Gliss Serum Deep-Repair Serisi

Güncelleme: Gliss Serum Deep-Repair Serisi yorumum yazının sonunda
Biliyorsunuz, belki reklamlarda görmüşsünüzdür Gliss'in yeni serisi çıktı Gliss Serum Deep-Repair! Dün gece bizler de, bazı blogger arkadaşlarımızla birlikte Gliss Serum Deep-Repair Serisi lansmanındaydık. Bu yazıda size serinin içindeki ürünlerden, vaatlerinden ve gecenin nasıl geçtiğinden bahsetmek istedim.
Gliss Serum Deep-Repair Lansmanı

Soho House Hotel'de gerçekleşen Gliss lansmanı oldukça kalabalıktı öncelikle onu söyleyeyim. Hem bloggerlar hem basın mensupları vardı. İlgili salona fotoğraf çekimleri için güzel bölümler yapılmıştı ki, güzel bir detaydı. Güzel detaylar için markanın ajansı MedPartners'a teşekkürler.
nihal yeşiltaç oran

Gliss Serum Deep-Repair serisinin reklam yüzünü hepimiz tanıyoruz Selma Ergeç. Bu serinin vaatlerinden bahsedeyim kısaca. Bir sloganı var "Elveda Makas" yani demek oluyor ki, yıprandı kırıldı döküldü dağıldı diye çok sevdiğimiz saçlarımızı kestirmek zorunda kalmayacağız. Canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saçları 5 kullanımda onarmak gibi bir vaat ile karşımıza çıktı Gliss'in bu yeni serisi.
Şimdi bakalım seride hangi ürünler var. Markanın sitesinden aldığım fotoğraf ile paylaşayım:
gliss-serum-deep-repair-serisi

Şampuan, krem, serum ve maske. Ürünlerin formülü Amino-Protein-Serum olarak sıralanmış. Bu arada serinin son vaadi ise yıpranmaları onardıktan sonra, gelecekte olabilecek yıpranmalara karşı koruyacak olmasıymış. Bakalım Gliss Serum Deep-Repair kullananlar neler diyecek
Ben bir süre sonra kullanmaya başlayıp yine bu yazıyı güncelleyerek sonucu sizlerle paylaşacağım.
Son olarak yine lansmandan blogger arkadaşlarım Gülümse Yüzüme Blog Yasemin ve Blogluyorum Gökçe ile birlikte çektirdiğimiz bir fotoğrafı paylaşayım...
gliss lansmanı bloggerlar
Bu seriyi kullandım hemen şuraya deneyim sonucunu iliştireyim. Aslında bakarsanız kullanıp fikir sahibi olalı çok zaman oluyor ancak buraya aktarmaya yeni fırsat bulabildim. Seri içinden sadece şampuan ve saç kremini kullandım önce onu belirteyim. Köpürmesi, temizlemesi tamam. Ancak iddialı bir vaadi vardı, neydi? Yıpranmış saçları 5 kullanımda onarmak. Şampuanın tamamı bitirdim, kremin yarısını ancak yıpranan saç uçlarımda bir onarma göremedim. Dediğim gibi sadece şampuan ve saç kremini kullandım. Belki de maske ve serum ile desteklemek gerekiyordu bunun için. Geçtiğimiz günlerde 'sonuç ne oldu' diyen bir takipçimin hatırlatması üzerine şu güncellemeyi de şuraya iliştireyim. Kullananların yorumlarını da beklerim. 23.08,2019

Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Gliss Serum Deep-Repair Serisi" için 5 yorum:

  1. aşırı gürültü dışında güzel bir lansman oldu.. oturup sohbet edebilsek daha da iyi olacaktı ..

    YanıtlaSil
  2. Gliss Serum deep repair serisini kullanıp paylaştıkça ben de takipte olacağım. Saçlarımı çok seviyorum. Ama maalesef ciddi bir bakıma ihtiyaçları var. Lansmanınızın oldukça keyifli geçtiği de anlaşılıyor..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. 5 kullanımda onarım bence mükemmel..
    Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Gliss serum deep repair lansmanı paylaşımlarını sosyal ağlardan takip etmiştim. Çok keyifli bir etkinlik olmuş. Ayrıca o tekli koltuktaki fotoğrafına bayıldım. Çok hoş görünüyorsun ablam. Deneyimlerini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Gliss serum deep repair serisinin iddiaları çok dikkat çekici ,umarım bizde memnun kalırız.
    Güzel bir geceydi,iyi ki gitmişiz :)

    YanıtlaSil