Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Phoenix

Renkli bir yazı ile geldim bu defa. Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Phoenix bahsedeceğimiz ürün. Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow paletleri sanırım duymayan kalmadı, Edit olan minik boyları da var şimdi ben elimdeki Phoenix paletten bahsedeceğim size. Hem özellikleri hem yorumlarım ile. O zaman başlayalım.
Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Phoenix

Nyx Ultimate Shadow Palette Yorumlarım 

Nyx Phoenix palet diğer Ultimate paletler gibi 16 renkten oluşuyor. Renkleri aşağıda göreceksiniz. Mika bir ambalaj ve kapağa sahip. Şu zamana geldik herhangi bir kırılma çatlama olmadı ambalajda.
Sitesinde şu şekilde bahsedilmiş: "Nyx Ultimate Shadow Palette Phoenix Göz makyajinda ihtiyaç duyabileceğin her şey tek palette! Ultimate Shadow Palette ailesinin her üyesi, 16 birbirinden farkli bütünleyici renkler ile mat, metalik, işiltili ve saten sonuçlar almani sağlar. Bu far paleti, yumuşacik kadifemsi dokusu ve tozutmayan formülü ile mükemmel göz makyajini elde etmeni sağlayacak!" denilmiş
Nyx Ultimate Shadow Palette Phoenix kullananlar

Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Phoenix yorum

Kolumda gördüğünüz halleri bazsız duruşları. Sağ parmaklarımla farları aldım, sol koluma sürdüm o şekilde düşünün. Bunu özellikle belirtmek istedim. Yani bazla ve üst üste uygulamalarda nasıl durduğunu artık tahmin edersiniz. Gelelim toz far paletinin yapısına. Renkler içinde 3 tane metalik renk 11 mat renk, 2 tane de sedefli renk var.
Hemen hemen renklerin tamamı pigment bakımından aynı; bazsız orta, bazı ile ortanın bir tık üstü diyebilirim. Tozutma sorunu yok diyebilirim. Göz kapaklarında kolumda göründüğünden daha net olduğunu da söylemem lazım. Renklerin birbirine karışmasında da sorun yaşamadım uygulama esnasında.
Eğer blogger olmayan bir makyaj severseniz, yani farklı marka ve ürünlerini deneme zorunluluğunuz yoksa Nyx'in Ultimate Shadow paletlerinden Phoenix ve Warm Neutrals palet size göz makyajında yeter de artar bile. Bu iki paletten her türlü göz makyajı çıkarırsınız. Warm Neutrals'ın renklerini de çok beğeniyorum onu da alacağım. Bunların bir de minikleri çıktı bilmeyenlere söyleyeyim; Ultimate Edit Petite Shadow Palette 6 güzel renge sahip, ona da bakabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler


"Nyx Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Phoenix" için 11 yorum:

  1. Farklı renkleri olması gUzel
    Ayrıca makyaj ipuçları için
    Teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  2. evet dediğin gibi ortanın bir tık üstünde ama beni çok cezbeden paletler olmadılar bir türlü nedense :-))

    YanıtlaSil
  3. Nyx Professional paletin ışıltısına vuruldum zaten. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil