Show By Pastel Dudak Kalemi

Show By Pastel Dudak Kalemi bugünün anlatacağım ürünü. Dudak kalemi denilince çok eskiler gelir aklıma, tabii doksanlarda, 2000lerde genç olanlar bilir daha çok. Dudak kalemi kullanıp, içini rujla doldurmadan makyajı tamamladığımız bile olurdu. Veya rujumuzdan 2 hatta 3 ton koyu kalem kullandığımız günler.  Neyse bu konuda biraz daha konuşursam yaş filan çıkacak ortaya. Biz devam edelim.
Show By Pastel Dudak Kalemleri

Pastel'in sitesinde Show By Pastel kalemler için şöyle diyor "Kolay sürümü, doygun ve canlı renkleri ile dudaklarınızın daha çekici görünmesini sağlar. Ruju dudağa hapsederek rujun dağılmadan uzun süre dudakta kalmasını sağlar."
Bendeki renkler 129 ve 128 Bu renklerden 129 tam bir kırmızı, rnegini dudakta olduğu gibi gösteryor. 128 ise daha bir bordo-kahve karışımı bir renk ve o da diğeri gibi rengini tam olarak veriyor.
Pastel Dudak Kalemi

Bu kalemler göz makyajlarında da kullanılıyor, bilginiz olsun ancak ben hala klasik göz makyajları tercih ettiğim için bunu denemedim. Peki nasıl kullandım? Kendi tonlarında rujlarla kullandım, hem çerçeve yapıp hem içini aynı kalemle doldurarak kullandım. Aşırı yumuşak bir yapısı yok ama sert de değil. Başlangıçta iki parmağım arasında 10 saniye kadar tutuyorum sonra uygulamaya başlıyorum. Dağılmadan kontrollü bir şekilde uygulayabiliyorum. Dudağı kalemle doldurduğumuzda bazı kalemler yapısı sebebi ile çizgi çizgi durur tam doldurmaz sanki. Ancak bunda onu yaşamadım. İlerleryen zamanlarda İnstagram paylaşımlarımda, özellikle hikayelerde göstermeye çalışırım. Sadece çerçeve için kullanıldığında uzun süre kalıcı olabiliyor, tabii bu birlikte kullandığınız rujun yapısı ile de değişebiliyor. Çok yumuşak yapıda, kolay kaybolan rujlar kalemin kalıcılığını da etkiliyor.
Oldukça uygun fiyatlı bu kalemleri ben beğendim; Show By Pastel ürünleri ile ilgili tek sorun her yerde bulunamıyor olma sorunu. Online sitede bulmak mümkün ama kozmetik marketlerde de görmek isteyen takipçilerim var hemen bu noktada onu da yazayım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Show By Pastel Dudak Kalemi




"Show By Pastel Dudak Kalemi " için 1 yorum:

  1. Ben dudak kalemi kullanmadığım için bunlar tamamen çıkmış aklımdan. Yazına iyi denk geldim canım, bulup kullanayim bende.

    YanıtlaSil