Co Nail's Effect Ürünleri

Merhaba
Co Nail's Effect Ürünleri ile geldim.  Co Nail's Effect Tırnak Bandı,  Co Nail's Effect Tırnak Eti Besleyici, Co Nail's Effect Tırnak Uzatıcı, Co Nail’s Effect Tırnak Eti Nemlendirici Co Nail’s Effect Acı Solüsyon,  markanın ürünleri. Bu yazıda bu ürünlerinden bahsedip, vaatlerini ve ilk izlenimlerimi anlatacağım size. İsterseniz başlayalım...
Co Nail's Effect Ürünleri

Co Nail's Effect Tırnak Bandı
Likit formda sünger bir aplikatörü var. Oje sürmeden ünce, kullanacağımız oje istenmeyen yerlere bulaşmasın diye, tırnak kenarlarındaki etlere bulaşmasın diye geliştirilmiş bir ürün. Oje uygulaması öncesinde sünger aplikatör ile ilgili bölgeler sürüyoruz, kurumasını bekleyip ojemizi sürüyoruz. Ardından da parmak uçları veya bir cımbız ile bant haline gelen ürünü soyarak alıyoruz. Oje kurumadan almak mümkün bu bandı ama yanlışlıkla ojenize dokunan bir cımbız ucu başa döndürebilir her şeyi. O sebeple ojenin tamamen kurumasını beklemek en sağlıklı olanı.
Co Nail's Effect Tırnak Bandı

Co Nail's Effect Tırnak Eti Besleyici
Bu ürün de oje şeklinde hazırlanmış. İnce bir fırçası var ve sanıyorum ki fırça kıl değil plastik bir fırça. Amacı şu: Tırnak etlerini besleyerek ölü dokuları tırnak etlerinden nazikçe temizlemek, tırnak lekelerini temizlemem, manikür ve pedikür için çok daha uygun bir zemin hazırlamak. Ayrıca tırnak  etlerinin sertleşmesini önleyen renksiz yapılı bu bakım yağı ile tırnak etlerini kesmeden yumuşatabilir ve günlük bakımını yapabileceğimizi belirtmişler. Detaylar gelecek.
Co Nail's Effect Tırnak Uzatıcı
Bu ürün de bir önceki özelliklere sahip, oje formunda plastik ince uca sahip. Beyaz renkte. Vaatlerinde ise tırnaklarda kırılma, soyulma ve çatlama problemleri yaşayanlar için özel olarak üretilmiş olması, ince kırılgan tırnaklar için ideal bir ürün olduğu belirtilmiş.. Güçlendirici formülü, tırnaklarının hem hızlı hem de sağlıklı bir şekilde kırılmadan uzamasını sağlar denilmiş. Düzenli kullanım ile zaman içinde soyulma ve yıpranma problemlerini azalttığı söylenmiş. Parlak bitişli ve şeffaf yapıda olan bu oje, tek başına veya oje altına baz olarak her gün kullanılabiliyor. Temiz ve kuru tırnaklarınıza ince bir kat şeklinde de olarak uygulama önerisi var. Kullanmaya başladım detaylar gelecek.
Co Nail’s Effect Tırnak Eti Nemlendirici
Yine aynı özelliklere sahip bir görüntü. içeriğindeki konsantre bitki özü yağları ile manikür süresini uzatmaya yardımcı olduğu söyleniyor ve günde iki kez sürülmesi tavsiye ediliyor. Yumuşak ve kırılgan tırnaklarını güçlendirmek için gerekli formülasyonu içeren bir bakım bazı aslında. Parlak bitişli ve renksiz görünümlü bu güçlendirici oje, tırnak dayanıklılığını arttırmanın yanında tırnak şeklinin bozulmasını da önlüyormuş. Eğer  hassas ve çabuk kırılan/soyulan tırnaklarını daha güçlü hale getirmek istiyorsa bir kişi, bu bazı her gün veya gün aşırı kullanılabilir. Yani manikür süresini uazatmak için günde iki defa, soyulma deformasyon ve kırılmaları önlemek için ise her gün veya gün aşırı kullanım öneriliyor. Detaylar gelecek.
Co Nail’s Effect Acı Solüsyon
Bu ürün de tahmin ettiğiniz gibi tırnak yiyenler için hazırlanmış. Turuncu şeffaf renkte. Direkt tırnak üzerine veya oje üzerine uygulayabiliyorsunuz. Bu ürünü kuzenimin çocuklarında deneyeceğiz. Şimdi tatildeler, dönmelerini bekleyelim:) bu arada sadece tırnak değil, tırnak eti yiyenler de var biliyorsunuz. Dişleri ile kıyasıya koparırlar. Bence bu vaatlerdeki bir ürünü onlarda kullanabilir. Detaylar gelecek.
Co Nail's Effect ürünlerini Watsons mağaza ve online siteden, N11'den alabiliyoruz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler









"Co Nail's Effect Ürünleri" için 4 yorum:

  1. Çok güzel ürünler sevdim ben de :)

    YanıtlaSil
  2. ÇOK GÜZELÜRÜNLER GERÇEKTEN ÖZELLİKLE BANT TAM BENLİKMİŞ :)

    YanıtlaSil
  3. tırnaklar ilgi ister bakım şart...

    YanıtlaSil
  4. O kadar güzel bir set ki, instagram'da da gördüğümde bayıldım co nails effect ürünlerine.. Ama bu ürünleri benim kızlar daha iyi kullanır. onlara alıp hediye ederim.. Detayları takipte olacağım. Teşekkürler..

    YanıtlaSil