Oriflame The One Kontür Kiti

Oriflame The One Kontür Kiti bugün size anlatacağım ürün. Makyaja ciddi anlamda etkisi olan kontur ürünlerini denemeyi, incelemeyi çok seviyorum. Şimdi birlikte bakalım, paletteki tüm renkleri işlev ve performansları ile anlatayım size.
Oriflame The One Kontür Kiti

Ürün için şöyle denilmiş:  Üç adet ultra ince sıkıştırılmış pudra ile yüz hatlarınızı bir profesyonel gibi belirginleştirmenize yardımcı olan kontür kiti yüzünüzü kontürlemek, aydınlatmak ve renk vermek için tasarlanmıştır. İpeksi pudra formülündeki içerikleri, kalıcı ve güvenli bir uygulama sağlar. Kolayca uygulanabilir ve karıştırılabilir.
Şimdi dediğim gibi tek tek bakalım. Önce bronzer, yani en koyu olan renk, yani yüzü boyutlandırmak için kullanacağımız bölüm. Renk olarak bana değil de daha çok açık tenlilere uyabilecek bir renk onu belirteyim ona göre devam edeyim. Aşırı pigmentsiz olduğunu söylemem lazım. Kat kat uygulamada bile yazık ki perfprmans alamadım.  Kolumda size rengi göstermek için bile inanın oldukça uğraştım.
En açık renk olan bölüm, yani aydınlatıcı, yani yüzümüzün öne çıkarmak istediğimiz yerlerinde kullanacağımız bölüm. Bronzer kadar pigmentsiz değil, ışıltısı gayet güzel ancak uygulama esnasında cilde dağıtmak çok mümkün olmuyori yapışıp kalıyor. Belki nemli sünger ile dağıtabilirsiniz, o zaman da süngere geçiyor ve yüzümüzde bir şey kalmıyor.
Geldik allık bölümüne tatlı bir pembe, deli gibi tozutuyor. Ve yazık ki o da rengini pek vermiyor.
Oriflame The One Kontür Kiti kullananlar

Evet ürünü anlatırken kendimi terminatör gibi hissettim, yıktım geçtim farkındayım ama 90 lira verilecek bir kontur kiti değil çok üzgünüm.
Geçtiğimiz günlerde yazısını yazdığım .Essence Get Picture Kontur Paleti ile kıyaslarsak, Essence on tane Oriflame The One kontur kiti eder açık söylüyorum. Fiyat olarak da yarısının yarısından da az. Ciddi hayal kırıklığına uğrattı beni işin açığı bu ürün. İçeriği de aşağıda paylaşıyorum.

Oriflame Kontür Kiti


TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, NYLON-12, DIMETHICONE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN, TIN OXIDE, METHYLPARABEN, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 15850

Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Oriflame The One Kontür Kiti" için 2 yorum:

  1. Palet içindeki aydınlatıcı ve allık benim çok hoşuma gitti. Dediğin gibi açık tenlilere uyan bir palet, bronzlastigimdan beri renkler bana uymuyor . Fiyat olarak söylediğin çok doğru canım oldukça yüksek.

    YanıtlaSil
  2. bu fiyata bu performans yazık :(

    YanıtlaSil