Maybelline Hyper Precise Eyeliner

Merhaba
Uzun süredir bir eyeliner yazısı yazmıyordum Maybelline Hyper Precise Eyeliner ile bu açığı kapatayım dedim. Eski takipçilerim bilir, çok eyeliner insanı değilimdir, görürüm merak eder alırım ama sadece sorana yorum yapabilecek kadar kullanır bırakırım. Güzelim Maybelline jel eyelinerlarımın ikisi de yarısına gelmeden kurudu mesela. Eski bir arkadaşımın her gün kullanmalısın ısrarı, bir diğerinin 'ben senin ilk defa eyeliner kullandığını görüyorum ne güzel olmuş' gazı ile her gün kullanmaya karar verdim.
Maybelline Hyper Precise Eyeliner
Birkaç gün üst üste kullanınca aslında eyeliner varsa başka göz makyajına gerek yok kuralı aklıma geldi ve o günden sonra eyeliner ve maskara ile göz makyajımı tamamlamaya başladım. Malum yaz geldi ve hem uğraşması hem koruması zor olduğundan böyle minimal eylemler çok pratik oluyor.
Neyse gelelim Maybelline Hyper Precise Eyeliner yorumuma ve tabii önce özellik ve vaatlerine. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi keçe ucu olan bir eyeliner bu, sevenlerine duyurulur. Rengi siyah ama farklı renkleri de mavi, lacivert, yeşil, siyah ve mat siyah.
Bu arada içinizde Maybelline Hyper Precise Eyeliner kullananlar varsa yorumlarınızı beklerim.
Şimdi vaatlerine bakalım: Kusursuz çizgileri kolayca elde etmeyi sağladığı, suya dayanıklı ve yoğun renkli formüle sahip olduğu ayrıca gün boyu kalıcı olduğu ve akmadığı, dağılmadığı belirtilmiş. Mat siyah rengin 24 saate kadar, parlak bitişlilerin ise 12 saate kadar kalıcı olduğu söylenmiş.
Maybelline Hyper Precise Eyeliner kullananlar

Öncelikle belirtmem lazım keçe uçlu eyelinerları severim çünkü ben ilk makyaj yapmaya başladığımda eyeliner tanımı ve ürünü ortada yoktu, siyah göz kalemini üst kirpik diplerinde hem eyeliner hem dipliner olarak kullanırdık. Yıllar içerisinde eyeliner ürünü yerleşti makyajseverlerin gözüne gönlüne ve çekmecesine:)) Diyeceğim o ki el alışkanlığı ile benim için çok kolay kullanıma sahip bir tasarım hem gövde hem uç olarak. Fırça uçlu veya jel eyelinerlara alışma geçmişim çok eski değildir. Aman ne çok konuştum bu konuda, yaşım çıkacak ortaya:))
Sonuç olarak; siyahlığını, kalıclığını çok sevdiğim bir ürün oldu. En az 20 defa kullandım, ucunda en ufak bir bozulma olmadı ki böyle sorunlar yaşıyoruz bazı keçe uçlu ürünlerde. Siyahlığında azalma da olmadı. En sevdiğim ise kendi kendine silinmeye başlama aşaması. Ne kadar kalın uygularsanız uygulayın, gözlerinizde kalış süresi bittiğinde parçalanmadan önce üst kısımlardan siliniyor. Sanki üst kirpiklerin dibine ince bir şekilde sürmüşsünüz gibi.
Bittiğinde kesinlikle tekrar alacağım bir eyeliner, onu net olarak söyleyebilirim.
Yani bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Maybelline Hyper Precise Eyeliner" için 3 yorum:

  1. Eyeliner yazınız bu konuda rehber olacak inceleme için teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  2. keçeli uçlu eyelinerları seviyorum fakat jel eyeliner yeri ayrı.Maybelline jeli bende sürekli kullanamadığım için kurudu. Daha sonra göz çevresine sürülebilen yağlardan birazcık damlattım ve aylarca kullanmaya devam ettim. Aklında olsun :)

    YanıtlaSil
  3. bende alerji yapıyor ya...ama aklımda olsun...

    YanıtlaSil