Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası

Yeni bir saç boyası deneyimi, Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası bugünün ürünü. Aslına bakarsanız uzun zamandır eğlenceli ambalajı ile ilgimi çekiyordu ancak ne benim ne de kız kardeşimin kullandığı renkler seri içinde olmayınca deneyememiştik. Kuzenim Melek'in saç boyası zamanı geldiğini görünce dayanamadım. Hiç bir kullanıcı yorumu okumadan aldık, boyadık. Aşağıda öncesi sonrası fotoğrafları görüyorsunuz. İçinizde Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası kullananlar varsa  yorumlara beklerim.
Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası
Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası

Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası Yorumlarım

Önce özellik ve vaatlerine geçeyim sonra da yorumlara. Vaatlerinde şöyle diyor; Schwarzkopf'tan saç boyama uygulamasını kolaylaştıran, ilk kalıcı jel boya. Aloe Vera, Kaktüs ve Aquaxyl içeren formülü sayesinde saça yoğun nem kazandırır, eşsiz yumuşaklık ve parlak bir görünüm sağlar. Saçın her katmanını boyayarak beyazları mükemmel kapatır ve saç rengine uzun süre kalıcılık kazandırır. Jojoba yağı içeren bakım kremi ile saçlar sağlıklı, canlı ve ışıltılı görünür.
Set içinden boya, oksidan, krem ve eldiven çıkıyor. Hazırlanması alışık olduğumuz boya kitleri gibi. Buradan sonra diğer boyalardan ayrılıyor Pure Color. Kıvam jel şeklinde çok eğlenceli. Bir garip geliyor ilk başta; ne oldu buna böyle diyorsunuz. Kokusu asla keskin değil. Hem ben, hem kuzenim Melek hem de annem bir şaşkınlık yaşadık. Farklı bir şey görünce bir inceleme bir merak bizde. Uygulamanın yarısında Melek dedi ki, asla kaşınma ve yanma veya farklı bir rahatsızlık yok. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi saçın ilk halinde 3 renk vardı, beyazları fazla yoktu. Uygulamayı yaptık, heyecanla sonucu bekledik. İşin aslı ürünü yazmayı planlamadığım için detay fotoğraf çekmedim. Yoksa kit içinden çıkanları ve boya kıvamını çekmeye çalışırdım. Kendimiz için çektiğim öncesi sonrası fotoğraflar elimde olunca ve performansı anlayınca da yazmak istedim. Saçları yıkayıp kuruttuğumuzda saçın tamamının aynı renk olduğunu, bir kaç tel beyazın kapandığını ve saçın parladığını gördük, bizim de gözlerimiz parladı. Melek'in saçları ilk fotoğrafta gördüğünüz gibi zaten parlak ama tek renk olduktan sonra da parlaklığı korumuş olması çok iyi oldu. Bu arada sonrası fotoğrafta beyaz tel gibi görünen yerler ışık ile alakalı. Hiç beyaz kalmadı. Hemen boyanın numara ve markasını not aldı kuzenim, çünkü devam edecek kullanmaya.
Kullanıcı yorumlarını okudum boya ile ilgili. Memnun olan kadar memnun olmayan da var. Renkler ile alakalı olabilir. Bizim kullandığımız renk Buzlu Kestane
Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası yorum

Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası renkleri

Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası Renkleri
Yazımın girişinde de söylediğim renklerin kısıtlı olmasından dolayı ben ve kız kardeşim çok merak ettiğimiz halde kullanamamıştık. Çünkü ben 7.1 kardeşim ise 9.1 kullanıyoruz. Markanın bu serisindeki renkler 1.4 Siyah Üzüm Reçeli, 3.68 Böğürtlenli Brownie, 5.1 Buzlu Çikolata, 5.5 Sıcak Çikolata, 6.0 Az Sütlü Çikolata, 6.8 Frambuazlı Çikolata, 7.0 Buzlu Kestane, 7.57 Krem Karamel, 7.7 Tarçınlı Kek, 8.4 Bal Badem, 9.0 Süt Reçeli, 8-0 Vanilyalı Tart
Aslında buradaki 7.0 ve 9.0 renklerine biraz gri karıştırırsak kendi kullandığımız küllü tonları elde edebiliriz gibi geliyor. Biliyorsunuz yeni denemeleri severim ve bunu da deneyebilirim, takipte kalın.
Sonuç olarak performansını iyi bulduğum bir boya oldu Schwarzkopf'un Pure Color saç boyası. Benim gibi yoğun beyazları kapatır mı onu tam bilemedim veya diğer renklerin performansı için birşey diyemiyorum ama yazdığım şartlarda biz memnun kaldık.
Fiyat olarak da gayet uygun, indirimli hali 17 lira gibi.
Satın almak için tam burayı tıklayabilirsiniz.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
















"Schwarzkopf Pure Color Saç Boyası" için 5 yorum:

  1. çok güzel kapatmış bence bakalım ne kadar dayanacak...

    YanıtlaSil
  2. Yalnız sonuç muhteşem gözüküyor. Ben uzun zamandır kendim boyamıyorum ama çevremdekilere tavsiye edeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Bende cok sevdım ındırıme gırdıkce alırım.

    YanıtlaSil
  4. Mutlaka deneyeceğim, uzun zamandır boya arayışım vardı. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. bende bu ara boya arıyorum bir bakayım güzel kapatmış ama :)

    YanıtlaSil