Cecile Nature Detox Glow Mask

Merhaba
Cecile Nature Detox Glow Mask bugünün konuğu. Biliyorsunuz keçi sütü ürünlere karşı ilgim bundan 5 yıl önce başladı. Gerçekten içlerinde çok başarılı olanları var farklı ürün ve farklı markalar olarak. Cecile Keçi Sütü maske de bir süredir kullandığım hatta neredeyse bitecek olan soyulan bir maske. Hatta Instagram takipçilerim hikayemde ürünün dibini sıyırmak üzere olduğumu da gördü. Görmeyenler için tekrar paylaşacağım:) Cecile Nature Keçi Sütlü Soyulabilir Işıltılı Maske  olarak da biliniyor bu ürün, onu da hemen şuraya yazmış olayım.
Cecile Nature Detox Glow Mask
Hemen özellik ve vaatlerine geçelim. 45 ml küre şeklinde oldukça sağlam bulduğum bir ambalaja sahip. Ayrıca dönüştürülebilir karton ambalajı da var en üstte. Kürenin tam ortasından açılıyor ve koruyucu bir kapağı var. Yarı saydam akışkan bir ürün, sedefli gibi sanki görüntü. Mis gibi bir koku geliyor açtığınızda. Tabii koku meselesi zevk işi biliyorsunuz, ben seviyorum bu ürünlerin kokusunu.
Ürün ile ilgili şöyle bilgilere ulaştım: "Keçi sütü cildi yoğun bir şekilde nemlendirir, besler. Işıltılı soyulabilir maske cildinizin ölü hücrelerden arınmasına ve beslenmesine yardımcı olur."
Kullanım önerisine gelince;  yüzümüzü temizleyip kurutuyoruz. Kaş, saç çizgisi göz ve dudak bölgesine temas etmeyecek şekilde orta bir tabaka halinde yüzümüze uyguluyoruz Tam kuruyana kadar, yani 20/25 dakika bekliyoruz ve alttan başlayarak hafifçe soyarak çıkarıyoruz.
Şimdi geldik benim deneyimime. Defalarca kullandım, hatta koku ve dokusunu o kadar sevdim ki mümkün olsa her gün kullanacaktım :D
Önerildiği şekilde kullandım. İnce tabaka sürüldüğünde soyulma aşamasında sorun yaşıyoruz, kalın sürersek de kuruması ciddi zaman alıyor. Yani öneride de denildiği gibi orta tabakayı tutturmak lazım. Benzer maskelerde el alışkanlığı olduğundan onu dengeleyebiliyorsunuz.
cecile keçi sütü maske
cecile soyulan maske


Uygulama gayet kolay, sonrasında nemlenmiş güzel bir cilt ile karşılaşıyorsunuz. Yalnız birçok takipçimin merakla beklediği glow bölümü sanıyorum beklendiği şekilde değil. Yani bazı kişiler ben dahil glow derken ciltte normal bir maskeden daha fazla bir ışıltı verecek diye bekledik. Ancak sanıyorum ki maskedeki bu isim ürünün genel duruşu, uygulama esnasında ve bekleme esnasındaki duruşundan kaynaklanıyor. Soyma işlemi sonrası evet aydınlık bir görüntü var ama öyle çok farklı, parlak bir cilt beklemeyelim. Çünkü bu maske ile ilgili beklenenleri biliyorum. Özellikle Nur ve Meltem o parlaklık bu parlaklık değil:))
Soyarken de hiç acımıyor, çok rahat ve yumuşak çıkıyor:)
Sonuç olarak vaatlerinin tamamını yerine getiriyor. Cildimi ne kadar süre bekletirsem bekleteyim, yormuyor. Bu ışıltı meselesine gelince de vaatlerde de bu konu ile ilgili bir iddia yok sadece ürün adı Glow mask:) Ben tekrar alır mıyım? Evet, özellikle indirim zamanı alır kullanmaya devam ederim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Cecile Keçi Sütü Serisi'nden deneyip yazdıklarımı şuraya ekliyorum.

Cecile Keçi Sütü Serisi
Cecile Keçi Sütü Makyaj Bazı
Cecile Keçi Sütü Aydınlatıcı
Cecile Keçi Sütü Matte Lips







"Cecile Nature Detox Glow Mask" için 10 yorum:

  1. peki soyarken acıtıyor mu? bunu merak ediyordum çok beklediğim gibi bulmadım ama vaatlerini yerine getiriyorsa iyiymiş...:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar acımıyor ki yazmayı bile atlamışım. hemen güncelledim:)

      Sil
  2. İçeriklerini ve etkilerini merak ettiğim bir seri. Bir ara denemek için alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum ki bir süre sonra tüm ürünlerim keçi sütü içerecek:)

      Sil
  3. Küre şeklindeki ambalajı ilk önce dikkatimi çeken şey oldu. Maske yapmayı ihmal ediyorum. Bu yazı sayesinde bir kez daha hatırlamış oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru maskeleri seçip doğru uygulamak aslında o kadar önemli ki

      Sil
  4. AMBALAJI ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR :) KEÇİ SÜTÜ ÜRÜNLERİ GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM BİR İKİ SOYULABİLİR MASKE DENEYİP MEMNUN KALMAMIŞTIM BU MASKEYE BAKAYIM EN KISA ZAMANDA :)

    YanıtlaSil
  5. Ben ürünü yeni aldım denedim siyah noktaları azalttığını söylediler . Yaşım 18 bu ürünü kullanmam cildimi kötü etkiler mi ilerisi için veya şuan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Cildinizi iyice temizledikten sonra kullanmanızı öncelikle tavsiye ederim.
      İçerik olarak kötü olmayan bir ürün ancak çok genç bir cilde sahip olduğunuz için kozmetik ürünlerde dikkatli olmanız lazım. Mesela çok sık kullanmamak gibi.
      Haftada bir uygulama yapmanız asla zarar vermez. Bu arada temiz içerikli bir ürün ile cildiniz sabah akşam temizlemeniz siyah nokta oluşumunu en aza indirir. Yağlı cilt siyah noktalar için bulunmaz bölgelerdir çünkü.

      Sil