerim çok uzun sayılmaz, üstelik düz. Bu sebeple bir maskaradan çok fazla şey bekliyorum. Kıvırsın, kıvırdıktan sonra düşmesin, hacim versin uzatsın, topaklanmasın, dökülmesin gibi gibi.
Maybelline The Colossal Maskara kullananlar

Bu maskara tek kat uygulandığında var olan kirpikleri belirginleştiriyor ve kaldırıyor. İki kat uygulandığında hacim veriyor çok daha iyi duruyor. Üçüncü kat uygulamaları bir çok maskara için oldukça güç olur. Eğer çok dikkatli kullanırsanız ve sorunsuz başarabilirseniz 3.kat sonrası çok çok daha iyi duruyor.
Sadece bu maskara değil, hemen her maskarada katlar arasında fazla beklememenizi öneririm. İlk kat uygulamasından sonra kirpikleriniz tamamen kurumamalı. Bazı ıslak yapıdaki maskaralar için bekleme süresi azıcık fazla olabilir ama tamamen kurumuş olması sonraki katın uygulanmasını zorlaştırır. Islak halde sürmek de bir önceki katın süpürülmesine neden olarak.
The Colossal Maskara dikkatli uygulandığında topaklanma yapmıyor. Gün içinde dökülme yapmıyor. Bir gece yorgunluktan göz makyajımı sonra çıkarırım deyip uyumuştum mesela koltukta. Sabah 5 gibi uyandım aklıma gelen ilk şey göz makyajım oldu. Banyoya çıkarmak için gittiğimde kirpiklerimin hala düşmemiş olduğunu gördüm, zaten gün boyu kullanmıştım. Temizlemesi de çok zor değil, kirpiklerimi dökmeden birkaç hamle ile temizleyebildim her defasında.
Sonuç olarak hemen hemen vaatlerini yerine getiren bir maskara, sevdim ve tekrar alabileceğim bir ürün oldu.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Maybelline The Colossal Maskara" için 8 yorum:

  1. maybelline'in bütün maskaralarını seviyorum ben..push up hariç..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Push Up kullanmayan nadir insanlardan biriyim. Çok övülmüştü ama bir türlü elim gitmedi

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş. Elimdeki bitince bu üründen alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Bir zamanlar elimden düşüremediğim maskaramdı, Maybelline maskaralar gerçekten çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  4. İkinci katı çekmekte çok zorlanıyorum. Zaten yavaşça sürebildiğim için 2. kata sıra gelmeden maskara kurumuş oluyor. Kirpikleri dökmeden temizlenmesi güzelmiş. Maybelline the colossal maskarayı günlük kullanım için düşünebilirim.

    YanıtlaSil
  5. Maybelline maskaraları genel olarak oldukça başarılı buluyorum. Maybelline the colassal maskarayı almadım henüz ,elimde çok fazla maskara var ama dur bakalım ne kadar dayanacağım. Maybelline maskaraların verdiği hacim etkisini seviyorum.

    YanıtlaSil