New Well Likit Lipgloss D201

Merhaba
New Well Likit Lipgloss bugün hakkında konuşacağımız ürün.  New well matte lipstick denilse de öyle değil, markanın mat lipstick ürünleri ayrı onu hemen burada söyleyeyim. Bu arada daha önce markanın bende olan ürünlerini New Well Ürünleri başlığı ile paylaşmıştım. Başlık üzerine tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz. New well ruj D201 bendeki renk ve hemen özellikleri vaatleri ayrıca yorumlarıma geçelim.
New Well Likit Lipgloss

Benim gördüğüm kadarı ile New Well Liquid Lipgloss serisi D201 diye başlıyor ve D215 e kadar devam ediyor yani 15 ayrı rengi var. Anlamış olduğunuz gibi likit rujlar bunlar. Fırçası yani aplikatörü tanıdık, bildik bir ölçüde.
Vaatlerinde aynen şöyle diyor: "Gün boyu ilk sürüldüğü gibi tazeliği ve etkisi bozulmayan dayanıklı nemlendiricili ruj, dudaklarınızı ön plana çıkarır. Dolgun, pürüzsüz, kusursuz, düzgün mat ve belirgin dudaklar yaratır. Uzun süre kalıcılığını korur. Hafif ve yumuşak yapısı sayesinde sürümü oldukça kolaydır."
New Well matte lipstick
Şimdi bu vaatler üzerinden kısaca yorumumu anlatayım; öncelikle bendeki renk, çok doğal sırıtmayan, ten makyajı yapmadan da kullanılabilecek renklerden. Birçok mat rujun aksine dudakları kurutmadığı da doğru. Aşırı bir nem vermese de kurutma yapmıyor evet. Sabitlenmesi hemen olmuyor, birkaç dakika beklemek lazım. Sonrasında gayet mat bir görüntü ortaya çıkıyor. Hafiflik, yumuşaklık vaadi de tamamdır, başarılı bu anlamda da. Gelelim en çok merak edilen kalıcılık durumuna. Eğer gün boyu yeme içme durumu olmazsa silinmeden duruyor dudaklarınızda. Ama yeme içme halinde, tabii peçete de kullandığımız için silinmeler başlıyor.  Bu arada silinme öyle bölük pörçük olmuyor, o bakımdan güzel. Yani yemek sonrası hemen tazelemeseniz de olur. Hani bazı rujları süreriz ve az dursun diye daha kurumadan fazlasını alırız ya, silinmeye başlayınca duruşu o şekilde. Umarım anlatabilmişimdir :D Bir de dolgun dudaklar ifadesi var vaatlerde. Bendeki renkte böyle bir görüntü olmadı.
new well likit lipgloss d201
Kısaca renk olarak ve yapı olarak beğendiğim bir dudak ürünü oldu.
New Well ürünleri nerede satılıyor sorusuna da yanıt vererek yazımı sonlandırayım. Gratis, Rossmann, Watsons, Eve Shop ve artık Trendyol'dan da markanın ürünlerine ulaşabiliyoruz.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"New Well Likit Lipgloss D201" için 22 yorum:

  1. Vaatlerini hemen hemen bile yerine getiriyorsa iyi bence ;)

    YanıtlaSil
  2. rengi tam benlik...teşekkürler...sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Rengi cok guzelmiss yaa buraya geldiyse mutlaka bakacagim💙💙

    YanıtlaSil
  4. markaya ısınamadım bir türlü bir tek aydınlatıcılarını çok beğeniyorum ama .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bazı ile de iyi anlaştım sanki, bendeki aydınlatıcı renk olarak tenime çok uygun olmadı ama yine de kanaat oluşunca yazacağım onu da

      Sil
  5. New well likit lipgloss'un vaatlerini yerine getirmesi güzel. Kalıcı olması hoşuma gitti. Likit rujları kullanmayı severim. Renk skalasına bir bakacağım. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel renkler var evet, bir kırmızı var buralardan çok iyi görünüyor ona bakacağım

      Sil
    2. Kırmızı renk rujlar son zamanlarda ciddi anlamda takıntı haline geldi bende.. İçime sinen bir kırmızıyı durmayıp alıveriyorum. Tonu ve parlaklığı önemli.. New Well likit lipgloss serisine bakarım mutlaka.. Teşekkürler..

      Sil
  6. New well likit lipglossun sendeki rengi de çok güzelmiş.Bende de var bu lipgloslardan ,her ne kadar lipgloss densede bence bir lipstick kadar kalıcı ve renk yoğun. Sadece aşırı bir parfüm kokusu var .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça yoğun. Gloss denilince genelde hafif yapıda parlaklık veren dudak ürünü olarak biliriz. Yani anlam karşılığı da zaten dudak parlatıcısı ama dediğin gibi alakası yok

      Sil
  7. New well lipglosun rengi gerçekten çok hoşmuş. Dudakları kurutmuyor olması da çok güzel bir özelliği, denk gelirsem bu rengi alırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de mat rujlarda en korktuğum bu dudak kurutma hadisesi ama bazılarında böyle güzel sonuçlar alabiliyoruz.

      Sil
  8. Newwell ürünlerini denemedim. Yapış yapış his veriyor mu? Bazı likit rujlar matlaşsanları bile yapışkan his veriyor ya tav oluyorum. Rengi en sık elimin gittiği tonlardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayır bu renkte onu yaşamadım ki altına bir baz uygulansa çok daha iyi sonuç verir. Evet ben de sür çık şeklinde renkleri seviyorum.

      Sil
  9. New well likit lipgloss'un dudağı kurutmaması özelliğini sevdim. Kalıcı olması için özel dikkat istiyor gibi. D201 kodlu rengi güzelmiş, hoşuma gitti. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  10. Rengin güzelliği duruşu tam benlik <3 güzel günlerde kullanasın !!

    YanıtlaSil
  11. New well likit lipgloss renk skalasına bir bakacağım. Kendim için güzel seçimler yapabileceğime inanıyorum.

    YanıtlaSil