Nays Oje Temizleme Mendili

Merhaba
Yeni tanıştığım bir ürün ile sizi tanıştırmak istiyorum; Nays Oje Temizleme Mendili. Pratik ürünleri oldukça severim, kim sevmez ki. Nays Collection Oje Temizleme Mendili'ni görünce de baya sevindim merakla ve heyecanla kullanmaya başladım. Her şekilde denedim yine size her ayrıntısını anlatmak için. Açık renk oje ile koyu renk oje ile simli ojelerle. 3 gün tırnağımda kalmış oje ile. Daha evvel başka bir yazımda da bahsetmiştim; ojelerin temizlenme kolaylığı, ojenin tırnağınızda ne kadar süre kaldığı ile de ilgili. Yani dün sürdüğünüz ojeyi bugün herhangi bir oje temizleyicisi ile çok kolay çıkarırken aynı ürünle 3 gün sonra aynı kolaylıkla çıkaramayabilirsiniz.
Nays Oje Temizleme Mendili
Nays Oje Temizleme Mendili kullananlar, Instagram'dan takip ettiğim kadarı ile memnun ama Google'da ele avuca gelir bir kullanıcı yorumuna rastlayamadım ve o yüzden de fazla bekletmeden yazayım dedim.
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi bu mendiller tekli şaselerde bir kutu içinde. Kutuda toplam 20 adet oje temizleme mendili var. Mendillerin boyutunu aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz.
Markanın sitesinde bu ürünle ilgili "Asetonsuz ve E vitaminli yapısıyla bir tek mendille on parmağınızı tek seferde zorlanmadan çıkartabiliyor. Gliterli ve ski ojelerinizi kolaylıkla çıkardığı gibi sizi ekstra işlemlere zorlamadan da derinlemesine bir temizlik yapıyor. Asetonun zararlarından uzak bir temizlik ve E vitaminiyle tırnak kenarlarınıza bakım yapmak için birebir.." şeklinde vaatlerinden bahsedilmiş.
Nays Oje Temizleme Mendili kullananlar
Yazımın girişinde de söylediğim gibi her şekilde denedim; buna göre vaatler doğrultusunda deneyimime geçeyim. Dedikleri gibi tek bir mendil 10 tırnağın temizlenmesine yetiyor, kırmızı ojeler dahil, sadece siyah denemedim. Glitter ojelerde ise mendili tırnağımıza sarıp 10-15 saniye beklettiğimizde hırpalamadan temizleyebiliyoruz. Bunlar dışında içindeki E vitamini görevini tam olarak yerine getiriyor diyebilirim. Tırnaklarım ve tırnak etlerim kesinlikle kurumadı bu oje temizleme mendilini kullanırken.
O şekilde bu şekilde derken kutunun yarısından çoğunu bitirdim. Şimdi yenisini alacağım; yaz geldi oje çıkarıcı mendiller bu anlamda oldukça kullanışlı ve pratik. Valizde yer kaplamaz, döküldü dökülecek endişesi duymazsınız. Kutusundan çıkarıp valizin en altına dizersiniz oldu bitti. Fiyatı da performansına göre gayet iyi, şimdi indirim de var aklınızda olsun.
Son olarak Nays ürünleri nerede satılıyor sorusuna cevap vereyim.www.nayscollection.com yani ürünün kendi sitesinde sipariş verebilirsiniz. Ya da Cossta Mağazaları, Cosmohome Mağazası veya web sitesinden de alabilirsiniz. Bunun dışında yerel kozmetik marketlerde de bulmak mümkün.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
 Nays Collection Oje Temizleme Mendili




"Nays Oje Temizleme Mendili" için 8 yorum:

  1. bunlar harika çok pratik teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ben de performansını beğendim diyebilirim. 2 defa denedim ve ikisinde de rahatça çıktı..

    YanıtlaSil
  3. Pratik, hayatımızı kolaylaştıran ürünlere her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Nays oje temizleme mendilleri bu yüzden çok işe yarar buldum. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatın gerçekten kolaylaşmaya ihtiyacı var.
      Teşekkürler

      Sil
  4. İhtiyacım olan üründü tanıtım için teşekküerler

    YanıtlaSil