Maybelline Master Contour - Stick Kontür

Merhaba
Maybelline Master Contour Stick Kontür yorumu ile karşınızdayım. Ürünü yazmadan önce biraz araştırdım, gözlemlemek için Maybelline çift taraflı aydınlatıcı & kontür stick kullananlar şeklinde bolca aranmış olduğunu gördüm. Demek merak edilen bir ürün. Bu sebeple ben de daha fazla bekletmeden yazmak istedim.
Maybelline Master Contour - Stick Kontür
Yine önce özelliklerine bakalım, ardından da yorumlarıma geçelim. Gördüğünüz gibi stick bir ürün. İki ayrı bölümü var. Koyu renk olan yüzümüzde geri plana atmak istediğimiz bölgelere uyguladığımız, açık renk olan ise yüzümüzde yükseltmek yani öne çıkarmak istediğimiz bölgelere uygulamamız gereken bölümler. İki ayrı renk var markanın bu ürününde 01 light ve 02 medium. Bendeki renk 01 light. 02 medium da benim cildime gayet uygun olurdu ki yaz geldi cilt renginde koyulaşma olacak büyük ihtimal. Hangi ten rengi hangisini kullanır, onu da yorum bölümünde yazacağım. Ürün alttan çevirerek yükseltme yapaağımız şekilde tasarlanmış, yani asansörlü. ancak içinde çok fazla bir ürün yok. Gördüğünüz bölümden sonra altta 1 santim daha var o kadar.
Maybelline Master Contour
Şimdi geçelim yorumlara. Ürün oldukça yumuşak ve kremsi bir yapıda. Fırça, sünger ve parmaklarımda yerleştirmeyi denediğimde en iyi sonucu sünger ve parmaklarla uygulamada aldım. Makyaj sabitleyici ürünler kullandığınızda ürün kalıcılığı artıyor, onun dışında gün boyu kalması zor.
Maybelline çift taraflı aydınlatıcı  kontür stick kullananlar
Ürünün kontur kısmı açık renk tenlilerin gözümü korkutmasın, yoğunluğunu siz ayarlayabiliyorsunuz. Yine aydınlatıcı olan bölümü de ayarlanabilir şekilde kontrollü. Aydınlatıcınız uzaydan görünsün istiyorsanız eğer, üzerine yanan toz aydınlatıcılardan ayrıca uygulayabilirsiniz. Bu şekilde hem ürün kalıcılığı artar hem de vurgulamak istediğin bölgeler daha da öne çıkar. Kolumda gördüğünüz dağıtılmamış yoğun duruşları. Bu arada medium renginin aydınlatıcı bölümün bakıldığında sanki hafif kapatıcı özelliği varmış gibi. Onu da merak ettim, inceleyeceğim.
Sonuç olarak; kolay kontrol edilebilmesi açısından ve rengin her tenine uygun olması, kontrollü kullanılıyor olması açısından sevdiğim bir ürün oldu. Kalıcılık durumu ise sabitleyici ürünlerle sağlanabilir.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Maybelline Master Contour - Stick Kontür" için 4 yorum:

  1. Maybelline ürün tanıtımı ve inceleme için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. maybelline master contour stick elimin altında bulunsun diyebileceğim bir ürün. Kapatıcı özelliğini de değerlendirebilirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Interesting product. Have a good day

    YanıtlaSil
  4. Maybelline master contour ürünü benimde merak ettiğim bir üründü. Hep toz aydınlatıcı ve bronzer kullandığım için denememiştim. Kremsi ya da köpük formda olan ürünlerle çok iyi anlaşamıyorum nedense...
    İnceleme için teşekkürler, sevgiler
    kozmetikyorumlarim :)

    YanıtlaSil